Et merakını açar mısın biraz?
E aracıyla tanışmanın olayı bu zaten. Bakarsın, tipine için ısınırsa devam edersin. Onlar beğenmedi diye kimse beğenmeyecek diye bir şey yok. Direkt dış görünüşe odaklanılmasını istemiyorsanız kabul etmeyin aracıyı.Sadece dış görünüşe takılmak fiziksel olarak değerlendirmek ..
Valla hepsi böyle değil ki. Öyle olsaydı mantıken bütün erkeklerin dünyanın en güzel atıyorum 100 kadınına aşık olması, geri kalan milyarlarca kadının da boşta kalması gerekirdi. Böyle işler görüntüden ziyade aranızdaki kimyayla, etkileşimle ilgili. Bazen gönlün hiç fiziksel kriterlerine uymayan birine tutulur ya erkekler de öyle... İleri düzeyde sığ olanları tenzih ediyorum. Zaten o tip insanlarla da işin olmasın.:)Sadece dış görünüşe takılmak fiziksel olarak değerlendirmek ..
Sadece dış görünüşe takılmak fiziksel olarak değerlendirmek ..
Ayyy öyle deme ya. Güzellik göreceli bir şey. Nereni beğenmiyorsun? Kilon varsa ver, sıkılaş, spor yap, saçlarını boyat, cilt sorunların varsa cildiyeye git, kendine yeni ciciler al.:)evet taşlanmaya başladım tamam sormuyorum hiç bir şey
BEN KİMSENİN ETKELENMEDİĞİ ÇİRKİN BİR KIZIM ÇOK HEMDE .. EVLAT OLSA SEVİLMEM
Ben de islerin dogal akisiyla gelsimesinden yanayim, gorucu cok zorlama, kasinti geliyor bana.
Et meraklisi erkeklerin sizinle ilgilenmemesi bence iyi bir sey, ya ilgilenselerdi, siz de gonlunu kaptirsaydiniz ? Nefret ettiginiz yuzeysel erkeklerden biriyle evli olacaktin kardes.
Ben de 27 yasindayim, Allah hayirli kismetler versin :)
Dış görünüş normalde insanların ilk dikkatini çeken şey ama aklı başında olan insanlar için öyle değil. Eminim seni karakterin, düşüncelerin için sevebilecek birileri vardır.
Yani karşına çıkan 1-2 kişi bozuk olabilir de, sen bunu genele yorma, hepsi böyle değil. Hakkında hayırlısı olsunMeslekdaşım diye ortak konuşabileceğimiz şeyler var dedim ama gene olmadı bitti bu süreç artık . Umarım konuşarak anlaşacak bir insan olsun dediğiniz gibi teşekkür ederim .
Ayyy öyle deme ya. Güzellik göreceli bir şey. Nerenin beğenmiyorsun? Kilon varsa ver, sıkılaş, spor yap, saçlarını boyat, cilt sorunların varsa cildiyeye git, kendine yeni ciciler al.
Canım işte tam da dediğin gibi nasip. Böyle şeylerde mantık aramayacaksın, kişisel algılamayacaksın. Her erken evlenen dünya güzeli mi? Ya da geç yaşta evlenenler çirkin mi? Alakası yok. Benim bir hocam çok hoş bir kadındı, kültürlüydü, iyi huyluydu,maharetliydi, düzenli spor yapardı vücudu çok fitti. Ama 32 yaşında hala bekardı. Sonradan duydum ki evlenmiş.35'i geçkindir evlendiğinde. Böyle şeyler güzelliğe bakmıyor işte.:)Kilom fiziğim yerimde ..cildim temiz .. saçlarım boyalı gibi simsiyah zaten .. güzelde giyinirim .. Sadece tesadüfen karşılaştığımızda yağmurdan saçlarım kötüydü o da doğal olsun şimdi... evlenilecek kızsın derler ama gene sonuç alamıyorum ..Ya nasip diyorum artık ama gururm kırılıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?