Senin psikolojin bozulmuş bir çok çirkinim diyorsun bir başka mesajında ,
ne kadar beğenildiğinden bahsediyorsun,
en iyisi bir psikoloğa git yardım hal bu düşüncelerin değişir o zaman.
canım çirkinim deme sebebim bir arkadaşın et ne tür et diye durumu tiye almasından dolayı öyle cevap verdim .Psikolojim yerimde ama bu erkekler insanın psikolojisini etkiliyor . Birde kendileri kadınlar anlaşılmaz diyor ama kendileri daha anlaşılmaz.
Belki dış görünüşünüzden değil de tavırlarınızdan hoşlanmıyorlardır. Bir kritik yapsanız bu konuda nasıl olur?
Birinden birine çekici gelmeniz lazımdı çünkü.
niye oyle dusunuyosunAracıya kalan adam da tipsizin tekidir zaten merak etme :)
niye oyle dusunuyosun
Kendine acimaktan vazgeçmekle başlayabilirsiniz mesela..evet taşlanmaya başladım tamam sormuyorum hiç bir şey
BEN KİMSENİN ETKELENMEDİĞİ ÇİRKİN BİR KIZIM ÇOK HEMDE .. EVLAT OLSA SEVİLMEM
iyi erkek karaborsa demeyelim ya allah mutlaka iyi birini çikarir karşimizaiyi erkek bu devirde karaborsa adam bahsedildiği kadar iyi olsa mutlaka birisi kulp takardı :)
ya haklisin belki de kimse yok kaderde.hayattaki mutlulugu erkege baglamamak gerek hayatta bir süru mutluluk varNasip olmayinca olmuyor iste....senin begendigin seni begnmez,seni begeneni sen begenmezsin..bunlar hep bahane...ya kimse yok kaderde yada biri vakti zamanini bekliyor...bende sendenim arkadasss...oyle iyi anliyorumki halini...is guzellige bakmiyor...allah iyilerle karsilastirsin hepimizi...benimde uyuz oldugum madem olmiycak o adamla niye kader onu cikariyor?sadece evlenicegim adam ciksin yeter...olmiycak tiplerle tanismaktan biktim valla...;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?