Aracı ile tanışmaya sonnnnn

dış görünüş elbetteki önemli biraz bakım ve giyimle bence her kadın güzeldir yook ben elimden geleni yapıyorum diyorsan bence seçimlerin yanlış sadece dış görünüme değer vermez bütün erkekler duygusal olanlarıda var

Senin psikolojin bozulmuş bir çok çirkinim diyorsun bir başka mesajında ,
ne kadar beğenildiğinden bahsediyorsun,
en iyisi bir psikoloğa git yardım hal bu düşüncelerin değişir o zaman.

canım çirkinim deme sebebim bir arkadaşın et ne tür et diye durumu tiye almasından dolayı öyle cevap verdim .Psikolojim yerimde ama bu erkekler insanın psikolojisini etkiliyor . Birde kendileri kadınlar anlaşılmaz diyor ama kendileri daha anlaşılmaz.

psikolojin yerinde fiziğin desen iyi o zaman dert edinecek pek birşeyin de yok senin

elbet karşına sevecek biri çıkar

Ben neyi tespit ettim biliyormusun evlilik yasina gelmis kizlarin begenilmeme kompleksini..kaderin bir kisiye yazildi istersen dunyanin en guzel kizi ol kaderin disindaki hic kimse seni begenmeyecek sayet begenen olursa ve senin kaderin degilse bu seferde sen begenmiyceksin taki kaderine yazilan adam gelene kadar..yani stres yapma sen guzelsin onlar kaderin degil..

Belki dış görünüşünüzden değil de tavırlarınızdan hoşlanmıyorlardır. Bir kritik yapsanız bu konuda nasıl olur?
Birinden birine çekici gelmeniz lazımdı çünkü.

Normal insan gibi konuşuyorum. 5 dk karar verilir . Sadece soru cevap kendini özgeçmişini anlatmak sözlerle cümlelerle kritik yapıyorum tabiki işin sırrı ne ben bilemiyorum . Galiba çok güleryüzlüyüm. Bundan sonra asık suratlı olmak çok umursamamak gerekiyor galiba

takma hiç kafana. begenmesinler.
dış güzelliğine bakıp begenmiyosa. isabet oluyordur.

canim niye bi tarz edinmeyi düşnmuyorsun.kendinde begenmedigin bir yerin var mi mesela

böyle şeyler kendiğiliğinden olmalı bence ya.tamam aracı ile tanıştırılıp mutlu olanlar da var ama, büyük konuşmayayım da yani ben bu şekilde olmasını tercih etmem.illa hayatımızda birileri olmak zorunda değil zaten.olsa iyi olur tabi, kabul ediyorum, insan sevmek-sevilmek istiyor ama önceden planlamayla yapılınca pek samimi gelmiyor bana.olacağı varsa olur zaten olmazsa da zorlamaya gerek yok.

Gorucu usulunun işleyisi bu, kimi senden elektrik almayacak, kiminden sen hoslanmayacaksin, zaten gorucu usulu evlenen insanlarin bircogu ilk gorusturuldugu kisi ile gorusmuyor....Benim Abim 6-7 kiz ile bu tarz girustu ama elektrik alamadim dedi ve hala bekar...Ama elektrik alamadim dedigi kizlarin cogu Abimden sonra baskalariyla evlendiler.....Seni de begenen biri cikacak elbet merak etme...Uzme tatli canini...

ilk gorusturuldugu kisi ile evlenmiyor ditecektim, yukarda yanlis yazmisim...:)))

Çirkini güzeli bir kenara bırakın kızlar , ERKEKLER İŞVELİ CİLVELİ VE BAKIMLI KADIN SEVİYOR.
Net yani ne güzel heder oluyor ne çirkinler iki söz iki işveyle kimlerle dolanıyor.
Birincisi aklınızdan bu kavramları silin.
Giyiminize bakımınıza dikkat edin, makyajınızı saçınıza başınıza özen gösterin ve daha kadınsı içten olun.
Elbet birileri çıkar.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Nasip olmayinca olmuyor iste....senin begendigin seni begnmez,seni begeneni sen begenmezsin..bunlar hep bahane...ya kimse yok kaderde yada biri vakti zamanini bekliyor...bende sendenim arkadasss...oyle iyi anliyorumki halini...is guzellige bakmiyor...allah iyilerle karsilastirsin hepimizi...benimde uyuz oldugum madem olmiycak o adamla niye kader onu cikariyor?sadece evlenicegim adam ciksin yeter...olmiycak tiplerle tanismaktan biktim valla...;(

ya haklisin belki de kimse yok kaderde.hayattaki mutlulugu erkege baglamamak gerek hayatta bir süru mutluluk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…