Aracı kadının para alması dogru mu?

İlla para verecekse daha kurumsal yapan yerler var , haberlerde vs çıkmıştı bu amaçla kurulan şirketler var

Bizim uzak uzak uzak akraba Nahcvandan kadın getirip para veren erkeklerle evlendiriyormuş (afedersiniz ama basbayağı satıyor gibi geldi bana):olamaz:Kendisini tanımam ama parayla evlilik diyince bu uzak akrabamız aklıma gelir hep :olamaz:

Tövbe tövbe şey gibi ama değil gibi.
Bir taraftan da bir nevi headhunter.
Ama düşününce para verdim diye görüşesi yoksa bile bir şans verir en azından ciddiye alır. Beleş olsa abuk subuk davranabilir. Dolandırılma ihtimali yüksek. Ben tercih etmezdim edeni de gözlemlerdim.

Tövbe tövbe şey gibi ama değil gibi.
Bir taraftan da bir nevi headhunter.
Ama düşününce para verdim diye görüşesi yoksa bile bir şans verir en azından ciddiye alır. Beleş olsa abuk subuk davranabilir. Dolandırılma ihtimali yüksek. Ben tercih etmezdim edeni de gözlemlerdim.
Yabancı yardımcı alırken aracı olanların para alması bile saçma geliyor evlenirken aracının para almasını ilk defa duyuyorum😄

benimde eşim beni bir akrabamın evinde görüp "beni tanıştırsanıza" demiş biz tanışıp işi ilerletince o akraba "ben yaptım sizin aranızı bir hediye isterim "demiş. hediye olarakda evine bulaşık makinası aldırmış ben bunu çok sonra öğrenmiştim hem çok utandım hemde kızmıştım ...parayla kız bulanlar çok var benim çevremde de çok kınardım başıma geldi🙄 ...sizde eğer bu şekilde bir evlilik yaptırmayı düşünüyorsanız dikkatli olun abinizin başını yakmayın kızı iyi araştırın

Back
X