Aracı kadının para alması dogru mu?

Ama tanıyan bilen kişi çok öyle olsa adı çıkardı

Çıkmaz.
Çok sinsi yapıyorlar işlerini.
Sakın bulaşmayın.
Parayla bulduğunuz kadından ne hayır gelecek Allah aşkına.
İnsanlar birbirine aracılık ederler ama nasıl olur?
İkisini de tanır yaa şu kızla şu oğlan sanki anlaşır gibi çok yakışır lar bi konuşun gençler isterseniz der bunun içinde bir menfaat gözetmez.
Yok bu cevaplardan tatmin olmadım derseniz müge anlının eski kayıtları youtubede mevcut bir kaç tanesini izlerseniz yeter. Organize şebeke olanları bile vardı.

Bu görücü usulü yapılan yerlerde bu teyzelerden var getirdiği görücü başına parada verilir iş olduktan sonrada verilir
Teyze işi kurumsallaştırmış sanki
Ama bunlar malesef öncedende vardı
Yeni bir dolandırıcılık yöntemi değil yani
Çöpçatan bunlara deniyor işte

Etrafımda hala görücü usulü evlenen çok insan var ilk kez duydum.

Bir de çok üzgünüm ama bu tarz paralı işlere başvuran erkekler genelde evliliğe elverişli olmadıkları için böyle bir yönteme başvuruyorlar. Eğer evlilik için yeterliliğe sahip değilse bırakın, zorlamayın.

Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Çağımızın p***kliği herhalde.

Portföy yöneticisi işte abla, yatırım tavsiyeleri veriyor :KK8:
Biz çooook yanlış yapmışız Mihail:KK43: sen git endekse hisselere kafa yor, teyze yastık altı yatırımcısı çıktı:KK14:
Okudukça şok oluyorum, böyle bir şeyi şimdiye kadar ne duydum ne gördüm:eek:

Bunun adı aracılık falan değil düpedüz dolandırıcılık. Ya da başka bir adı daha var ama burda telaffuz edemiyorum. Bu kadının erkek versiyonu bir gündüz kuşağı programına çıkmıştı. Köydeki evlenmeyi çok isteyen saf delikanlıları yabancı uyruklu kadınlarla tanistirip nisan yapip para alıyordu. Adına da hayır işi demişti. Kadınlar sonra altinlarla beraber toz oluyor tabii.

Böyle sacmasapan şeylere girismeyin allaskina.

Müge Anlı’ya böyle çok dolandırıcı çıktı ama onlar çok paralar almışlar öyle 2 bin falan değil. Yapacaksanız da elden vermeyin bari bankaya yatırın.

Kırsalda bu işler şöyle oluyordu eskiden
Arabulucu olan teyze düğün nişan zamanı tekrar ortaya çıkıyor ve 'eksik gorme' denilen adette baştan aşağı kendini donatiyordu
açıktan para isteyemiyordu tabi.
Devir değişti tabi napacam pirtiyi mk deyip hizmetinin bedelini talep etmiş yada belki dolandırıcıdır

Siz bu durumu etik buluyorsanız katalogta yerinizi almanıza bir mâni yok ama arabulucunun para istiyor olması onun tasarrufu o kısmı size düşmez

Etrafımda hala görücü usulü evlenen çok insan var ilk kez duydum.
Bende gözümle görmesem inanmamda gördüm yani
Mahallede herkesi tanıyan tiplerdir hep birilerine birilerini önerir yada adres verirler
Bunu hayat mottosu haline getirenlerede üç beş kuruş verilir
Öyle 500 lira falan değilde 100 lira gibi
Zaten vermezsende ima ederler 🤭

33 yaşında HALEN BEKAR bir kadın olarak konunuz çok saçma ve komik geldi 🤣
Herseyin bir vakti var
Parayı verince sonsuza kadar kadar mutlu mesut yaşayacaklarına teminat verebiliyormuymus? ablaya bir sorun eğer teminatı var ise 33 yaşında halen bekarım bende bir başvurayim
Bu ne ya siparis verir gibi 😂
Dolandirilacaksiniz haberiniz yok

Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
allahım akıl fikir versin

4 kişinin evlenmesine aracı oldum,herbirinin çocukları da oldu. bayaa köşeyi dönmüştüm bak şimdiye kadar :)

Back
X