• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aracı kadının para alması dogru mu?

Sakın böyle bir şey yapayım deme bunun adı küfürlü bir şey p ile başlayan. Para ile olur mu?

Bu arada böyle bir kadın birinden para alıp bana kısmetmiş gibi birini ayarlamıştı. Sonradan öğrendim, kaç para aldı bilmiyorum. Kadın zaten köyde kendini pazarladığıyla meşhur biriymiş.

Bir serenay11 kaç koyun ediyor hala merak ediyorum

Netflixte bir dizide vardı. adam kız erkek başvuran yahudilerin niteliklerini bir deftere not alıyor ,münasip olanları buluşturuyordu 😊 para alıyor muydu hatırlamıyorum. Bence boşverin.

Ay yok az önce böyle birşey vardı kısmet olur olmaz tanıdık arabuluculuk yaptık.Kismet olur da ne mutlu bize sevabı yeter para kazanmak çok saçma geldi.Ha uzak olur yol parası verilebilir ya da özel goturulebilir ama düğün öncesi düğün sonrası para istemek saçma ha bir de utanmasa her çocuk başına para allsin

Dolandırıcı olabilir dikkat diyorum. Sabah kuşağı programları bu kişileri şikayete gelenlerle dolu. Bulduğu kişi belki de evlenip altınları vs. alıp sırra kadem basacak. Bilemezsin ki. Eskiden evet duyardık filanca kişi tanıştırmış evlenmişler diye. Bunu hayrına yapan mahalle teyzeleri vardı. Evlenen çiftten para filan da beklemezlerdi. Sadece yazma, kumaş filan bir şey alınır götürüldü hediye olarak. Bu işin paraya dökülmesi bence düşündürücü vazgeçin bu işten.

k06050.gif

Sağolun ya sizler de olmasanız biz tvde kimleri izleyecez?

Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
yalnız insanları çift yaparken para alana bizler şey diyoruz...

kimse silah zoruyla bana kadın bul adam bul demiyordur ,hayat şartları uğraşıyorum para ver derken ? ayy midem bulandı

Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Bu kadının bulduğu kıza kadar düştünüz mu gercekten? Böyle ahlaksız birinin bulduğu kızdan ne olur?

Pess ne alaka. Bu işinde mi ticaretini bulmuşlar. Şaka gibi 😂😂😂😂
O zaman o evlenenlerden anlaşamayıp sorun yaşayan, boşanan olursa para alan kişi çiftlere paralarını geri versin 😂😂😂
Ne günlere kaldık 😅
Gerek yok böyle şeylere bulaşmaya diye düşümüyorum

Abinizle arkadaşınızı tanıştırın 😄

Pess ne alaka. Bu işinde mi ticaretini bulmuşlar. Şaka gibi 😂😂😂😂
O zaman o evlenenlerden anlaşamayıp sorun yaşayan, boşanan olursa para alan kişi çiftlere paralarını geri versin 😂😂😂
Ne günlere kaldık 😅
Gerek yok böyle şeylere bulaşmaya diye düşümüyorum

Cocuk olursa da para alıyor mu acaba 😂 cocuk doğdukça 5 bin alsın cocuk başına

Evlilik amacı ile kişileri birbiri ile tanıştırma mesleğinin yasal adı, evlilik tellallığı. Hatta bu meslek için alınacak ücretle ilgili yasal düzenleme bile var. Bence doğru yapılırsa, gayette ciddi bir meslek. Ama günümüz de bu iş tabiki dolandırıcılığı döndü, zaten abiniz de istemiyormuş, rahat bırakın adamı, sonuçta bir kızdan hoşlanırsın gider konuşur. Demekki evlenmeye niyeti yok.

Genellikle yurtdışından gelen kadınlar için yapıyorlar bunu ama Türkler arasında yapıldığını ilk defa sizden duydum. Benim dedem de gürcü bir kadınla imam nikahı kıymıştı sonra kadın bir gün aniden evdeki bisküvilere kadar alıp gitmişti :KK45:
Kusura bakmayın çok güldüm bisküvilere kadar aldı diyince

Back
X