• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aracı kadının para alması dogru mu?

Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Onun adi baska sey olur da, ben demiyim burda 😂😂😂

Terese bak sen😁 millet neyden nemalanacığını şaşırdı. Ama sizin ev ahalisinin aymazlığı teyzeden daha facia.

Ya şunu ciddiyetle gelip sorduğunuza inanamiyorum. Bi de kanun soruyorsunuz. Ne mezunusunuz cidden çok merak ettim.

Illaki kanun arıyorsanız ben söyleyeyim size kanunun adını;Sebepsiz zenginleşme, kadın hak olmayan bir parayı bir başkasının zararına elde etmiş oluyor. Buna sebepsiz zenginleşme deniyor.

Etrafımda sizin gibi 10 kişi bulunsa , şu an dünyanin en sebepsiz zenginlerinden biri olurdum.
Hayır bu sebepsiz zenginlesmenin istisnasi eksik borçtur ifa edilince iade yükümlülüğü yoktur. En tipik örneği de evlilik simsarlığıdır. Taraflar para ödemek zorunda değildir fakat oderse iade yükümlülüğü yoktur. Her şekilde kocakarı zengin oluyor ppjjkkfft 🤣🤣

Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Evlenenler anlaşamayıp ayrılınca aldığı parayı iade ediyor muymuş bari🥴🥴

Çok saçma.
Eskiden de vardı bu tip insanlar ama bu baya ticarete dökmüş işi. Kaparo,evlenince kalanını alırım muhabbeti vs.
Bilemedim çok acayip.
Sorsaydınız sözleşme yapıyormuymus,tanıştırdıkları şayet anlaşamaz evlenmezse kaparo iadesi yapıyormuymuş,fatura da kessin bari vergisiz kazanç olmasın. Şaka gibi.

Bacım evliliği o kadar kafaya takıyorsanız arkadaşlık siteleri var. Memurlar için bile özel arkadaşlık sitesi var. Başkasına niye para veresiniz kendiniz seçip beğenebilecekken.

Bunu yapan profesyonel şirketler var psikolog stil danışmanı eşliğinde vs çalışıyorlar illa bu yöntem tercih edilecekse onlara başvurun bence

Kanun da yeri mi var 😳😳😳 hangi kanun pardon 🤪
Tbk da evlenme simsarlığı olarak geçiyor. Hukuk dışı bir şey değil ama mesela başta anlaşılsa ve evlenme gerçekleştikten sonra parasını istese, karşı taraf vermese icraya konamayan bir borç.
Kira, satım vs gibi bir sözleşme şeklinde düşünmeyin.
Öyle yani🙃

Mantıklı evet olabilir diyelim ama yarın birgün çiftler ve ailesi bunu yüzlerine vursa mesala evlenecek kişi kızsa kaynanası dese ki seni alam yoktu biz aldık falan
Kız da "üzülme kayınvalideciğim senin oğlunu da alan yoktu bitli baklanın kör alıcısı olurmuş " der😉

Back
X