Aracı olmak kötü birşey mi

Kızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım

Ama kıza kesinlikle tanımıyorum dedim ve şu an çok iyi anlaşıyoruz diyor
Gerçek amacınız neydi de şu an evlenecek olmaları size dert oldu ?

Valla gerçek amacım mutlu olmaları ikiside düzgün ve anlaşacak gibi sadece sanki böyle birşeye dahil olma kötü bir şeymiş gib geldi yoksa bütün niyetim iyiydi zaten iş ciddiye bindi diye korktum galiba :(

Çok severim çöp çatmayı çok yapardım gençken artık yapacak kişi kalmadı çevremde... ama tanıştırmadan hep şunu söylerdim" iyi kız /oğlan ama iyi gelin/damat iyi eş olur diye kefil olamam zira kişinin konumuna göre karakteri değişir. Bu yüzden ben sadece aracıyım tanımak karar vermek sizin işiniz"... çok şükür hiç sorun yaşamadım. Bize de arkadaşlarımız aracı olmuştu. Bugün (18. yılımıza girdiğimiz gün) bile eşim şükür sebebim, hep dua ederim ki bizi buluşturmuşlar... Aracı olmak iyidir rahat olun...

Ne alakası var ki niye dert ettiniz bu kadar. Bizi de eşimle ortak bir arkadaşımız tanıştırdı. Aramız bozulsa kimseyi suçlamak aklıma gelmez.

Zaten öyle söyledim ne yaparsanız sizin kararınız ben kimseye kefil değilim dedim
Ne alakası var ki niye dert ettiniz bu kadar. Bizi de eşimle ortak bir arkadaşımız tanıştırdı. Aramız bozulsa kimseyi suçlamak aklıma gelmez.
Ya ne bileyim iş ciddiye binene kadar keyfim yerindeydi ciddileşince beni korku saldıhalbuki gerçekten kimseye kefil olmadım sadece isterseniz görüşün dedi arkadaşım erkeğe gerisi onlarda ben yokum yani

Koca koca insanlar. Zorla nikah masasına oturtmadınız ya, herkesin aklı var fikri var. Anlattığınız kadarıyla endişelenmenizi gerektirecek hiçbir şey yok. Ama bir tarafın ciddi bir falsosunu bildiğiniz halde tanıştırdıysanız ayıp.

Kız en yakın arkadaşım zaten çok iyi biri erkeği arkadaşım tanıyor bildiğim kadarıyla düzgün biri dedi öyle de görünüyor ama zaten kıza tanımıyorum sen dikkatli bir şekilde tanı dedim bir şey olursa benden bilme dedim Allah var o da dedi zaten senin lafınla bir şey yapmam kefil bile olsan

Kızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım
ben de iki kisiyi tanistirdim, soylerken ayni sizin gibi yapiyorum, ben sadece sunu sunu biliyorum gerisi sana kalmis diye. ben cok severim araci olmayi. hatta bir arkadasimin annesi hala sana dua ediyorum der.

Ya ne bileyim iş ciddiye binene kadar keyfim yerindeydi ciddileşince beni korku saldıhalbuki gerçekten kimseye kefil olmadım sadece isterseniz görüşün dedi arkadaşım erkeğe gerisi onlarda ben yokum yani
Siz neden bu kadar gerildiniz ki.. sizin nişanınızda ya da doğumgününüzde tanıştılar görüşmeye başladılar varsayın.Kaygınızın başka bir sebebi olabilir mi? ya da aslında şu an hissettiklerinizin altında genel olarak ksygımdüzeyi yüksek birisi olmanız rol oynuyor olabilir mi?

Zaten normalde de takıntılı biriyim dün gece bu düşünceler beni iyice ele geçirdi artık olan oldu ama bir daha asla önermem kimseyi

e tamam anlaşmışlar ki evleniyorlar. siz sadece tanıstırdınız gerisi onun kararı

Bir arkadaşım yıllar önce tutturdu illa bana birini bul diye.bende kaynimi ayarladım aynen sizin gibi siz tanışın ben karismiyorum dedim.ay demez olaydım.bunlar sekiz ay çıktı arkadaşım çok salakça şeyler yaptı rezil etti beni de kendisini de.neyseki evlenmeden ayrıldılar tabi sürekli beni arayıp durdu dert dinledim.umarim sizinki de öyle olmaz.

Bir arkadaşım yıllar önce tutturdu illa bana birini bul diye.bende kaynimi ayarladım aynen sizin gibi siz tanışın ben karismiyorum dedim.ay demez olaydım.bunlar sekiz ay çıktı arkadaşım çok salakça şeyler yaptı rezil etti beni de kendisini de.neyseki evlenmeden ayrıldılar tabi sürekli beni arayıp durdu dert dinledim.umarim sizinki de öyle olmaz.

Yani sizinkinde en yakın arkadaşınızla kaynınızı tanıştırdığınız için kayın aileye karşı mahçup olmuş olabilirsiniz kız salakça davransa. Ama ikisi de arkadaşınız olsaydı veya erkek kayın değil de kardeş olsaydı böyle hissetmezdiniz. Sizin durum farklı bence.

Back
X