Kusurlu malı kusursuz diye satsaydınız sonra ortaya çıksaydı haklı olurdu
Şu durumda haksız
Bir sürü insan netten bakar gidip ekspertiz yaptırır beğenmezse almaz
Ölçüm aleti varsa yüksek ihtimal galeri çalışanı
Kaporayı vermek bile sizin insiyatifinizdeydi
Yol parası ödemek zorunda değilsiniz
Mesajlarda tehdit varsa şikayetçi olun
Biletini gondermis 12 saatlik mesafeYürüyerek ve ya minibüsle gelmediğini nereden biliyorsunuz?
Evet arac alim satimi yapiyormus.vicdanen odeyelim dedik hani mahcup olduk boya cikinca.fakat hemen istedi.bizde maas alinca dedik is tehdide kadar gittiKusurlu malı kusursuz diye satsaydınız sonra ortaya çıksaydı haklı olurdu
Şu durumda haksız
Bir sürü insan netten bakar gidip ekspertiz yaptırır beğenmezse almaz
Ölçüm aleti varsa yüksek ihtimal galeri çalışanı
Kaporayı vermek bile sizin insiyatifinizdeydi
Yol parası ödemek zorunda değilsiniz
Mesajlarda tehdit varsa şikayetçi olun
bilette başkasınındır nerden biliyorsunuz belki o gün 5 kişiye aynı oyunu oynadı.kimseye guvenılmez bu devirdeBiletini gondermis 12 saatlik mesafe
Esim once vicdan yapti.mahcup oldu uzak yoldanda gelmis ah almayalim vericem dedi.ama maasi beklemiyor hemen istiyor.benide tehdit edince esimde vermiyorum demis simdide oraya geliyorum erkeksen diye yazmis ama gerisini okuyamadim tehdit var belli.korkuyorum millet 3 kurus icin birbirini vuruyor milosum.esime bisry yapar diyeManapcim neden korkuyorsun?
Neden esin veririm yol parasini demis olur mu oyle sacma sey
Gelmeseymis adam
Adama cevap verin mesajlari savciliga veriyoruz diye
Bak nasil kesilecek sesi
Evet bende esime bisry yapar diye korkuyorum .geliyorum yazmisKanunların düzgün işlediği bir ülke olsak şikayetçi olun derdim ama burası her kötülüğün yapanın yanına kar kaldığı bir memleket.
O yüzden durumunuz müsaitse verin parayı savın. Ne çeşit bir manyak bilemiyorsunuz çünkü...
Geçmiş olsun.
Verdik bide uzulduk adama yazik onca yol geldi diye.simdi tehdit ediyoben bu kadar iyi niyetli bile düşünmedim.
dolandırıcı olabilir. herkese uzak yoldan geldim deyip aynı numarayı çekse günde 5 araba baksa köşeyi döner.
bizim millet iyi niyetli kaporayı bile veriyor.
Savciliga gitmek gerekir degilmi karakola degil.o zaman davami acilirki yinede esime zarar verirse diye korkuyorumaraba alırken kaç araca bakıyoruz gidip bir sürü benzin harcıyoruz söylemedikleri ne kusurları çıkıyor araçların.e para mı isteyeceğiz masraf yaptık diye saçmalık.adam çirkef ve dolandırıcı bence ısrar ederse şikayet edin
Haklisin aslinda olurmu olur .ne yapsak bilemedim sekerim dusmuyor uzuntudenbilette başkasınındır nerden biliyorsunuz belki o gün 5 kişiye aynı oyunu oynadı.kimseye guvenılmez bu devirde
acele etmeyin telefonunu açmayın ararsa bir süre sonra vazgeçebilir kendılığınden mesaj vs de asla cevap vermeyin cevap verdikçe uzar çünkü.en son çare savcılıkSavciliga gitmek gerekir degilmi karakola degil.o zaman davami acilirki yinede esime zarar verirse diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?