Araci satmak isterken basimiza gelenler

acele etmeyin telefonunu açmayın ararsa bir süre sonra vazgeçebilir kendılığınden mesaj vs de asla cevap vermeyin cevap verdikçe uzar çünkü.en son çare savcılık
Telefon etmiyor whatsapptan yaziyor 2 hafta dir devam ediyor tacizleri fakat bugun tehdit etmis.esim hala okymuyor acipta cevapta vermiyor

Bu işlerde racon böyledir yalnız. Araba hakkında yanlış bilgi verirseniz, yol parası, servise gittiyse servis parası araç sahibine aittir. Adam haklı ama 200 tl için bunca saldırganlığa gerek yok. Borç alın verin bence.

Yol parasinin odendigini ilk defa duydum.
Eger sifir araba alacaksaniz arabanizi aldiginiz yere verin onlar sizin icin satar degerini tespit eder ustune de kredi cekersiniz. Satmaya siz ugrasmayin. Mesela ben opandan aldim. Eski arabami oraya verdim ustune kredi cekip almistim.

O kadar araba aldik sattik hic boyle bir racon duymamistik. Bi enayi biziz heralde

Korkma , bence esin cevap yazsin savciliga suc duyurusunda bulunucam diye

Oylemi cidden bilmiyordukki boya oldugunu zaten verecektik beni rahatsiz edince esimde sinirlendi vermiyorum dedi

Ekspwrtiz yaptirip oyle satacakmis esim ama olan oldu.

adamin yaptigi terbiyesizlik ama onun acisindan bakacak olursak boyali arabaya boyasiz demis oluyosunuz.arabada boya olmasi onun fiyatini dusurur.adam bunu bilincli yaptiginizi dusundugu icin boyle davranmis ama abartmis tabi.bence verin parasini boyle manyaklarla ugrasmayin

manyak mı ayol? bence polıse gıdın kımse kımsenın yol parasını vermek zorunda degıl, hatta kapora bıle gerı veeılmez ama hadı arac sızı yalancı cıkardı dıye kaporayı vermıssınız bence kımsenın yol parasını odemek zorunda degılsınız

Adam sacmalamis. Millet kaparoyu bile vermiyor. Biz de arac alirken kac araba baktik. Bizim sattigimiz araba da da degisen varmis biz bindik yillarca bilmeden ogrenince şok olmustuk. Oluyor boyle seyler.
Bizde ayni durumdayiz.ama tedirginim manyaktir esime zarar verir diye korkuyorum

Iste ya manyaksa diye korkuyorum.ver diyorum vermiyor esimde simdi.mahcup olduk diye verecekti bana yazinca sinirlendi hic umursamiyor git yat dedi bana.adam geliyorum yazmis

Iste ya manyaksa diye korkuyorum.ver diyorum vermiyor esimde simdi.mahcup olduk diye verecekti bana yazinca sinirlendi hic umursamiyor git yat dedi bana.adam geliyorum yazmis

Esın nerde ya sen ara barı polısı

O kadar araba aldik sattik hic boyle bir racon duymamistik. Bi enayi biziz heralde

İyi de düşün şimdi millet kalkıp taaa nerden araba bakmaya gidiyor, her önüne gelen araba hakkında yalan yanlış bilgi verse nolcak o adamın masrafları, kim niye bunu göze alsın? O yüzden ikinci el piyasasının raconu budur. Ha uyarsın uymazsın o size kalmış.

Oylemi cidden bilmiyordukki boya oldugunu zaten verecektik beni rahatsiz edince esimde sinirlendi vermiyorum dedi

Boya olduğunu bilmiyorsanız boyasız diye yazmamanız lazım açıklamaya. Siz kendiniz için düşünün, ikinci el araba almak istiyorsunuz, ilandan baktınız adam kazasız diyor, siz de gittiniz o ile alıcı olarak, masraf yaptınız yol, yemek, servise soktunuz aracı vs. Adam yalancı çıktı kazalıymış, masraf size kalsın istermisiniz? Bir değil iki değil, üç dört defa başınıza benzer bi şey geldiğini düşünün, ikinci el araba piyasası yürür mü bu şekilde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…