Telefon etmiyor whatsapptan yaziyor 2 hafta dir devam ediyor tacizleri fakat bugun tehdit etmis.esim hala okymuyor acipta cevapta vermiyoracele etmeyin telefonunu açmayın ararsa bir süre sonra vazgeçebilir kendılığınden mesaj vs de asla cevap vermeyin cevap verdikçe uzar çünkü.en son çare savcılık
engelleyin gitsin hiç bir şey yapamazTelefon etmiyor whatsapptan yaziyor 2 hafta dir devam ediyor tacizleri fakat bugun tehdit etmis.esim hala okymuyor acipta cevapta vermiyor
O kadar araba aldik sattik hic boyle bir racon duymamistik. Bi enayi biziz heraldeBu işlerde racon böyledir yalnız. Araba hakkında yanlış bilgi verirseniz, yol parası, servise gittiyse servis parası araç sahibine aittir. Adam haklı ama 200 tl için bunca saldırganlığa gerek yok. Borç alın verin bence.
Oylemi dersin.esime gittim simdi geliyorum diyor adam tehdit ediyor ya sana bisey yaparsa dedim.gelsin dedi o kadarengelleyin gitsin hiç bir şey yapamaz
Korkma , bence esin cevap yazsin savciliga suc duyurusunda bulunucam diyeEsim once vicdan yapti.mahcup oldu uzak yoldanda gelmis ah almayalim vericem dedi.ama maasi beklemiyor hemen istiyor.benide tehdit edince esimde vermiyorum demis simdide oraya geliyorum erkeksen diye yazmis ama gerisini okuyamadim tehdit var belli.korkuyorum millet 3 kurus icin birbirini vuruyor milosum.esime bisry yapar diye
Oylemi cidden bilmiyordukki boya oldugunu zaten verecektik beni rahatsiz edince esimde sinirlendi vermiyorum dediBu işlerde racon böyledir yalnız. Araba hakkında yanlış bilgi verirseniz, yol parası, servise gittiyse servis parası araç sahibine aittir. Adam haklı ama 200 tl için bunca saldırganlığa gerek yok. Borç alın verin bence.
Ekspwrtiz yaptirip oyle satacakmis esim ama olan oldu.Yol parasinin odendigini ilk defa duydum.
Eger sifir araba alacaksaniz arabanizi aldiginiz yere verin onlar sizin icin satar degerini tespit eder ustune de kredi cekersiniz. Satmaya siz ugrasmayin. Mesela ben opandan aldim. Eski arabami oraya verdim ustune kredi cekip almistim.
Yazmiyorki...okumuyor bile bildirimlerde gordum yazinin okadarini kimbilir daha neler yazdi.dunde ses kaydi gondermis bakmadi bileKorkma , bence esin cevap yazsin savciliga suc duyurusunda bulunucam diye
Bizde ayni durumdayiz.ama tedirginim manyaktir esime zarar verir diye korkuyorumAdam sacmalamis. Millet kaparoyu bile vermiyor. Biz de arac alirken kac araba baktik. Bizim sattigimiz araba da da degisen varmis biz bindik yillarca bilmeden ogrenince şok olmustuk. Oluyor boyle seyler.
Iste ya manyaksa diye korkuyorum.ver diyorum vermiyor esimde simdi.mahcup olduk diye verecekti bana yazinca sinirlendi hic umursamiyor git yat dedi bana.adam geliyorum yazmismanyak mı ayol? bence polıse gıdın kımse kımsenın yol parasını vermek zorunda degıl, hatta kapora bıle gerı veeılmez ama hadı arac sızı yalancı cıkardı dıye kaporayı vermıssınız bence kımsenın yol parasını odemek zorunda degılsınız
Tatlim sakin ol karisma , birak esin kendi bildigi sekilde halletsinYazmiyorki...okumuyor bile bildirimlerde gordum yazinin okadarini kimbilir daha neler yazdi.dunde ses kaydi gondermis bakmadi bile
Iste ya manyaksa diye korkuyorum.ver diyorum vermiyor esimde simdi.mahcup olduk diye verecekti bana yazinca sinirlendi hic umursamiyor git yat dedi bana.adam geliyorum yazmis
O kadar araba aldik sattik hic boyle bir racon duymamistik. Bi enayi biziz heralde
Cok kotuyum ya ...ya ona bir zarar gelirse heryer manyak dolu ...umrunda degil esimin gelsin diyor sakin sakin...Tatlim sakin ol karisma , birak esin kendi bildigi sekilde halletsin
Evde cok sukur ...arasam ne olacak ki...kan yoksa gidiyor polisEsın nerde ya sen ara barı polısı
Oylemi cidden bilmiyordukki boya oldugunu zaten verecektik beni rahatsiz edince esimde sinirlendi vermiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?