Araci satmak isterken basimiza gelenler

Arabanızı bi servise gösterin, neyi var neyi yok döktürün ortaya, ilanınıza servis raporunu koyun, bi daha başınıza böyle bi şey gelmez. Aracınızı almak isteyen boyasını, kazasını göze alıp gelir almaya.

Ama biz vermeyecegiz demedikki.ay basinda yollarim diye yazmis esim.ama o hemen gonder demis.akabinde bana yazip siz dolandiricisiniz arabayi ilana koyacam deyince esimde kadini neden tehdit ediyosun ozur dile vereyim demis oda dilememis o yuzden vermiyor kisacasi .yoksa bizde cok uzulduk

Esimde oyle dedi ekspertiz yaptiracakmis.fakat olan oldu.bu konu beni cok uzuyor

Haklısınız canım o konuda, adam tam bir serseriymiş. Muhtemelen dolandırıcı olduğunuzu düşündü.

Gitmiyorki esimde inat

Parayı vermesini gerektirecek bir durum yok ortada.

Ama adam da gerçekten manyağın teki olabilir, kalkar kapınıza dayanır. Siz polis çağırayım diyene kadar başınıza birşey gelebilir.

Şimdiden şikayetçi olun, o da anlasın uğraşmaması gerektiğini.

Bakın ne olursa olsun kapora geri verilmez. araç satışı yaptığımız için biliyorum. Conputestn biri sağ kapı boyali derken diğeri boya yok diyebiliyor. Sizin adama kapora yol parası bilmm ne geri vermeniz vericz demeniz hatta o kadar beklemenz bile yanls. Adam sizı saf bulmuş ne koparabilirsem kar demiş resmen

Şöyle düşünün bir ürün alırken mağazaya gidiyoruz. Gitmek içinde belli bir yol katetmemiz gerekiyor. Mağazadan bir şey almadan çıksan veya alsak bile mağazaya diyor muyuz yol paramızı verin diye? Bir de böyle düşünün inşallah başınıza bela olmaz. Ve polisi haberdar edin veya bir polis yakınınız varsa onunla iletişime geçin. Kimse kimseden arabayı beğenmedim benim yol paramı ver diye bir şey demez. İsterseniz başka araç satıcıları ile konuşun bu konuyu birde. İçiniz o ferah tutun

Kaporayı bile vermenize gerek yoktu. Çakal, yüz vermişsiniz astarını istiyor. Görmediği arabaya para göndermeyecekti, para harcayıp gelmeyecekti o zaman. Bu pintilikle yürüme mesafesindeki arabalara baksın sadece,

Kesinlikle çirkef ve kurnaz...
Savcılığa gidip şikayetçi olun, bi kendine gelsin haddini bilsin! Herkes sustuğu için bu terbiyesizler yüz buluyor...

ben bu kadar iyi niyetli bile düşünmedim.
dolandırıcı olabilir. herkese uzak yoldan geldim deyip aynı numarayı çekse günde 5 araba baksa köşeyi döner.
bizim millet iyi niyetli kaporayı bile veriyor.

Ama arac soylenen gibi cikmamis, boyasiz denmis boyali cikmis bu durumda kaporayi vermeli ancak ben olcum cihaziyla gelen birine inanmazdim. Gider adam gibi bi ekspertize neyse sorun ogrenirdim.

Canım adam 12 saat uzakta bir şehirde yaşıyorsa canı sıkıldıkça kapiniza nasıl dayanacak?Her seferinde otobüse /uçağa bin çok para tutar yapmaz öyle şeyBu adam sizin parayi verme eğiliminde olduğunuzu sezmiş ve ya daha ucuza arabanizi almak isteyecek .Dolandiriciya Papuc bırakma rahat ol.

Benden yuz buldu aslinda ben korktum cunku...

Bugun arayacagim ikinci el arac satan yerleri en azindan kural buysa verelim sussun.hatta esimden gizli gondereyim dedim ama sonra vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…