Arada kaldım, çok yoruldum.

Bu düğün olaylarını bu kadar abartılı yaşamasanız bu kadarda strese girmesiniz 11 yıl önce evlendim kendi makyajımı bile kendim yaptım kimseyi yormadım mağaza mağaza gezmedim gezdirmedim..lütfen oluruna bırakın en keyifli anlarınızı kendinize dert arayarak yıpranmayın

Bu düğün olaylarını bu kadar abartılı yaşamasanız bu kadarda strese girmesiniz 11 yıl önce evlendim kendi makyajımı bile kendim yaptım kimseyi yormadım mağaza mağaza gezmedim gezdirmedim..lütfen oluruna bırakın en keyifli anlarınızı kendinize dert arayarak yıpranmayın

Abartılı bir hazırlık sürecin olmadı. Bir insanın ev kurması için asgari düzeyde ne yapılması gerekiyor ise o. Keza diğer işlerimde de o şekilde. Abartılı iş yaptım da kaçtılar benden gibi bir ibare kullanmadım.

Mesela annem gelinlik provası yapıldı ona bile gelmedi bakmadı fotoğrafına bile bunlardan bahsediyorum. Bir defa şunu yapar mısın dedim onu bile kabul etmedi ne yapayım abiyeyle saç baş yapılı salonun düzenine de mi ben müdahale edeyim. O kadarını bari yapsınlar

Yazış şeklinizden belli ki sizin derdiniz sizin heveslerinizin yok sayılması. Haklısınız. Annenizin bir çocuğu boşanıyorsa diğeri evleniyor. Yani ne yaşandı oldu bilmiyorum tabii ama ben boşanacak olsam da kardeşimin düğün zamanı vermem o kararı ya da hadi verdim diyelim bu kardeşimi etkilemesin diye elimden geleni yaparım.

Para pul boş işler insan manevi destek, biraz heyecan istiyor böyle zamanlarda. Asla bencillik değil yaptığınız.

3 gün kaldıysa boşverin ve düğününüzün keyfini çıkarın, sonra da size destek olmayana siz de destek olmayın. Eşinizle mutlu olursunuz umarım.

Teşekkür ederim. Aynen o şekilde. Dedim ki hayatta hep kendim koşturdum bu süreçte destek olurlar onda da yok. Gelinliğimi daha görmedi, evimi ta ne zaman sonra gördü şunu yapsak dediğimde gerek görmedi umursamaz bir tavırla kendin yap denilmesi de çok kötü bir şey. Ve şunu söyleyin ablamın düğünü çok kötü geçti, benimki istediğimiz gibi planlanlandı arkadaşlarına falan bu sefer güzel olacak diyor ama sadece bizim emeklerinize hava atıyor gibi hissediyorum. Yalnız bırakılıyorum

Teşekkür ederim. Aynen o şekilde. Dedim ki hayatta hep kendim koşturdum bu süreçte destek olurlar onda da yok. Gelinliğimi daha görmedi, evimi ta ne zaman sonra gördü şunu yapsak dediğimde gerek görmedi umursamaz bir tavırla kendin yap denilmesi de çok kötü bir şey. Ve şunu söyleyin ablamın düğünü çok kötü geçti, benimki istediğimiz gibi planlanlandı arkadaşlarına falan bu sefer güzel olacak diyor ama sadece bizim emeklerinize hava atıyor gibi hissediyorum. Yalnız bırakılıyorum

Ben anlıyorum çünkü ben de bu sürecin içindeyim ve para pul ihtişam umrumda değil ama gelinlik, ıvır zıvır seçimlerinde tek kalmak biraz burukluk yaratıyor. Bana gönderin gelinliğinizi bakalım. Eminim çok güzeldir. Her şey de umarim istediginiz gibi olur.

Sakin olun son 3 gun sabredin şuan anne babamızı değiştiremezsiniz ama illa ki yaptıklarını anne babanizin yüzlerine vurma gununuz de gelicek, o zaman icinizi döker rahatlarsiniz.

Sanırım sizi anlayabiliyorum az çok. Ailenizin bu hevesli günününüzde sizi tamamen yok saymasını hazmedemiyorsunuz. Ablanız boşanıyor, çok zor bi durum ama aileniz de orta yolu bulması gerekirdi. Ablanızın uzak durması normal ancak insan bu günlerde annesinin kalben yanında olmasını ister. Belki içten mutluluğunuzu paylaşıyor ama ablanız görünce üzülmesin diye belli etmiyor olabilir, bilemedim....
Herneyse; sizin bu düğün arefesinde yine de bu konularla kafanızı allak bullak etmeyin. Sonuçta aileniz, herşey unutulur gider; yine birbirinize sarılırsınız..
Herşey gönlünüze göre olsun.

Back
X