Arada kaldım.. doğru karar veremiyorum..

evet canım konularını okudum takipcisiyimde zaten.. ama gercekten insan bırazda olsa gururu okşansın ne biliyim ilgi göstersin istiyor.. tabiki işi olmalı gece gündüz hep iş hep aile peki ben ne olacağım diye düsünüyorum.. benim hayatım normal değilki 7/24 gezeyim eğleneyim vakit gecireyim.. yardım istiyorum dertleselim istiyorum.. abim haftaya asker kısmetse ona cok uzuluyorum zaten.. biliyo durumumu biraz daha fazla yanımda olamaz mı .. :14:

ben sana haksızsın demiyorum bitanem haklısın da çocuktan niye ayrılıyorsun yazık değil mi diyorum. güzelce konuş.. halledilmeyecek bi sorun değil.. öyle her engelde ayrılığı dolama diline.. sokma aranıza böyle uğursuz kelimeler :34:

yanlış okumadınız.. şunuda okursanız seviniirim 50 küsür yasındaki adam icin ben bunları vicdanım rahat olarak söyleyebiliyorsam sizin benim üslubuma söyleyeceğiniz hiç birseyiniz olamaz! ben nerde nasıl ve kime ne sekilde konusacağımı biliyorum,eğitimimde yerinde cok şükür. sizden anlattığım olaylar doğrultusunda yardım istiyorum bilmediğiniz cok sey var ki ben bunları sevgilime söylerken haklısın deyip basını sallıyorsa emin ol oda görüyor biliyordur herseyi.. her konuda siz gibi bir iki kişiye rastlıyorum mutlu oluyorum..

olur buraya yazdıysan illa herkes seni destekleyecek diye bir şey yok asıl siz benim yorumuma karışamazsınız
belli eğitimli olduğunuz 50 yaşındaki adama çocuk diyemezsiniz terbiyesizlik bu
anlattıklarınız bunlar ve bundan terbiyesiz olduğunuz ortaya çıkıyorlar

oğlanıda almış eline iyi valla
o aile dağılırsa senin yüzünden ara bulacağına
bide çocuğu dolduruyor allah senin gibi gelini düşman başına versin:1::1:

Son düzenleme:
olur buraya yazdıysan illa herkes seni destekleyecek diye bir şey yok asıl siz benim yorumuma karışamazsınız
belli eğitimli olduğunuz 50 yaşındaki adama çocuk diyemezsiniz terbiyesizlik bu
anlattıklarınız bunlar ve bundan terbiyesiz olduğunuz ortaya çıkıyorlar

haha ilahi.. cok komikmişsiniz ya siz kim oluyosunuzda terbiye ölçüyosunuz hahah

gelirim basınıza hepten cocuga ceviririm sizi dikkat edinn :34:
allah korusun senin gibisini gelin adayı babama çocuk gibi davranıyo diyecek
ve bende onu duycam pak hayırlı olmaz duymam emin ol:1:
haha ilahi.. cok komikmişsiniz ya siz kim oluyosunuzda terbiye ölçüyosunuz hahah
acaba sevgilin baban için aynı kelimeyi kullansa ne dersin_?
yada sevgline açtığın konuyu göster bakalım ne diyecek
yerinde olsam yapıcı olmaya çalışırım sevgilin zaten yorgun bide sen yorma

allah korusun senin gibisini gelin adayı babama çocuk gibi davranıyo diyecek
ve bende onu duycam pak hayırlı olmaz duymam emin ol:1:

acaba sevgilin baban için aynı kelimeyi kullansa ne dersin_?
yada sevgline açtığın konuyu göster bakalım ne diyecek
yerinde olsam yapıcı olmaya çalışırım sevgilin zaten yorgun bide sen yorma

canımmmm benimmmm:16:

Back
X