evet psikolog da gorusmem var bi hafta sonra oda gelecek benimle
evet psikolog da gorusmem var bi hafta sonra oda gelecek benimle
öncelikle geçmiş olsun ne denir kii bence en doğrusu yapmışsın öyle koly değil bazı şeyler tamam çok acı çekmişsin cekiyorsunda bunu anlamam imkansız ama boşanmak ve sonrasıda hiç kolay olmayacaktı piskolok fikri çok iii hemde ikiniz ben sorunları çözeceğinize inanıyorum ee çocuğunuzda var eskilere bu tip konularda hak veriyorum hemen çekip gitmemli insan çabalamalı sonun kadar gideceksede geriye baktığında ben herseyi denedim elimden ne geliyorsa yaptım demeli dönemkle senin adına sevindim herkes hata yapabilir haklısınn sonuna kadar ama düzelme sansı var gibi geldi bana
pismanlmigini cok net goruyorum
mesela namazini devamli kilyo artik
nasip olursa hacca gidecek bu sene
tabi bazi kisiler ne alaka diyecek ama iste kalmak icin sebep aryorum cunku pismanligini gosteryo ve her gun 10 kere ozur diliyo
ama su anda hayatini zehir edyorum her gun dua ediyor geldigimde evde olmican diye korkuyorum diyor
benim hic muhtacligim yok cok sukur sadece cocuklar anne baba ayri buyumesin diye cabaliyorum
bence doğru olanı yapıyorsun tamam kötü onu hepimiz biliyoruz ama çabalamadan da hiçbirsey olmuyorki herkes gülüyor mutlu ama sor bakalım ne dertler var nelere göğüsgererk gelmiş bu günlere ama kolay değil hiç birsey eşinin analamasıda çok ii unutmak en iisi olacak sanırım
aksam gene tozu dumana kayttim o numarasini degistirdi dediki esini birakacan gun ara beni bi de ben tokat atacam .sirf senin saygi duyulacak bi kisi oldugun icin susyorum diyor
esim dedimki herkes hayitina devam edecek beni bitirdiniz dedim
allah yardimcim olsun cok kotuyum acaba zamanla hafifleyecek mi bu aci???
Arkadaşım, ihaneti affetmeme taraftarıyım.
ama dışardan gazel okumak kolay.
Diyeceğim şu ki, eğer ayrılma gücünü kendinde bulamıyorsan,
ve ciddi pişmanlığını görüp, tekrarlanmayacağına dair bir inanç oluşturuyorsa sende
tekrar tekrar düşün.
Ayrıl yada ayrılma demek dışarıdan biri olarak bize düşmez.
Sadece düşün diyebiliriz.
Ama bunu arkada bırakacağına inanıyorsan ve tekrarlanmayacağına güvenebilirsen...
ben kizla gorustum hayatimi mahvettin dedim tabi esimede istiyorsaniz ben cekilirim askini yasayin siz dedim
benimki ben seni seviyorum diyor hataydi cahillikti diyor
seytana uydum diyor ama ben kabul etmiyorum arada SIKISTIM kaldim
sinir krizi geciryorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?