arada kaldim.gidesim var ama kaliyorum

sen cok iyi yapmissin.keske bende o kadar ypabilseydim
esim kendimi,oldurecem tehditleriyle geri dondum ben

evt oyle bende ona tutup da bisey demedim,butun suc esimin dedim
ama bi yerde gozumde buyuyo o kadin bilemzsiniz
onun bi zamanlar tercih edildigini bilmek beni olduryo

seninki en azından suçunu kabul edip oturmuş ya benim yaşadıklarımı yaşasaydın...kocam bana dönmek isteyince bizimki rahat durmadı bana yaşadıkları şeylere dair mesajlar attı,onunla barışamazsın kadınlık grurun yok mu diye...oysaki ben adamı evden göndermişim ayrılmak istiyorum aranızdan çekildim adam barışmak için yalvarıyor benim ona yapmadıklarımı o bana yapıyor..ben o sıra kızımı emziriyorum üstelik sinir krizi geçirdim resmen sütüm kesildi

evet canım bu süreç iyi oldu kararlı olduğumu anladı..sadece bi kez eve gelmişti çocuğu görmeye o günde evde ona ait hiçbişey kalmadığını görüp ağlayarak çıktı evden..eşyalarını toplamıştım onunla ilgili hiçbişey bırakmadım evde resimlerini indirdim bu ona çok koymuş dediğinie göre bir daha giremedim o eve dedi..
ailem içinde bitmişti bu evlilik babam özellikle asla istemiyordu onu,sağolsunlar hep yanımda oldular onlar sayesinde atlatabildim birçok şeyi...

Son düzenleme:
evt oyle bende ona tutup da bisey demedim,butun suc esimin dedim
ama bi yerde gozumde buyuyo o kadin bilemzsiniz
onun bi zamanlar tercih edildigini bilmek beni olduryo

işte bunu yapmayın. kimler aldatılıyor ve kimlerle aldatılıyor, bir bakın çevrenize. Bu karakter meselesidir. Bu yapıdaki insanları gözünüzde büyüterek onları ödüllendirirsiniz. Psikoloğa gidiyormuşsunuz, lütfen devam edin. Böyle bir travma ,bu örnekte olduğu gibi düşüncelerinizi de çarpıtır, ruhunuzu da yaralar. bunu sadece tercih edilmek olarak görmeyin. Hepimiz hayatta neler kimler uğruna ne haksızlıklara uğruyoruz.

Kesinlikle blöf yapmış sende yutmuşsun. Ben olsam derdim sen beni öldürdün sen ölmüşsün çokmu umrumda. Bence kaybetmenin tercih edilmemenin nasıl olduğunu yaşatmalıydınız ona. O zaman sende biraz rahatlardın

üzgünsünüz anlıyorum ama,kimbilir ona neler anlattı.Canınız acısa da doğruları söylemek zorundayım,sizin hayatınızı o değil eşiniz bitirdi.Eşin başkasıyla olmayı düşünüyorsa zaten bitmiştir bu o kadın olur başkası olur farketmez..Seni eşinin tavrı ilgilendirir..O kadının da canı yanıyordur emin ol.......

Rabiam olan oldu, bundan sonrasına bakmak lazım artık.
Geriye dönük muhasebe yapmak sana bir fayda sağlamaz, durumu değiştirmez.
Bu tamamen karakter meselesi bence.
Bu durumda bir kaç davranış modeli var:
bununla yaşamayı becerebilmek,
anında bitirmek, birde senin gibi aklı ile kalbi arasında sıkışıp kalmak.
Eminim evladın olmasa arkana bakmayacaktın bile.
Yazdıklarından hissetiğim kadarıyla gururlu, prensipli, doğrularının arkasında olan bir kadınsın.
Şimdi kendine o kadar ters bir şey yapıyorsun ki, aslında gönlünde, aklında kabullenemiyor.
Bundan bu içindeki dinmeyen acı, isyan.
Ne olursa olsun önce kendin için kararlar almalısın.
Müspet yada menfi buna sen karar vereceksin.
en kötü karar bile araftan iyidir unutma.
Zaman ver kendine, aklınla kalbini uzlaştırmaya çalış.
evladın için bile olsa mutsuzluğu kabullenme.
Akıp giden hayat öncelikle senin.
Asla aldatılma unutulmaz, sadece bununla yaşaması öğrenilir.
Keşke bunları kimse yaşamasa ama hayat...
Naçizane tavsiyem arkadaşım, biraz uzaklaşman yada uzaklaştırman.
Kendinle kalman, kendini dinlemen.
Dualarım seninle

dusundugunuz o kadinsa merak etmeyin isinden falan olmadi.hayatina kaldigi yerden devam sadece bi farkla
bi hemcinsinin hayatini bitirmis olarak
esim ayrildi o isten
ama niyetiniz benim canimi acitmaksa cok guzel oldu
ama saygi duyorum fikirlerinize

hemen saldırma.. senin niye canını acıtmak isteyim?
benim dediğim, olan sana hemde o kadına olmuş.. ne biliyosun eşinin onu ayatmadığını..
sen demedin mi işten ayrılıyor o kadın diye, onu kastettim bende olan ona da oldu diye..

burda asıl suçlu senin kocan, evli olan o.
belki pişmandır dediğin gibi ama bu yeterli mi?
bak nasıl sarsılmışsın, nasıl acı çekiyosun..
yine de teselliyi onun kollarında arıyosun,
kim ne derse desin. bu işten en zarar görmeden sıyıran senin eşin.
benim dediğim buydu..

kesinlikle savunmuyorum ama evet, o kadının da canı yanıyordur..
o kadın da bu hayattaki en berbat şeyi yaşıyordur her gün her gece her an, VİCDAN AZABI..

ama arkadaşın da dediği gibi, o kadın bitirmedi hayatınızı, eşiniz bitirdi..

ben saldirmiyorum o kadin hak ettigini yasadi daha beter olsun insallah cunku onuda esi aldatmis ve bunun ne demek oldugunu cok iyi biliyordu
kaldiki bi yalani esim aylarca surdurse bile bi kadin anlar
evliligim kotu gidiyor dese bile bi kadin cakmaz mi bunu aylarca
esimide en dibe vuryorum .ben onun yaninda oldugum her gun o da oluyor
sanmayin ki mutlu mesut kaldigimiz yerden devam ediyoruz
su an yapmasi gerektiginden fazlasini yapyo
bende bunlarin farkindayin.buda beni engellyor.
umursamaz davransa arkama bakmicam
ama oyle deil iste

cani mi yanyo?? birde ona mi uzuleyim
evli adamlara kuyruk sallamadan dusunecekti bunlari
o benim zerre kadar umrumda deil
aslinda esim de oyle ama cocuklarim var iste
onlari dusunmeden hareket edemyosun

o zaman olmek neymis tercih edilmek neymis anlardi!!!

cok saol canim tavsiyelerin icin.ama ne yapacagimi inan bilemiyorum

Sizi hiç tanımıyorum. keza hiç kimseyi tanımıyorum burda.yeni üye oldum ama hep takipteydim bu forumu. yeri geldi üzüldüm yeri geldi sevindim burdaki arkadaşlarla. sizi hiç tanımama rağmen içim yandı yaşadıklarınıza. Rabbim size güç kuvvet versin. hiç kolay değil yaşadığınız şeyler. Bol bol dua edin,Allaha sığının. anladığım kadarıyla güçlü bi insansınız. aklınızla kalbiniz aranızda kalmak zor bir durum ama bazen akıl önde gidebiliyo. Rabbim hiçbir işinizi zorlaştırmasın,kolaylaştırsın. Rabbim dert verip,imtihan eyliyor sizi. İnşallah alnınızın akıyla bu imtihanı verirsiniz.

Dualarım sizinle..

Güzin ablanın böyle olaylarda bir tavsiyesi vardı

''Eve geri döndüyseniz artık hayatı ikinize de zindan etmeyin, geçmişi unutun ve affedin. Yoksa tekrar mutlu olamazsınız. Affedemiyorsanız geri dönmeyin''

Böyle demiş aldatılan kadınlar için, paylaşayım dedim

Allah yardımcınız olsun

cani mi yanyo?? birde ona mi uzuleyim
evli adamlara kuyruk sallamadan dusunecekti bunlari
o benim zerre kadar umrumda deil
aslinda esim de oyle ama cocuklarim var iste
onlari dusunmeden hareket edemyosun

canım bunu gerçekten yaşayan bilir sonuçta bu adamlar bunu tek başına yapmadı tabi ki her 2 tarafta bedel ödemeli bize yaşattıkları için...bilerek 2.kadın olmayı içine sindirebiliyosan evli bi adamın metresi olmayı kabul ediyosan sonuçlarına da katlanacaksın bi zahmet..daha önce yazmıştım benim ailem barışmamı istememişti diye,buna rağmen babam eşim barışmak istediğinde beni karşına alıp şunu demişti "erkekler zayıftır,o kadından cesaret almasa böyle bişeye kalkışabilirmiydi o kadar kadın var çevresinde şimdiye kadar böyle bişi olmadı tek taraflı suçlama biraz diğer taraftanda bak sadece o değil suçlu olan diye...onun için herkes hakettiğini yaşar kimse sanmasın ki evet biz tekrar barıştık adamlar yaptıklarıyla kaldı kaldığımız yerden devam ediyoruz...yok öyle bişey

Evliliğinizde geçmişi bir kenara bırakıp devam edemeyecekseniz, her ufak tartışmada birbirinizin yüzüne bunları vurmadan duramayacaksınız, geri dönerken neden döndüğünüzü unutamayacaksınız, o günlerde yaşadıklarınızı hazım edemeyecekseniz hiç durmadan eşinizi evden gönderin. Hayatınıza yeni bir başlangıç yapın. Çünkü affetmeden yaşamayazsınız. Affetmeli misiniz bu konu ayrı konuşulmalı bence, aldatılmak çok farklı bir konu, bunu bile bile göre göre yaşamak daha kötü.

Hep ne yapmam gerekiyor bilmiyorum demişsiniz ya kalbinizi dinleyin, kalbiniz affetmiyorsa ve devam edemeyeceğinizi hissediyorsanız eşinizden zaman isteyin ve ciddi bir süre 10 gün 20 gün değil gerçekten kendinizi ve onu anlayana kadar ayrı kalın. Hayatınızın nasıl olduğunu görün, onunla da haftada 1-2 arkadaş gibi görüşün... sonrasını zamana bırakın...

Bunun başka şekli yok maalesef.

Kız ne diyor bu durumda
ben de bunu merak ettim
iş yerindeki kızın tavrı ne?
çok ayıp etmiş eşin konu sahibi

bu olay yenilir yutulur cinsten değil.
şimdi sen sindirmeye çalışıyorsun ama çok zor
terapi ya da psikologla görüştükten sonra daha sağlıklı
düşüneceğine inanıyorum

konunun sadece ilk sayfasını okumuşum
şimdi devamını da okudum
sorumu geri alıyorum
çok üzüldüm
senin gibi değerli bir insana böyle bir olay
gerçekten gözlerim doldu
ağlayasım var
erkek milleti midemi bulandırıyor bazen
şimdi sen onun yanındasın ama ne acılarla
Allah yardımcın olsun
unutmak çok zor yok saymak da
nasıl devam edecek böyle diyesim var
ama zaman herşeyin ilacı
yaralarını da eşinin iyi tavırları ile zaman
el ele verip sarar inşallah

Bence hr insan bir şansı hak eder düşüncesindeyim.
Eşin şuanda vicdan azabı cekiyor ve bence bu ona ders olmuştur.
Hakkınızda hayırlısı olsun arkdasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…