Arada kaldım ne yapmalıyım bilmiyorum

arkadaşının ahlaki değerlerini şöyle bir kenara bırakıp, arkadaşlığımız boyunca vefalı oldu mU,sana sırdaşı oldu mu, kötü gününde seni dinledimi yanında oldu mu, özünde iyi olduğuna inanıyor musun?
bunlara bakar değecek biri ise ona göre arkadaşımı yönlendirirdim. kimi 1 seferde hata yapsa kimi 5 seferde hata yapsa dersini alır. belli ki arkaşında duygusal bu bozukluk var.

ayyy ben çekemezdim bu arkadaşınızı şahsen ya umursamayacaksınız yada iletişiminizi keseceksiniz.
Benimde aynen buna benzer bir arkadaşım vardı yapma etme dedikçe ağlayıp yapmayacağım artık derdi ama akıllanmıyorlar sürekli sorunlarını bana anlatıp beni de köreltiyordu ilişkimi kestim çok şükür rahatım..

arkadaşın dik kafalı degil hasta ama normal hasta da degil. edep yoksunu-
bu kişiden uzak dur.

Hiç uğraşma bile aynen mesafeyi korumaya devam kendi düşen ağlamaz ağ balık misali oltaya taktığını affetmiyor yakın arkadaşların eşlerine ,sevgililerine takmış böyle bile bile lades yapan kadınları hiç anlamıyorum gerçekten hiç mi merhamet yok , arkadaşlarının yüzlerine nasıl bakıyor tuaf...

Bugün başkasına yapan yarın Allah korusun sizin eşinize yapmaya kalkışır
Uzak durun

25 yıllık bir arkadasım vardı
gorusmemızın son ıkı yılında ıyıce sapıttı
bu da evli adamlarla takılmaya baslamıs
noktayı koaayn sey ise
benden 7 yas kucuk erkek kardesımın , en yakın arkadası ıle bızden habersız samımıyet kuurp ilişki yasamıs oldugunu öğrenmem oldu.

bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…