arada kaldım resmen :(

Bazen düşünüyorum böyle ne yalan söyliyim bende böyle yorumlar yaptım.Sanki üstüme vazife de Gerçi sert olmazdı sözlerim.
Etrafında arkadaş sayısı azalıyor kim arkadaş kim dost daha çok anlaşılıyor böylece=) kötü düşünmemek lazım.
çok düşünmüyorum vala ne üzcem kendimi:26: sevgilim yeter bana.nokta.

katılmayanlar olacaktır ama bende böyle düşünüyorum

kızlar sevgilimiz yeterde arada arkadaşada ihtiyaç duymaz mı insan bu arkadaş annemiz bile olabilir ben öyle düşünüyorum

Sevgili gidince nolacak dımdızlak kalcana ortada sonra da buraya gelip gene konu açarsınız yok çok yanlızım bilmem ne diye.
Etrafınızdaki kişileri çok çabuk yok saymayın hele ki yıllar boyu yanınızda olan birini...
Kendizi yükseklerde gördükçe aşağı inmeniz çok kolay olacaktır.. Asla bir erkek için hayatımdakileri silmem!!!!
Arkadaşım sende salla gitsin ya kız arkadası ne önemi var dimi el oğlu bulunmaz hint kuması nasıl olsa.

ben hayatım boyunca uzun dostluklar yaşamadım, nişanlımdan öncede yaşamadım, o varkende..
onunla bir defa bu arkadaş konusundan aramız bozulmuştu, yıllar önce..
ki o arkadaşımda çok yakın değildi, o yüzden vazgeçmek kolay oldu benim için..
hiçbir zaman uzun dostluklar, arkadaşlıklar yaşamadığımdan olsa gerek,
nişanlım bana yeter diyorum..
zaten onunla çok uzun zamandır beraberiz, artık beni ondan iyi anlayan, ondan yakın olan biri yok..
anne ise apayrı bi konu tabi annelerin yeri her daim ayrıdır canım

Uzun dostluklar yaşamayan biri gelipte burada kzıcağıza sil hayatından at mat demesin!
İhtiyacın olmadığı an hayatından sildiklerinin ahı bigün gelir seni bulur.
Olmaz asla aramam ihtiyacım yok dersin bigün öyle ihtiyacın olurki konusacak ses arasın işte o insan dönüpte senin yüzüne bakmaz.
El oğlu keşke evlenmeden önceki gibi kalabilse.
Zamanla ilgi azalır hayat şartları falan evde kök gibi ya oturursun yada eşim benle sohbet etse diye ağzını arar durursun.
Neyse bişiy diyemeyeceğim ya siz en iyisini bilirsiniz...

ayrıca şu bi erkek için arkadaşımı bırakmam gibi muhabbetleri anlamıyorum;
bi erkek dediğin o arkadaştan ne yönden farklı ki, onun için arkadaşından vazgeçmiyosunda,
arkadaşın için ondan vazgeçiyosun?
"erkek" olduğu için mi..

ben zaten arkadaşımdanda vazgeçmek istemiyorum o yüzden arada kaldım yazdım ki zor bu işler...

Yaşamadan anlayamazsın güzelim....

birincisi üslubunu biraz yumuşatırsan ortam gerilmez;
ikincisi, evet o erkekte gün gelir seni yüz üstü bırakabilir,
ama o dostum dediğin kızda yüz üstü bırakabilir..
insanoğlunda nefis var; erkek kız ayırt etmeden var..
bu sebeple hayatta kime güveneceğini seçerken,
o elin oğlu, bu da kız en iyisi kızı seçeyim demek anlamsız..

Ben kimseye öyle birşey söylemiyorum. Arkadaşa kesinlikle hayatından atma aman aman da demiyorum.
İnsanız elbette herkess herkesi arkasından vuruyor baba, abi hatta anne bile...
Bu çok geniş açılı bir tahmin. 7 yılda tanımıstır her iki tarafta birbirini....
Çok çok geçerli bir sebeb yokken 7 yılı neden heba etmesi öneriliyor ki? Üstelik o hayatından çıkarmak istemezken.
Hayat o kadar basit değil. Kimseyi kendinizden soğutmayın.
Arkadaşlık da eşten değerlidir.
İhtiyaç neden olmasın en çok olanı hemde!
Arayı yumuşatmak gibi bir seçenek elde varken, herşeyi yakıp yıkmak pek mantıklı değil.
Peygamber efendimizin bikaç hadisini okursanız belki insanlara daha iyi açıdan bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uzun süreli dostlukları yaşamayan bilemez.
15 yıllık 2 dostum var. ha kardeslerim ha onlar. onlar gereksiz yere ikişkilerime yorum yapmazlar her daim desteklerdir.
birşey söylerlerse bi bildikleri vardır. onlar bana Allahın lütfu,canlarım. asla vazgecmem,kimse için.
iki kez ölümden döndüm hep onlar yanımdaydı. eşim olacak kişi bile onlarla olan ilişkime müdehale edemez

Efendimiz (S.A.V) insanlar arasında yanlızca takva bakımından üstünlük vardır demiş..
konu sahibi arkadaşın, arkadaşıyla ilişkisine fazla karışmamak niyetiyle bunu yazmamıştım ama dikkat ederseniz arakadaşı ona,
"fakir bu ayrıl ondan" gibi bi ifade kullanmış..
haddim değil ama sizce bunu söyleyen biri, ne kadar sağlam bi arkadaş olabilir??
insanları maddiyatıyla değerlendiren biri??
bu arada ben konu sahibi arkadaşa, arkadaşınızı bırakın demedim;
yazdıklarıma bakarsanız, erkek arkadaşınızı ve kız arakadaşınızı birbirinden uzak tutun,
belki bi süre sonra erkek arkadaşınızın fikirleri yumuşar dedim.
kendi adıma ise bana nişanlım yeter çünkü uzun dostluklar yaşamadım, nişanlım ise uzun zamandır hayatımda dedim..
Efendimiz'in hadisleri ile konuyu değerlendirmek istemeniz güzel ancak beni yazmadığım şeylerle itham etmeseniz dahada güzel olacaktı..

Son düzenleme:
kızlar sevgilimiz yeterde arada arkadaşada ihtiyaç duymaz mı insan bu arkadaş annemiz bile olabilir ben öyle düşünüyorum
Canım anne bambaşka bişi.Tabi yakın arkadaşın olmalı ben demiyorumki sevgilinden başka kimseyle konuşma diye.Sadece kime ne anlatıcağını bilmek lazım.

Yanlış anlaşılmasın 'Amaann arkadaş değilmi salla' demiyorum ben." Kendi yaşadığım şeyden dolayı şunu demek istiyorum;
Sevgiliniz yüzünden o kişiyle aranız bozulmuyor aslında arkadaşının neder durup duramacağını bilmiyorsa, siz ve sizin ilişkiniz hakkında fazla söz sahibi ise ben bundan rahatsız oluyorsunuz o yüzden derdinizi o kişiyle paylaşmamayı tercih ediyorsunuz.

Birini başka biri için silmek doğru değil tabi.Kendimi yükseklerde de görmüyorum arkadaşım.
Herkes aynı değil çok yakın arkadaşım var herşeyimi paylaşırım neredeyse.Ama ona söylediğim onda kalır ve sonra anlattıklarımı yüzüme vurmaz.Benim söylediğim şey eğer derdimi paylaşıcaksam beni dinleyecek insan isterim yargılayacak değil.

kızlar ben bu olaydan ötürü arkadaşımdan vazgeçmeyeceğim ama sevgilimle ilgilide öyle konuşması aslında hoş değil erkek arkadaşımda haklı... araya mesafe koymalıyım sanırım biraz... bilmiyorum ki arkadaşım düğünde eteğini kapat dediğinde bile erkek arkadaşım kızmış ben desem özel günümü mahvettin dersin ona sesin çıkmıyor dedi ne konulara girdik... seçim yapmak istemiyorum ben hatalarıyla arkadaşlığıma ve ilişkime devam etmek istiyorum:26:

Kartalicce özel msj kutumda gelen mesajı bi türlü açamadığım için msjnı okuyup cvp veremedim, üzgünüm

ilk başta ve şimdi de dediğim ilişkiniz hakkında arkadaşına mesafeli davranmandı.İlişkinden bahsetmeyerek de arkadaşınla yakınlığını devam ettirebilirsin.
Ortam gerilmiş yok yere kimseye arkadaşını sil demedim ben.Kendi yaşadığım bişiyi anlattım ve aynı şeyleri yaşamasın diye herşeyini anlatırken dikkat etmesini söyledim.
Herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…