arada kaldım resmen :(

teşekkürler canm yorumların için ben kimse hakkında olumsuz düşünmedim herkes fikrini yazmış herkesin fikrine saygım var konuyuda değişik fikirler almak için açmıştım, hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

Hayır hayır ben sadece uzun dostluk meselesine kızdım sizin yorumlarınızı eleştirmedim yanlıs anlasılmasın.
Kızın kendisini üstün gördüğü anlamını ben çıkarmadım. Sadece arkadaşlık önemli bir kavram diyerekten hadis dedim.
O kızın telefonda direk fakir o ayrıl dediğini de görmedim. Belki ileriki hayatını düşünerek bir yorum yapmak istedi beceremedi.
Daha önce böyle patavatsızlık yaptı mı onu da demedi. Ki zaten arkadaşlığını bitirmek istemediğinden belli.
bide şu var eteğini kapat, içme demesi kadar normal bir durum göremedim ben.
Neden hayata karışmak olarak anlaşılmış ki?
Eteği açılan arkadasınıza örtün demez misiniz? Neyse neden bu kadar yorum yaptığımı da anlamadım zaten. Sadece dostluklar kolay harcanmamalı. sadece bu kadar...

bugün devam ettik tlfnda kavgaya ayşenin yalakası falan gibi şerler söledi :18: hiç böyle yapmazdı, hayatımı mahvettin dedi ölü gibi geziyorum dedi.. s...r gt dedi kalbim çok acıyor bu kavgaları dün başlatmıştım o uzattı böyle sürdü canımın acısıyla özür diledim beni bırakma dedim ama hakaret duyup böyle nasıl davrandığımada pişmanım küçücük meseleden hayatımız ne halde canım çok acıyor evden çıkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…