• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arada kaldım ..

qulumsee

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
37
2
18
İstanbul
merhaba kızlar ailem sevgilimle evlenmemi istemiyor ben 24 sevgilim 27 yaşında haziran ayında bize geldiler aileler tanıştı artık bizim gitmemizi bekliyorlar annem kesinlikle karşı sevgilimin ailesinde birkaç kişi annesi babası halası v.s boşanmış ve durumu pek iyi değil diye istemiyor tanımadı bile onu bense arada kaldım zaman uzadıkça sevgilim gelin artık diyor benim ailem ise kesinlikle konusunu dahi açmıyor biz birbirimiz çok seviyoruz ve ben çok yıprandım ne yapmalıyım sırf bu yüzden bitirmeli miyim sizce ? :110:

Aileler genelde haklı çıkarlar bu konularda.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor malesef.
İyi düşünün.

Bilemedim valla ama seven kişiye başta her şey toz pembe geliyor o kesin... Sonradan pişman olmayın da.

merhaba kızlar ailem sevgilimle evlenmemi istemiyor ben 24 sevgilim 27 yaşında haziran ayında bize geldiler aileler tanıştı artık bizim gitmemizi bekliyorlar annem kesinlikle karşı sevgilimin ailesinde birkaç kişi annesi babası halası v.s boşanmış ve durumu pek iyi değil diye istemiyor tanımadı bile onu bense arada kaldım zaman uzadıkça sevgilim gelin artık diyor benim ailem ise kesinlikle konusunu dahi açmıyor biz birbirimiz çok seviyoruz ve ben çok yıprandım ne yapmalıyım sırf bu yüzden bitirmeli miyim sizce ? :110:

Sadece maddi sebepler mi ailenizin istememesi .
Erkek arkadaşının iş durumu iyi mi ?

24 yaşında bir kadın kendi kararlarını verebilecek yaştadır. Öncelikle istediğinden emin ol ona göre at adımlarını. Bence ailenin yaptığı hiç uygun değil. Hani eksileri artıları neyse söyleyip kararı sana bırakmalılardı.

bana söyledikleri annesi babası boşanmış size sahip çıkan olmaz aile apartmanından yapamazsın çalışıyor tabi ama geçinemezsiniz felan
aklını kullan aileni dinle canım yoksa çok zor olur gerçekten şu an aşıksın körsün bir söz kesildiğinde bile hemen görürsün zaten gerçek yüzlerini

aklını kullan aileni dinle canım yoksa çok zor olur gerçekten şu an aşıksın körsün bir söz kesildiğinde bile hemen görürsün zaten gerçek yüzlerini

ama ailemi yaptığı ön yargı gidip onların evinde onları tanıyıp bu kararı verselerdi anlardım ama ilk görüşte bu kadar keski bir karar ön yargı

ama ailemi yaptığı ön yargı gidip onların evinde onları tanıyıp bu kararı verselerdi anlardım ama ilk görüşte bu kadar keski bir karar ön yargı
anlarlar onlar hayatım yani biliyor insan görüşmeden de bir araştırmışlardır zaten senden habersiz sana şu an öyle geliyor ama gerçekten onlar en doğrusunu biliyorlar nasıl oluyorsa:KK14:

bencede aileni dinle pişman olmazsın. hiç bir anne baba çocuklarının kötülüğünü istemez.

Herkes aynı şeyi söylemiş,bencede aileni dinle onlar herşeyin en iyisini bilirler çünkü.İleride mutsuz olmaktansa şimdi onların bu kararıyla mutsuz ol daha iyi ... Şuan herşey toz pembe geliyordur senin gözüne.Bir atasözü der ki "ana gibi yar ,bağdat gibi diyar olmaz" ...

1. Herkesin dediği gibi aileni dinle.
2. Eğer ailenin ön yargılı davrandığını düşünüyorsan tekrar görüşüp ailelerin birbirini tanımaya çalışması için izin iste.
Direk söz vs işine girişmeyin.

1. Herkesin dediği gibi aileni dinle.
2. Eğer ailenin ön yargılı davrandığını düşünüyorsan tekrar görüşüp ailelerin birbirini tanımaya çalışması için izin iste.
Direk söz vs işine

ön yargılı olduklarından emin çünkü annem daha insanlar eve girmeden bu iş olmaz sen şansını baştan kaybettin dedi..
babam bir gün önce oturmaları kalmakları düzgün insanlar derken ertesi gün bak anne babası boşanmış size sahip çıkmazlar dedi

Back
X