Arada kaldımm

İlişki yaşamadan önce 5-10 lirasına kıyıp prezervatif alsın.Kürtajdan daha ucuza gelir.

Cana kıyma mevzusuna girmiyorum bile.

Babası nerde bu bebeğin. Zahmet olmazsa oda elini taşın altına sokuversin biraz..

Aman canım Allah korusun.. Babayı ailesi bile reddetti. Hele ki bu sene okulu falan bıraktı, bir sürü pisliği çıktı ortaya. Allah affetsin. Böyle olmasını hiç istemezdim, çok da göz yaşı döktüm. Allah affetsin.. Herkese çok teşekkürler yorumlar için. Ben ha doğru ha yanlış dostluk vazifemi yerine getirdim..

Nişanlın öyle bir kadın ile arkadaş olmanı istemiyordur erkekler böyle ne işin var onla diye deliriyorlar.

Ailesi muhafazakar olabilir kendi değil istemeseydi olmazdı bundan sonra dikkat eder.

Yardımını nişanlın duyar ise ilişkim kötü etkilenir.

Ben olsam etmezdim ortak olmam bu günaha asla...

parayi veriyor sadece arkadas artik naparsa yapsin o parayla ne alaka parayi verdi diye o mu gunahini cekecek ?

o vermezse baska yerden bulur parayi o baskasida mi gunaha girecek herkezin sobucta bi iradesi akli var

tabiii kurtaj gunah artik onu o dusunsun yapacak bisey yok altindan kalkamican halti yemiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…