cana kiymaya fisikleme oldugunu nerden cikardiniz acaba.istemiyosa zorla dogurtamayiz heralde dimi.evet gunah orasi ayri ama dogrulamayacak sartlarda olan bi bebek var ortada.secim ona kalmis gunahta onun gunahi.O zaman herkes faturasini gunahsiz bebeklere kessin yapip yapip aldirsinlar oh ne ala ya cana kiymanin bu kadar fiseklenmesine saskin kaldim..
سبحان
Çok yakın kız arkadaşım hamile olduğunu öğrendi. Kendisi bekar ve bebeğini aldırmak zorunda çünkü sevgili olduğu adam hiç sağlam ayakkabı değil.. Arkadaşı en son hırpaladı, sonra da ayrıldılar.. Böyle bi hatayı nasıl yaptığını anlayamıyorum, bebeğini aldırması için yardım istiyor maddi olarak. Bu konuyu nişanlım da varken açtı bize.. Ben yardım etmeyi çok istiyorum ama nişanlım arkadaşıma yardım ettiğim taktirde bana hakkını helal etmeyeceğini söylüyor.
Aramız fena bozuldu. Ne yapacağımı bilemiyorum kızlar. Arkadaşıma yardım etmeli miyim? Siz ne yapardınız?
Her ne olursa olsun yakın arkadaşın zor durumda.
Ben kesinlikle maddi manevi elimden geldiğince yanında olurdum.
Nişanlının karışması anlamsız olmuş.
O senin dostun sonuçta.
Allah korusun senin başına kötü bir şey gelse ( herhangi olumsuz bir durum) o senin yanında olurdu.
Zevk faturası ya da değil bilemem ama sonuçta arkadaşın böyle bir şey yaşamak istemezdi.
Bir hata yapmış. Ne kadar eleştiri yorum da yapılsa durum ortada. Buna sırt çevirmek de bir hatadır bana göre.
Sana düşen ona destek olmak sadece.
Tabi istersen.
Çok yakın kız arkadaşım hamile olduğunu öğrendi. Kendisi bekar ve bebeğini aldırmak zorunda çünkü sevgili olduğu adam hiç sağlam ayakkabı değil.. Arkadaşı en son hırpaladı, sonra da ayrıldılar.. Böyle bi hatayı nasıl yaptığını anlayamıyorum, bebeğini aldırması için yardım istiyor maddi olarak. Bu konuyu nişanlım da varken açtı bize.. Ben yardım etmeyi çok istiyorum ama nişanlım arkadaşıma yardım ettiğim taktirde bana hakkını helal etmeyeceğini söylüyor.
Aramız fena bozuldu. Ne yapacağımı bilemiyorum kızlar. Arkadaşıma yardım etmeli miyim? Siz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?