Çok yakın kız arkadaşım hamile olduğunu öğrendi. Kendisi bekar ve bebeğini aldırmak zorunda çünkü sevgili olduğu adam hiç sağlam ayakkabı değil.. Arkadaşı en son hırpaladı, sonra da ayrıldılar.. Böyle bi hatayı nasıl yaptığını anlayamıyorum, bebeğini aldırması için yardım istiyor maddi olarak. Bu konuyu nişanlım da varken açtı bize.. Ben yardım etmeyi çok istiyorum ama nişanlım arkadaşıma yardım ettiğim taktirde bana hakkını helal etmeyeceğini söylüyor.
Aramız fena bozuldu. Ne yapacağımı bilemiyorum kızlar. Arkadaşıma yardım etmeli miyim? Siz ne yapardınız?
Çok yakın kız arkadaşım hamile olduğunu öğrendi. Kendisi bekar ve bebeğini aldırmak zorunda çünkü sevgili olduğu adam hiç sağlam ayakkabı değil.. Arkadaşı en son hırpaladı, sonra da ayrıldılar.. Böyle bi hatayı nasıl yaptığını anlayamıyorum, bebeğini aldırması için yardım istiyor maddi olarak. Bu konuyu nişanlım da varken açtı bize.. Ben yardım etmeyi çok istiyorum ama nişanlım arkadaşıma yardım ettiğim taktirde bana hakkını helal etmeyeceğini söylüyor.
Aramız fena bozuldu. Ne yapacağımı bilemiyorum kızlar. Arkadaşıma yardım etmeli miyim? Siz ne yapardınız?
Gerçekten zor bir konu. Arkadaşın çok ama çok büyük bir hata yapmış keşke önlemini alsaydı Allah onu affetsin.
Benim arkadaşımın başına gelseydi ben de önce çok kızar sonra ona yardım etmek için elimden geleni yapardım. Nişanlık varken konuştuğında nişanlın ne tepki verdi? Ben arkadaşımla tekrar konuştururdum ama sen nişanlını ikna etmeye bak eğer gerçekten değer verdiğin ve üzülmesini istemediğin bir arkadaşınsa.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maddi durumun musaitse nisanlini buna karistirma sonucta senin arkadasin calisip kendi parani kazaniyorsan bunu nasil ve nereye harcaman gerektigine sen karar verirsin hakkini helal etmemesi neden arkadasiniza gicikligimi var?
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Ben olsam etmezdim. Onun düşüncesiz bir hareketi yüzünden nişanlımla sorun yaşamazdım.
neden karşı çıkıyor nişanlınız? kürtaj mı sorunu para vermeniz mi ya da başka birşey..?
sizin arkadaşınız sizin ilişkiniz sizin hayatınız yardım etmek istiyorsanız gücünüz varsa buna nişanlının iznine gerek yok..
"hakkımı helal etmem" büyük laf.. size birşey yaptırmak istediğinde sürekli kullanmaz umarım..
Arkadaşın yanında bir şey demedi tabi, arkasından bi sürü konuştu. Çok kavga ettik bu konu yüzünden.
Yaparken bize mi sordu falan diyor, daha bisürü şey. Bu kadar katı davranacağını düşünmezdim, arkadaş da düşünmezdi herhalde.
İçimi rahatlatmak için parayı verip değerli bi eşyasını satın almayı düşünüyorum, sonra ucuz maliyetle ona geri vermeyi.. Duyarsa aramızda büyük güven problemi yaşancak ama dostum var bi yerde.
Gıcıklık değil de hakkı olmadan bisürü yorum yapıyor. Annem gelir sağlıyor bana şuan için ama benim param sonuçta.
Dostum sonuçta.. Bu durumda kalan ben de olabilirdim. Kimseyi yargılama hakkımız yok değil mi?
1. annem sağlıyor gelirimi, annemi sever, ona üzülüyor olabilir..
2. bebeğe üzülüyor olabilir..
3. arkadaşıma hiç de hakkı olmadan kızıyor olabilir.. Ama dediği tek şey onun zevkinin faturasını sen ödeyemezsin.
neden karşı çıkıyor nişanlınız? kürtaj mı sorunu para vermeniz mi ya da başka birşey..?
sizin arkadaşınız sizin ilişkiniz sizin hayatınız yardım etmek istiyorsanız gücünüz varsa buna nişanlının iznine gerek yok..
"hakkımı helal etmem" büyük laf.. size birşey yaptırmak istediğinde sürekli kullanmaz umarım..
herkesin basina gelebilcek bisey bu.niye bu kadar kati davraniyo anlamak zor.o zevki herkes yasiyo.evli yada bekar elbet yasancak ve fatura olarak onunda zor bi durumda basina gelebilir..arkadasina yardim etmelisin ama nisanlinida cignememen gerek.ortaya cikarsa buyuk bi sorun olur sizin icin.bencede arkadasina danisarak bu konuyu annene acsan.o yardim eder belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?