Arada kalıyorum gibi hissediyorum.

CipisS

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
10 Şubat 2020
4.986
6.920
158
Merhabalar konu çok kısa sorun çok açık olacak.

Abimin eşi benim annemi bana kötülüyor. Annem çok hasta bacaklarından rahatsız. Öyle iş yapmaya gelemiyor zaten büyük bir kalca ameliyatı oldu. Gelinimiz hamile olduğu için mutfağa giremiyorum midem bulanıyor yemek yapamıyorum diye annemi istedi. Annemde gitti yanina kahvaltisini yemegini yapiyor. Ama kiz memnun kalmiyor. Neymis evini temizlemiyormus en kötüsü de bunu bana söylüyor. Yani daha bir çok konuşma var bu özeti. Annemi sevmediğini de biliyorum. Bana sürekli annemi şikayet ediyor dert yanma adı altında. Kalbini kırmak istemiyorum ama doldum. Bu yaptığı ilk değil çünkü. Yani ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum çok yoruldum bu durundan. Abimi seviyorum yeğenim olacak diyorum ama bu şekilde nasıl gider?

Aslında yapılacak bir şey de yok değil mi? Neyse derdimi dökeyim ben yine de buraya dedim...

Teşekkürler iyi günler dilerim..

SAKİN OLUN. DURUMU CÖZDÜM. ANNEMİ EZDIREN BİRİ DEĞİLİM. KONUŞTUM BUGUN EVINE DÖNÜYOR.

Son düzenleme:
Yapacak çok şey var. Mesela annenizi o evden çıkarmak gibi. Prenses kendi annesini çağırsın ona yaptırsın temizliğini. Size annenizi iş yapmıyor diye şikayet ediyor siz de ağzının payını vermek yerine susup dinliyorsunuz. Bravo...

Ay ne münasebet yaa, hasta yaşlı kadın evime gelip bana kahvaltı hazırlayacak yemek yapacak bir de şikayet edeceğim hem de kızına!
Gelininiz hizmetçi tutsun bir zahmet bu ne şımarıklık?
Usulunce söyleyin annem rahatsız elinden bu kadar geliyor ki gelmek yapmak zorunda da değil durum seni çok uzuyorsa başka çare bulun kardeşimle görüşüp deyin ben olsam annem hakkında konuşmasına asla izin vermezdim

Anneni o evden hemen çıkarıyorsunuz konu kapanıyor

Annenizin yaptıklarını beğenmiyorsa parayla birini tutabilirler ya da müsaitse kendi annesi gelebilir. Sonuçta burda annenizin huyundan bahsetmiyor. İşte eksiklik varsa güzel dille annem zaten bacaklarından hasta en iyisi parayla yapacak birini tutun sen de rahat etmiş olursun istersen ben annemle konuşurum daha gelmez deyin bakalım ne yapacak belki de işine yarasa da annenizin eve gelmesinden rahatsız oldu boşuna anneniz yorulmasın madem gelin memnun değil annenize de yazık boş yere hasta hasta

Annenize durumdan bahsedip evine donmesini isteyin daha fazla hizmet etmesin gelinine. Yengem gelip bana annemi kotuleyemez ayrica tepkimi bilir nasil bu kadar rahat anlamadim ben hamileligine mi guveniyor abine mi ?

Çok şaşırdım bizimde gelinlerimiz var ama ne ablama ne bana annemi şikayet etmeye cesaret edemezler zaten ettirmem .

Kız durun ben annemi tabiki savunuyorum. Israr ile gitmemesini bile söyledim. Ama ben uzaktayım aramızda 26 saat mesafe var. Elimden bir şey gelmiyor maalesef. Cesareti kimden alıyor bilmiyorum daha önce de ağzının payını verdim. Ama nedense ben suçlu oluyorum. O yüzden çok yoruyor bu beni.

Alın uçak bileti annenize annemi özledim biraz bende kalsın dinlensin deyin.

Yapılacak bisey var . Annem rahatsız önüne kahvaltı yemek koyuyor buna şükret falan diyebilirsiniz tabi aranız bozulmasın diye daha ılımlı bi şekilde. Yemeklerden midesi bulaniyorsa anneniz yapıyor işte bi zahmet temizliği de kendisi yapsın çok ayıp bence .
Bide nasıl bi rahatlık aldıysa sizden,annenizi size şikayet ediyor.

Piremses sendromunun hamilelik versiyonu hiç çekilmez off ki ne off...
Annenize yazık ne uğraşacak bu tatminsiz gelinle. Çıkarın anneciginizi evden gelin hanım kalsın tek başına yapsın tüm işlerini kendisi. Hamilelik hastalık değil tamam belki yemek yaparken mide bulaniyordur ama temizlik yaparken noluyormuş da birden eli ayağı tutmaz olmuş hanimefendinin

Laf arasında abinize anlatın bu durumu. O da annenizle konuşsun. Evine dönsün anneniz.

Alın uçak bileti annenize annemi özledim biraz bende kalsın dinlensin deyin.
Ya keşke uzun uzun yazsaydim.. havaalanı yok burda. Zaten annemi cagirdim biz biletini her şeyini almıştık ama sonra aile ici saglik sorunu oldu gelemedi. Öyle olunca babam haberim bile olmadan abim çağırınca oraya göndermiş. O kadar çok isterdim ki gelsin ama gelemez

Benim yengem en son aynısını geçen sene yaptı. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Hiç yakıştıramadım sana yenge anne o kendi annen için böyle düşünmezsin dedim. Pişman oldu özür diledi. Annenize sahip çıkın. Aynı olayı yaşamış biri olarak söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…