Anneni o evden hemen çıkarıyorsunuz konu kapanıyorMerhabalar konu çok kısa sorun çok açık olacak.
Abimin eşi benim annemi bana kötülüyor. Annem çok hasta bacaklarından rahatsız. Öyle iş yapmaya gelemiyor zaten büyük bir kalca ameliyatı oldu. Gelinimiz hamile olduğu için mutfağa giremiyorum midem bulanıyor yemek yapamıyorum diye annemi istedi. Annemde gitti yanina kahvaltisini yemegini yapiyor. Ama kiz memnun kalmiyor. Neymis evini temizlemiyormus en kötüsü de bunu bana söylüyor. Yani daha bir çok konuşma var bu özeti. Annemi sevmediğini de biliyorum. Bana sürekli annemi şikayet ediyor dert yanma adı altında. Kalbini kırmak istemiyorum ama doldum. Bu yaptığı ilk değil çünkü. Yani ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum çok yoruldum bu durundan. Abimi seviyorum yeğenim olacak diyorum ama bu şekilde nasıl gider?
Aslında yapılacak bir şey de yok değil mi? Neyse derdimi dökeyim ben yine de buraya dedim...
Teşekkürler iyi günler dilerim..
Alın uçak bileti annenize annemi özledim biraz bende kalsın dinlensin deyin.Kız durun ben annemi tabiki savunuyorum. Israr ile gitmemesini bile söyledim. Ama ben uzaktayım aramızda 26 saat mesafe var. Elimden bir şey gelmiyor maalesef. Cesareti kimden alıyor bilmiyorum daha önce de ağzının payını verdim. Ama nedense ben suçlu oluyorum. O yüzden çok yoruyor bu beni.
Yapılacak bisey var . Annem rahatsız önüne kahvaltı yemek koyuyor buna şükret falan diyebilirsiniz tabi aranız bozulmasın diye daha ılımlı bi şekilde. Yemeklerden midesi bulaniyorsa anneniz yapıyor işte bi zahmet temizliği de kendisi yapsın çok ayıp bence .Merhabalar konu çok kısa sorun çok açık olacak.
Abimin eşi benim annemi bana kötülüyor. Annem çok hasta bacaklarından rahatsız. Öyle iş yapmaya gelemiyor zaten büyük bir kalca ameliyatı oldu. Gelinimiz hamile olduğu için mutfağa giremiyorum midem bulanıyor yemek yapamıyorum diye annemi istedi. Annemde gitti yanina kahvaltisini yemegini yapiyor. Ama kiz memnun kalmiyor. Neymis evini temizlemiyormus en kötüsü de bunu bana söylüyor. Yani daha bir çok konuşma var bu özeti. Annemi sevmediğini de biliyorum. Bana sürekli annemi şikayet ediyor dert yanma adı altında. Kalbini kırmak istemiyorum ama doldum. Bu yaptığı ilk değil çünkü. Yani ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum çok yoruldum bu durundan. Abimi seviyorum yeğenim olacak diyorum ama bu şekilde nasıl gider?
Aslında yapılacak bir şey de yok değil mi? Neyse derdimi dökeyim ben yine de buraya dedim...
Laf arasında abinize anlatın bu durumu. O da annenizle konuşsun. Evine dönsün anneniz.Kız durun ben annemi tabiki savunuyorum. Israr ile gitmemesini bile söyledim. Ama ben uzaktayım aramızda 26 saat mesafe var. Elimden bir şey gelmiyor maalesef. Cesareti kimden alıyor bilmiyorum daha önce de ağzının payını verdim. Ama nedense ben suçlu oluyorum. O yüzden çok yoruyor bu beni.
Ya keşke uzun uzun yazsaydim.. havaalanı yok burda. Zaten annemi cagirdim biz biletini her şeyini almıştık ama sonra aile ici saglik sorunu oldu gelemedi. Öyle olunca babam haberim bile olmadan abim çağırınca oraya göndermiş. O kadar çok isterdim ki gelsin ama gelemezAlın uçak bileti annenize annemi özledim biraz bende kalsın dinlensin deyin.
Benim yengem en son aynısını geçen sene yaptı. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Hiç yakıştıramadım sana yenge anne o kendi annen için böyle düşünmezsin dedim. Pişman oldu özür diledi. Annenize sahip çıkın. Aynı olayı yaşamış biri olarak söylüyorum.Merhabalar konu çok kısa sorun çok açık olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?