- 29 Mayıs 2021
- 2.973
- 5.765
- 108
- 40
Yüzüme benim annem senin annenden daha hasta sebin anneninki psikolojik diyen birisi. Kendisi istemiştir ama bilemiyorum belkide abim çağırdı. Bende hamileydim. Kimse yoktu yanimda. Neyse dinleme şansınız yok tabi sizde haklisiniz.Hasta ve sevmediği birini neden çağırsın ki? Abiniz çağırmış olmasın ?
Abi çağırdıysa da annenizin hasta olduğunu düşünmüyor herhalde abiniz.
Bana çok tuhaf geldi. Biri hamile , diğeri hasta. Kim kime baksın.
Keşke gelinden de dinleme şansı olsaydı. Değişik.
Bence abiniz ile konuşun, öyle çözün sorunu. Anneniz hasta ve yaşlıysa siz neden yanınıza almıyorsunuz ?Yüzüme benim annem senin annenden daha hasta sebin anneninki psikolojik diyen birisi. Kendisi istemiştir ama bilemiyorum belkide abim çağırdı. Bende hamileydim. Kimse yoktu yanimda. Neyse dinleme şansınız yok tabi sizde haklisiniz.
Konuştum evine gidiyor yarın. Yanıma tabiki almak istiyorum ama mesafe çok uzak otobüs ile gelemez havaalanı da yok. Ben doğuda köyde oturuyorum. Bir sorun olsa hastane 1.5 saat uzakta. En iyi babamın yanında merkezde kalması.Bence abiniz ile konuşun, öyle çözün sorunu. Anneniz hasta ve yaşlıysa siz neden yanınıza almıyorsunuz ?
Hem anneniz daha rahat olur hemde gelin ile bir arada durmamış olur.
Merhabalar konu çok kısa sorun çok açık olacak.
Abimin eşi benim annemi bana kötülüyor. Annem çok hasta bacaklarından rahatsız. Öyle iş yapmaya gelemiyor zaten büyük bir kalca ameliyatı oldu. Gelinimiz hamile olduğu için mutfağa giremiyorum midem bulanıyor yemek yapamıyorum diye annemi istedi. Annemde gitti yanina kahvaltisini yemegini yapiyor. Ama kiz memnun kalmiyor. Neymis evini temizlemiyormus en kötüsü de bunu bana söylüyor. Yani daha bir çok konuşma var bu özeti. Annemi sevmediğini de biliyorum. Bana sürekli annemi şikayet ediyor dert yanma adı altında. Kalbini kırmak istemiyorum ama doldum. Bu yaptığı ilk değil çünkü. Yani ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum çok yoruldum bu durundan. Abimi seviyorum yeğenim olacak diyorum ama bu şekilde nasıl gider?
Aslında yapılacak bir şey de yok değil mi? Neyse derdimi dökeyim ben yine de buraya dedim...
Teşekkürler iyi günler dileyeğenim
Senin üstüne çok gidilmiş burda ama anladım ben seni...Yüzüme benim annem senin annenden daha hasta sebin anneninki psikolojik diyen birisi. Kendisi istemiştir ama bilemiyorum belkide abim çağırdı. Bende hamileydim. Kimse yoktu yanimda. Neyse dinleme şansınız yok tabi sizde haklisiniz.
Konu sahibi annesine kalk gidiyoruz desin , biz de olacakları burdan seyredelim hakkaten...Ben söyleyeyim,bu arsız gelin ne yaparsa yapsın , ogluşunun hatrını ezip asla çıkmaz o evden anne...Annenin dedikodusunu yaptı, sende oturup dinledin mi? Hakkında, arkasından konuştuğun kişi benim annem diyemedin mi? Anneni alıp hemen evi terk etmen gerekirdi. Buyursun kendi annesi gelsin daha rahat eder. Yaşlı ve hasta insanları nasıl acımadan kullanıyorlar böyle ya. Eee yengen hamile gelini de ona yapmayacak mı aynı şeyi? Anlamak için yaşamak gerek tabi.
Kız durun ben annemi tabiki savunuyorum. Israr ile gitmemesini bile söyledim. Ama ben uzaktayım aramızda 26 saat mesafe var. Elimden bir şey gelmiyor maalesef. Cesareti kimden alıyor bilmiyorum daha önce de ağzının payını verdim. Ama nedense ben suçlu oluyorum. O yüzden çok yoruyor bu beni.
Yazıp yazıp sildim dayanamadım. Abi kardeş bir olmuş analarını ezdiriyorlar. 26 saat olan mesafe uçakla 1,5 saat. Bırak gelini kardeşimin yapmasına müsaade etmem. Kadın kalça ameliyatı olmuş ne vicdansız insanlarsınız siz? Kıymeti bilinse sağol anne mahçup oluyorum dense hadi dersin oğlunun da evi. Kadın 24 saat dönmüyordur dinleniyordur diye düşünürsün. Resmen gündelikçi bellemiş yaşlı kadını.Kız durun ben annemi tabiki savunuyorum. Israr ile gitmemesini bile söyledim. Ama ben uzaktayım aramızda 26 saat mesafe var. Elimden bir şey gelmiyor maalesef. Cesareti kimden alıyor bilmiyorum daha önce de ağzının payını verdim. Ama nedense ben suçlu oluyorum. O yüzden çok yoruyor bu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?