Arada kalıyorum gibi hissediyorum.

Ben de hamileyim ne güzel olur biri gelip evimi temizlese yemeğimi yapsa bi köşede sessiz sessiz dursa
Valla “seni anlıyorum kimse kimsenin düzenini yaptığı yemeği temizliği beğenmiyor, tırnağın varsa başını kaşıyacaksın kaç yaşında kadın düzenini değiştiremeyeceğine göre, abimle konuşun parası neyse bir yardımcı tutun, haftada 3-5 gelir, parasıyla değil mi birşeyini beğenmezsen istediğin gibi yaptırma imkanın da olur hamile halinle stres olmazsın” diyin

Hasta ve sevmediği birini neden çağırsın ki? Abiniz çağırmış olmasın ?
Abi çağırdıysa da annenizin hasta olduğunu düşünmüyor herhalde abiniz.
Bana çok tuhaf geldi. Biri hamile , diğeri hasta. Kim kime baksın.
Keşke gelinden de dinleme şansı olsaydı. Değişik.

Yüzüme benim annem senin annenden daha hasta sebin anneninki psikolojik diyen birisi. Kendisi istemiştir ama bilemiyorum belkide abim çağırdı. Bende hamileydim. Kimse yoktu yanimda. Neyse dinleme şansınız yok tabi sizde haklisiniz.

Kayinvalidelerin adı kaynanadir bu toplumda..
Ne yaparsa yapsın adları kaynana olduğu için de sevilmiyorlar.

Bal dökseler, ben ayı miyim yaaa bu kadın ne demek istedi, niye bu kadar bal var , diyoruz

O yüzden çok şaşırmamak lazım.

Sizden destek istiyor, belki annenize duyurmak istiyor . Belki laf olsun diye konuşuyor ... Belki sizi arkadaş görüyor aslında görümce olduğunuzu unutuyor. .
Kim bilir
Siz daha iyi tanırsınız, ne niyetle konuştuğunu.

Onu kırmak istemediğiniz için , sizde ki naifligi hissettiğim için de , şöyle bir şey diyebilirsiniz bana kalırsa ;
neyse canım senin için kaynana olsa da benim için anne. Ben yine de annem hakkında konuşmak seni de konuşturmak istemem ... Yaşlı insanlar idare etmek bize düşer, sen de anne olacaksın biraz kendini törpüle bence.

Gibi

Hem annenizin hakkını gözetirsiniz.
Hem gelininizi incitmeden susturmuş olursunuz.

Bence abiniz ile konuşun, öyle çözün sorunu. Anneniz hasta ve yaşlıysa siz neden yanınıza almıyorsunuz ?
Hem anneniz daha rahat olur hemde gelin ile bir arada durmamış olur.

Bence abiniz ile konuşun, öyle çözün sorunu. Anneniz hasta ve yaşlıysa siz neden yanınıza almıyorsunuz ?
Hem anneniz daha rahat olur hemde gelin ile bir arada durmamış olur.
Konuştum evine gidiyor yarın. Yanıma tabiki almak istiyorum ama mesafe çok uzak otobüs ile gelemez havaalanı da yok. Ben doğuda köyde oturuyorum. Bir sorun olsa hastane 1.5 saat uzakta. En iyi babamın yanında merkezde kalması.

yapacak şey yok mu? ben döverim o gelini, çok net.
böyle sevda demirel'in hande ataizi'ye "ne dedin sen? ha ne dedin?" diyerek çaaat diye yapıştırdığı tokattan yapıştırırım.
zamanında anneme küfür ettiği için dayıma atlamışlığım var, adamı diğer odaya nasıl kaçırdılar beni ne ara zaptettiler hatırlamıyorum.
ve siz nasıl bu kadar pasif kalabiliyorsunuz hayret ediyorum.

Parayı verecek birini tutacak o zaman
Hamileyim dogumuma az kaldı izne ayrıldım daha dün hem de düne kadar çalıştım yemek de yiyemedim zaman zaman temizlik zaten doğru düzgün yapamadim annem 1 saatlik mesafede onu bile çağırmadim esim yardım etti hep
Kadin gitmiş bir de yaranamiyor
Zorunda değil ki anneniz

Annenin dedikodusunu yaptı, sende oturup dinledin mi? Hakkında, arkasından konuştuğun kişi benim annem diyemedin mi? Anneni alıp hemen evi terk etmen gerekirdi. Buyursun kendi annesi gelsin daha rahat eder. Yaşlı ve hasta insanları nasıl acımadan kullanıyorlar böyle ya. Eee yengen hamile gelini de ona yapmayacak mı aynı şeyi? Anlamak için yaşamak gerek tabi.

Senin üstüne çok gidilmiş burda ama anladım ben seni...

Bu olay prenses gelin sendromu değil hanımlar, yanlış yere bakıyorsunuz, PRENS OGLUSUM sendromu var burda ...

Annen de baban da abin de koca koca insanlar...Annenin ağzı yok mu yapamam desin? Babanın ağzı yok mu, abine söylesin veya anneni çagirsin? Abin görmüyor mu annenin halini? Ama asla söylemezler, hizmetlerini esirgemezler, gelin yüzlerine tukurse de alttan alırlar, gelini üzmezler, çunku biricik prens oğulları sozkonusu...

Sen söylersen, sen kötü olursun, hiç karişma, müstahaklarinı yaşasınlar....Gelin arkandan küfür ediyor desen de annenin umru olmaz zaten, onun tek derdi ogluşu ve ilk gerçek torunu....üstüne bir de sen kötü görümce olursun...

Kendi ağzınla diyorsun ben hamileliğimde yapayalnizdim diye, sen evlat değil miydin peki? Bu nankör şımarık geline kul köle oluyorsunuz da ben niye yapayalnizdim diye sor bakalım ne diyecekler?

Son düzenleme:
Konu sahibi annesine kalk gidiyoruz desin , biz de olacakları burdan seyredelim hakkaten...Ben söyleyeyim,bu arsız gelin ne yaparsa yapsın , ogluşunun hatrını ezip asla çıkmaz o evden anne...

Siz sanıyorsunuz ki bu tiynette arsız bir gelin aynı evin içinde anneye hiçbir şey sezdirmiyor, anne de çoooook saf, anlamıyor, öyle mi? Anlıyor, bal gibi biliyor , ama prens oğlu ve ilk gerçek torunu var arada....Gerekirse öz kızını karşısına alır ama bu sidikli gelini uzmez bu kadın...aha da buraya yaziyorum

Son düzenleme:
Burada görümce sorunsalı diye bir sürü konu açılıyor, ne görümceler var. Siz de bir dürtüverin gelin hanımı. Burada konu açacağınıza, görümcem diye diye konu açtırın yavru ceylana. Biz de haklı olduğunuzu bilmeden okuyup burada sizi gömeriz tabi, onu da göze alın artık.

Hamileyse hamile bir tek doğuran o değil ya kendi ailesi hizmetçiliğini yapsın hanımefendinin. Yazık kadına ya ben olsam hamile falan dinlemem paralardım onu tabi şiddet anlamında değil annemi ezdirmeyip lafımı söyleyerek.

Allah bağışlasın , sizin de 88 günlük bebeğiniz varmış. Annenize imkanınız varsa; bir uçak bileti alın ve sizi ziyaret etmeye davet edin. Sonrasında da annenize; kendi sağlığına odaklanmasını ve kendisi dışında kimseye hizmet etmemesini söyleyin.

Abinizle yengeniz de eve maaşlı bir yardımcı alarak , işsiz nüfusunu 1 kişi azaltsınlar.

Abinizde iş yok bence insan ameliyatlı annesine iş yaptırır mı?çocuk yapıyorsan önünü ardını düşünceksin az yesinlerde bir hizmetçi tutsunlar.sizde öyle dinlemeyin tepki gösterin çok şımarmış sanki şehzade doğuracak.

Yazıp yazıp sildim dayanamadım. Abi kardeş bir olmuş analarını ezdiriyorlar. 26 saat olan mesafe uçakla 1,5 saat. Bırak gelini kardeşimin yapmasına müsaade etmem. Kadın kalça ameliyatı olmuş ne vicdansız insanlarsınız siz? Kıymeti bilinse sağol anne mahçup oluyorum dense hadi dersin oğlunun da evi. Kadın 24 saat dönmüyordur dinleniyordur diye düşünürsün. Resmen gündelikçi bellemiş yaşlı kadını.

Terbiyesiz gelin bir de yapılanı beğenmiyor. Abinizin çocuğu olunca veliaht mı geliyor ülkeye? Her gün doğan sıradan bir bebek, sağlıkla doğsun büyüsün. Yapacak bir şey yok deyip de çıldırtmayın burada insanları. Size dokunmayan yılan bin yaşasın öyle mi? Derhal kadını çıkarın uzaklaştırın o evden, belli ki abinizde de merhamet yok. Yazık kadına.

Insanlar ne zaman başlarının çaresine bakmayı öğrenecek.yaşlı kadin iş yapsa gerçekten çok rahatsız olurum.kendi annesi gelsin çok istiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…