- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.931
- 408
Yapacak sey yok mu?Merhabalar konu çok kısa sorun çok açık olacak.
Abimin eşi benim annemi bana kötülüyor. Annem çok hasta bacaklarından rahatsız. Öyle iş yapmaya gelemiyor zaten büyük bir kalca ameliyatı oldu. Gelinimiz hamile olduğu için mutfağa giremiyorum midem bulanıyor yemek yapamıyorum diye annemi istedi. Annemde gitti yanina kahvaltisini yemegini yapiyor. Ama kiz memnun kalmiyor. Neymis evini temizlemiyormus en kötüsü de bunu bana söylüyor. Yani daha bir çok konuşma var bu özeti. Annemi sevmediğini de biliyorum. Bana sürekli annemi şikayet ediyor dert yanma adı altında. Kalbini kırmak istemiyorum ama doldum. Bu yaptığı ilk değil çünkü. Yani ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum çok yoruldum bu durundan. Abimi seviyorum yeğenim olacak diyorum ama bu şekilde nasıl gider?
Aslında yapılacak bir şey de yok değil mi? Neyse derdimi dökeyim ben yine de buraya dedim...
Teşekkürler iyi günler dilerim..
Uzaktaysaniz mesajla ya da arayarak soyluyor bunlari mesajlari abine at onun haberi var mi esinin bu hallerindenVallahi billahi anneme üzülüyorum. Ben hiç bir şey yapamıyorum. Uzakta olduğum için elimden bir şey gelmiyor. Lac defa söyledim yüzüne de dedim. Annemin ağrılarının psikolojik olduğunu ve kendi annesinin daha hasta olduğunu söyledi. Ki annem sabahlata kadsr uyuyamaz agridan. Sinirledim bende şeydim sayistirdim. Bir daha bana annemi kotulememesini de söyledim. Ama hala aynı devam ediyor. Ay delircem ya. Uzakta olmak çok kötü. Babama diyorum ama yok annem okumuş birisi değil karşı gelemiyor. Aslında en büyük suçlu babam.
Kıza dedim abimle konuştun mu bunları dedim ona söyledin mi dedim yok daha söylemedim sen gelince üçümüz konuşalım falan dedi. Söylemeyi düşünüyorum ama abim şu anda görevde.Uzaktaysaniz mesajla ya da arayarak soyluyor bunlari mesajlari abine at onun haberi var mi esinin bu hallerinden
Ucunuzun konusmasina ne gerek var soylesin derdi varsa esine sizi niye bulastiriyor. Agzinin payini verdiginiz halde boyle konusabiliyosa yapicak tek sey konusmamak ararsa acma mesajlarina donmeKıza dedim abimle konuştun mu bunları dedim ona söyledin mi dedim yok daha söylemedim sen gelince üçümüz konuşalım falan dedi. Söylemeyi düşünüyorum ama abim şu anda görevde.
Aynen babama anlattım hep seni de bulastirmak istiyor cevap verme falan dedi. Yok artik bitti zaten. Insanlık yaramıyor. Sinirlerim zıpladı ciddenUcunuzun konusmasina ne gerek var soylesin derdi varsa esine sizi niye bulastiriyor. Agzinin payini verdiginiz halde boyle konusabiliyosa yapicak tek sey konusmamak ararsa acma mesajlarina donme
Annenizi ezdirip harcamayın sakın, maalesef annemi kaybettim ve bizim gelin de aynen böyleydi, annem yemek yapar ev temizler ama asla yaranamazdı, şuan çok pişmanım buna izin verdiğim için, gelininize açıkça annem rahatsız memnun değilsen anneni ya da bir akrabanı çağır deyin, Allah aşkına annenizi o evden alın bırakmayın, kullandırmayın böyle edepsizlere..Merhabalar konu çok kısa sorun çok açık olacak.
Abimin eşi benim annemi bana kötülüyor. Annem çok hasta bacaklarından rahatsız. Öyle iş yapmaya gelemiyor zaten büyük bir kalca ameliyatı oldu. Gelinimiz hamile olduğu için mutfağa giremiyorum midem bulanıyor yemek yapamıyorum diye annemi istedi. Annemde gitti yanina kahvaltisini yemegini yapiyor. Ama kiz memnun kalmiyor. Neymis evini temizlemiyormus en kötüsü de bunu bana söylüyor. Yani daha bir çok konuşma var bu özeti. Annemi sevmediğini de biliyorum. Bana sürekli annemi şikayet ediyor dert yanma adı altında. Kalbini kırmak istemiyorum ama doldum. Bu yaptığı ilk değil çünkü. Yani ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum çok yoruldum bu durundan. Abimi seviyorum yeğenim olacak diyorum ama bu şekilde nasıl gider?
Aslında yapılacak bir şey de yok değil mi? Neyse derdimi dökeyim ben yine de buraya dedim...
Teşekkürler iyi günler dilerim..
Abinizi acil arayın annenizi eve yollasınKıza dedim abimle konuştun mu bunları dedim ona söyledin mi dedim yok daha söylemedim sen gelince üçümüz konuşalım falan dedi. Söylemeyi düşünüyorum ama abim şu anda görevde.
Aynen babama anlattım hep seni de bulastirmak istiyor cevap verme falan dedi. Yok artik bitti zaten. Insanlık yaramıyor. Sinirlerim zıpladı cidden
Evlatligimi sorgulamak sana mı düştü terbiyesiz. O kadar yorum yapan var akıl veren saygı çerçevesinde kabullendim. Gereğini de yaptım zaten. Haddini bil.Niye bu edepsizin ağzının payını vermediniz anlamadım. Benin annem senin hizmetçin mi, az ye hizmetçi tut diyemediniz mi? Gidin acilen alın annenizi, kadın hasta, yaşlı haliyel bir de bunlara hizmet mi ediyor?? Abiniz de siz de ne biçim evlatlarsınız
Anneniz adina da sizin adiniza da sevindim yengenizle iletisiminizide en aza indirmenizde fayda varKonuştum ve annemi eve gönderiyorum yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?