Arada kalıyorum gibi hissediyorum.

Begenmeyen kendi girsin mutfaga.
Sizinle de dertlesmesin, siz kardesi degil gorumcesisiniz.
Yuzde yuz hakli bile olsa gelininiz, en nihayetinde annenizin dedikodusunu yapacak, daima gelinin sirtini sivazlayacak degilsiniz.

Belli ki gelinden aman agzimizin tadi bozulmasin ali riza bey diyerek cekiniyorsunuz.
En azindan x yenge annem zaten hasta ve ameliyatli sen en iyisi kendi anneni cagir.
Biz ona evde bile is yaptirmiyoruz, seni kirmamak icin gelmisti deyin.
Anneniz de evine donsun.

Bundan sonra da mesafeli olun bence.

Ben olsam kendisine ve bu minnetsizliğine aynı bu üslupla karşılık verip az ye de bir uşak tut kendine derdim. Hasta bir kadından yardım isteyip bir de hizmetçisi gibi 'ama evi temizlemiyooo' demek ne kadar avam bir yaklaşım tövbe ne günlere kaldık ya. Kendi annesini çağırsın ona yaptırsın işlerini.

O zaman az yiyeceksin evine hizmetçi tutacaksın benim annem senin hizmetçin değil hadsiz hadsiz konuşup duruyorsun hamilesin diye kalbini kırmak istemiyorum ama sende yerini bilmiyorsun deyin.

Ay yetişemiyorum. Bu kadar yorun geleceğini düşünmemiştim.

Ben annemi ezdirmem. Bu net bir durum. Daha oncede oldu agzinjn payini verdim ama nedense devamlilik gosteriyor. Arada abim var diye tartisma yaratip kusluk olsun istemiyorum sadece annem de asiri hassas birisi. Eger durunu ona anlatirsam kadin hastalanir. O yizden anlatamiyorum. Babamla paylaştım. Abim gelir gelmez çağıracak. Ben şimdi gelsin annesini çağırsın dedim ama maalesef uzakta olduğum için elimden hiç bir şey gelmiyor.

Burası ne biçim bir yer ya. İyi ki dert paylaşayım dedim. Kadınlarım veb suçlu değilim. Bu konuda daralınca paylaşmak istedim sadece

Yapacak sey yok mu?

Tecrubeyle sabittir, siz yaptigina dur demezseniz istekleri ve sikayetleri katlanarak artacak. Hicbir yaptiginizdan memnun olmayacak. En sonunda kotu olacaksiniz. En iyisi size annenizi kotulediginde usulunce susturmak ki haddini bilsin.

Vallahi billahi anneme üzülüyorum. Ben hiç bir şey yapamıyorum. Uzakta olduğum için elimden bir şey gelmiyor. Lac defa söyledim yüzüne de dedim. Annemin ağrılarının psikolojik olduğunu ve kendi annesinin daha hasta olduğunu söyledi. Ki annem sabahlata kadsr uyuyamaz agridan. Sinirledim bende şeydim sayistirdim. Bir daha bana annemi kotulememesini de söyledim. Ama hala aynı devam ediyor. Ay delircem ya. Uzakta olmak çok kötü. Babama diyorum ama yok annem okumuş birisi değil karşı gelemiyor. Aslında en büyük suçlu babam.

Uzaktaysaniz mesajla ya da arayarak soyluyor bunlari mesajlari abine at onun haberi var mi esinin bu hallerinden

Uzaktaysaniz mesajla ya da arayarak soyluyor bunlari mesajlari abine at onun haberi var mi esinin bu hallerinden
Kıza dedim abimle konuştun mu bunları dedim ona söyledin mi dedim yok daha söylemedim sen gelince üçümüz konuşalım falan dedi. Söylemeyi düşünüyorum ama abim şu anda görevde.

Kıza dedim abimle konuştun mu bunları dedim ona söyledin mi dedim yok daha söylemedim sen gelince üçümüz konuşalım falan dedi. Söylemeyi düşünüyorum ama abim şu anda görevde.
Ucunuzun konusmasina ne gerek var soylesin derdi varsa esine sizi niye bulastiriyor. Agzinin payini verdiginiz halde boyle konusabiliyosa yapicak tek sey konusmamak ararsa acma mesajlarina donme

Ucunuzun konusmasina ne gerek var soylesin derdi varsa esine sizi niye bulastiriyor. Agzinin payini verdiginiz halde boyle konusabiliyosa yapicak tek sey konusmamak ararsa acma mesajlarina donme
Aynen babama anlattım hep seni de bulastirmak istiyor cevap verme falan dedi. Yok artik bitti zaten. Insanlık yaramıyor. Sinirlerim zıpladı cidden

Annenizi ezdirip harcamayın sakın, maalesef annemi kaybettim ve bizim gelin de aynen böyleydi, annem yemek yapar ev temizler ama asla yaranamazdı, şuan çok pişmanım buna izin verdiğim için, gelininize açıkça annem rahatsız memnun değilsen anneni ya da bir akrabanı çağır deyin, Allah aşkına annenizi o evden alın bırakmayın, kullandırmayın böyle edepsizlere..

Abinizi acil arayın annenizi eve yollasın

Konunuzu duzenleyip yengenize gerekli cevabi verdiginizi soylerseniz bence daha iyi olacak yoksa yorumlar hep bu yonden gelmeye devam edicek
Aynen babama anlattım hep seni de bulastirmak istiyor cevap verme falan dedi. Yok artik bitti zaten. Insanlık yaramıyor. Sinirlerim zıpladı cidden

Ne gelinler var ya...

Begenmiyorsa kendi yapsın, alın annenizi oradan yüksek ihtimalle anneniz de memnun degildir

O bunları söylerken siz nasıl izin verdiniz onu anlamadım. Cevabını verdim diyorsunuz ama yeterince sert olmamış demekki. Ben anneme laf edecek gelinin alnını karislarim.

Evlatligimi sorgulamak sana mı düştü terbiyesiz. O kadar yorum yapan var akıl veren saygı çerçevesinde kabullendim. Gereğini de yaptım zaten. Haddini bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…