Arada kalmak ...

taskopru

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
41
3
296
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.. Gercekten çok üzgünüm..ne yapacagimi bilemiyorum. Annem ve esim hep iyi anlaşırdı severlerdi birbirlerini. Annemle babam bize gelmişlerdi kalmaya bi süreliğine, bir gün babam esime bi konuyla ilgili keşke soyle yapmasaydin ne vardı gibisinden bir şeyler söyledi oda babama bir sey demedi ama babam çıkınca anneme babam neden beni hep eleştiriyor ne yapsam sizi memnun edemiyorum dedi annemde biraz sert bir şekilde zaten kafam karışık şuanda seni dinleyemicem git babana söyle dedi.oda iyice sinirlenip benle böyle konuşamazsınız bundan sonra benle muhattap olmayin diye bagirmaya başladı.ben dondum kaldım siz napiyosunuz boyle falan diyebildim ancak. Neyse bi şekilde konuştular yalandan barıştılar falan ama annem hala her laf arasında bana ben saygılı davranmayani silerim asla böyle şeyleri unutamam gelip kalamam gibi şeyler söylüyor. ÇOK üzülüyorum ama bisey diyemiyorum. Annem kendisininde ağır konuştuğunu kabul etmiyor zaten

Berbat bir durum arada kalmak.
Hatali olani kestiremiyorsam, ben olsam politik davranirdim, anneme evt haklisin annecimmm, esime evet sen haklisin tatlim derdim heralde

Berbat bir durum arada kalmak.
Hatali olani kestiremiyorsam, ben olsam politik davranirdim, anneme evt haklisin annecimmm, esime evet sen haklisin tatlim derdim heralde
Bende tam tersini yapıyorum anneme sende az şey söylemedin ikinizde haksızsınız diyorum.esime senin yaptığın çok fazlaydı diyorum.ama annem hayır ben bisey demedim onun yaptını kabul edemem diyo hatasını da kabul etmiyor ama duygusal konuştuğu için kizamiyorumda eşime sinirleniyorum daha cok

Demekki eşiniz iyice dolmuş.Bir anda olan bişey değil bence bu.Zamanla birikmiş eşinizin içinde.Size hissettirmemis sadece.Annenide zorlama bence.Gelip kalmak istemiyorsa kalmasın
Doğru diyorsun da canım bizim evimizde bu olayin olmasını kabul edemiyorum kovmak gibi oldu esimin yaptığı. Olaydan sonra babamda isim var dedi gitti onada çok üzgünüm belliki alındı gitti ben üzülmeyeyim diye isim var diyor

ben artik yetiskin insanlarin iliskilerine karismiyorum kim olursa olsun.
annem ben damatla gorusmem mi dedi, iyi sen bilirsin anne, cocuk degilsin neticede, sana kuslugun dogru bir sey olmadigini anlatacak degilim derim.
esim de anneme kizdiysa kizdi, kendi aralarinda halletsinler, ama esim en azindan sunu iyi bilir ki, benim anneme gosterecegi imtiyazi ben de onun annesine gosteririm.

Eşinize öyle yapmasaydın diye söyleyen Babanız e hayliyle muhatabı babanız.O çıkınca gücü annenize yeter gibi ona söylemesi olmamış bide ses tonu söyleyiş şeklide önemli.

Hiç girmeyin aralarına. Annenler de gelip kalmasınlar o zaman kendileri bilirler. Siz konuşun kendi anne babanızla, eşinizi muhattap etmeyin. Yetişkin insanlar, zorlamayla iteklemeyle kötüye gider bu işler.

Saygı karşılıklı olan bir kavramdır.
Saygı duysun ama saygı duymam mantığı yanlış.

İlk olarak zaten anneniz saygısızlık yapmış.
Eşiniz babanıza ters tavır gösterseydi daha mı hoş olurdu?
Annenize demiş, neden böyle oluyor diye sıkıntısını paylaşmış.
Annenizde kayınvalidelik etmiş malesef ki.
Halbu ki daha ılımlı yaklaşsa belki eşin ile baban arasındaki anlaşmazlık çözülür bu noktalara gelinmezdi.
Şimdi durduk yere huzursuzluk çıkmış.
Annenizin iş güzarlığı, sayılayım derken iyice sayılmayacak noktaya getirmiş kendisini.

Haklısın aslında ikisinede laf anlatamıyorum zaten

Evet durduk yere canımız sıkıldı zoruma gidende bu

Eşinize öyle yapmasaydın diye söyleyen Babanız e hayliyle muhatabı babanız.O çıkınca gücü annenize yeter gibi ona söylemesi olmamış bide ses tonu söyleyiş şeklide önemli.
Bide baska sorunlarımız vardı o an annemde benim derdim bana yeter gibi kızdı sanırım eşimde zoruna gidince kopurdu

annen hatalı.

baban ve eşin arasındaki durumu bilmediğimden yorum yapamıyorum.

eşiniz dolmuş sanırım. anne babayla bile evlilikte bazen fazla içli dışlı olmak iyi olmuyor. en azından gelin ve damatlarda. evladı unutur ama diğerleri unutmaz

Anneniz hatalı. Eşinizde çocuk değil ne demek seni çekemem falan. Adam saygısız olsa babanıza da yükselirdi zaten. Sizinkiler damat değil şamar oğlanı bellemişler eşinizi herhalde hiiiç eşinize kızmayın

Annem hataliydi evet ama esim kovma derecesinde konustugu için onuda affedemiyorum

Herşey üst üste geldiği bir anda olanlar olmuş anlaşılan ..

Eşinin yerinde sen olsaydın bir de konuyu öyle değerlendirmeye çalış

Herşey üst üste geldiği bir anda olanlar olmuş anlaşılan ..

Eşinin yerinde sen olsaydın bir de konuyu öyle değerlendirmeye çalış
Aynen öyle oldu bundan sonra herşey unutulup normale döner mi sanmıyorum. Empati yapıyorum bende çok sinirlenirdim ama eşimin yanında annesine öyle bagircagimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…