Bende tam tersini yapıyorum anneme sende az şey söylemedin ikinizde haksızsınız diyorum.esime senin yaptığın çok fazlaydı diyorum.ama annem hayır ben bisey demedim onun yaptını kabul edemem diyo hatasını da kabul etmiyor ama duygusal konuştuğu için kizamiyorumda eşime sinirleniyorum daha cokBerbat bir durum arada kalmak.
Hatali olani kestiremiyorsam, ben olsam politik davranirdim, anneme evt haklisin annecimmm, esime evet sen haklisin tatlim derdim heralde
Doğru diyorsun da canım bizim evimizde bu olayin olmasını kabul edemiyorum kovmak gibi oldu esimin yaptığı. Olaydan sonra babamda isim var dedi gitti onada çok üzgünüm belliki alındı gitti ben üzülmeyeyim diye isim var diyorDemekki eşiniz iyice dolmuş.Bir anda olan bişey değil bence bu.Zamanla birikmiş eşinizin içinde.Size hissettirmemis sadece.Annenide zorlama bence.Gelip kalmak istemiyorsa kalmasın
Haklısın aslında ikisinede laf anlatamıyorum zatenben artik yetiskin insanlarin iliskilerine karismiyorum kim olursa olsun.
annem ben damatla gorusmem mi dedi, iyi sen bilirsin anne, cocuk degilsin neticede, sana kuslugun dogru bir sey olmadigini anlatacak degilim derim.
esim de anneme kizdiysa kizdi, kendi aralarinda halletsinler, ama esim en azindan sunu iyi bilir ki, benim anneme gosterecegi imtiyazi ben de onun annesine gosteririm.
Evet durduk yere canımız sıkıldı zoruma gidende buSaygı karşılıklı olan bir kavramdır.
Saygı duysun ama saygı duymam mantığı yanlış.
İlk olarak zaten anneniz saygısızlık yapmış.
Eşiniz babanıza ters tavır gösterseydi daha mı hoş olurdu?
Annenize demiş, neden böyle oluyor diye sıkıntısını paylaşmış.
Annenizde kayınvalidelik etmiş malesef ki.
Halbu ki daha ılımlı yaklaşsa belki eşin ile baban arasındaki anlaşmazlık çözülür bu noktalara gelinmezdi.
Şimdi durduk yere huzursuzluk çıkmış.
Annenizin iş güzarlığı, sayılayım derken iyice sayılmayacak noktaya getirmiş kendisini.
Bide baska sorunlarımız vardı o an annemde benim derdim bana yeter gibi kızdı sanırım eşimde zoruna gidince kopurduEşinize öyle yapmasaydın diye söyleyen Babanız e hayliyle muhatabı babanız.O çıkınca gücü annenize yeter gibi ona söylemesi olmamış bide ses tonu söyleyiş şeklide önemli.
Umarım herşey düzelirBide baska sorunlarımız vardı o an annemde benim derdim bana yeter gibi kızdı sanırım eşimde zoruna gidince kopurdu
Evet unutmuyorlar ne desem boşeşiniz dolmuş sanırım. anne babayla bile evlilikte bazen fazla içli dışlı olmak iyi olmuyor. en azından gelin ve damatlarda. evladı unutur ama diğerleri unutmaz
Annem hataliydi evet ama esim kovma derecesinde konustugu için onuda affedemiyorumAnneniz hatalı. Eşinizde çocuk değil ne demek seni çekemem falan. Adam saygısız olsa babanıza da yükselirdi zaten. Sizinkiler damat değil şamar oğlanı bellemişler eşinizi herhalde hiiiç eşinize kızmayın
Aynen öyle oldu bundan sonra herşey unutulup normale döner mi sanmıyorum. Empati yapıyorum bende çok sinirlenirdim ama eşimin yanında annesine öyle bagircagimi sanmıyorumHerşey üst üste geldiği bir anda olanlar olmuş anlaşılan ..
Eşinin yerinde sen olsaydın bir de konuyu öyle değerlendirmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?