Mantarkafa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 1.888 Emoji Skoru 6.009 Puanlar 73 14 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi taskopru #21 taskopru .!.: Aynen öyle oldu bundan sonra herşey unutulup normale döner mi sanmıyorum. Empati yapıyorum bende çok sinirlenirdim ama eşimin yanında annesine öyle bagircagimi sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Peki eşinin sana nasıl davranması gerekirdi böyle bir şeyi sen yapsaydın ? Normali dönmesi zaman alacak , elbette unutulmayacak !
taskopru .!.: Aynen öyle oldu bundan sonra herşey unutulup normale döner mi sanmıyorum. Empati yapıyorum bende çok sinirlenirdim ama eşimin yanında annesine öyle bagircagimi sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Peki eşinin sana nasıl davranması gerekirdi böyle bir şeyi sen yapsaydın ? Normali dönmesi zaman alacak , elbette unutulmayacak !
T taskopru Guru Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2009 Mesajlar 41 Emoji Skoru 3 Puanlar 296 Yer İstanbul 14 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi taskopru #22 Mantarkafa .!.: Peki eşinin sana nasıl davranması gerekirdi böyle bir şeyi sen yapsaydın ? Normali dönmesi zaman alacak , elbette unutulmayacak ! Genişletmek için tıkla... Düşünemiyorum bile esim annesine bana da çok düşkün sanırım hem ona hem bana çok kızardı
Mantarkafa .!.: Peki eşinin sana nasıl davranması gerekirdi böyle bir şeyi sen yapsaydın ? Normali dönmesi zaman alacak , elbette unutulmayacak ! Genişletmek için tıkla... Düşünemiyorum bile esim annesine bana da çok düşkün sanırım hem ona hem bana çok kızardı