Canimm benim. Zamanla hersey geçiyo diyorlar ya haklilar sanirim zaman herseyin ilaci. Bundan onceki ayrildimizda deliler gibi aglamistim mesaj attim aynı sen gibi defalarca aradım acmadi geri donmedi sonra ne olduysa 3 ay sonra baristik ve 1 ay once su son ayriligimizi yasadik. Bazen cok üzülüyorum bazen cok ofkeleniyorum ama sunu düşünüyorum hep. Bn bu iliski icin gururumu annemi ezip gecmistim herkes birsey dedi bn ona toz hep o iyiydi bnm icin. Ya o mutlu olsun diye herseyi yaptim ya. Ihanetini hatalarini kabul ettim seviyorum onsuz yapamam dedim. Ama bazen kendi kendime dusundugumde onu gelecegimde goremiyordum kocam olacak insan bu denli hatalar yapamazdi bna el kaldiramazdi. Her kavgada bitsin ya derdi. En sonunda yine öle boktan seye tartistikki bu bn yapamiorum edemiyorum diye msj atmis. Aradim emin misin dedim eminim dedi olmuo abde dedi. O an kalbim carpti deliler gibi ve 15 dk kadar konusurkn agladim sonra kapattik teli. Ve sana anlatamm öküz kalkti sanki üzerimden ya boyle cok uzulmedim o ilki kadar.yoklugunu cok aradim yeri geldi agladim ama ona belli etmedim. Eskiden dayanamaz msj atar aglrdim arardim. Mesela kndi kndime diorum asla bna barisalim diye gelmesin cunku onu cok sevmistim cok hemde nasi bise olduysa icim soguyup gitmis canim cekilmis ondan. Onun ne iyi ne kotu hic bi haberini almk istemiyorum cunku adini duydukca yipranio kalbim. Yasadiklarim tek canimi yakio. Sende sakin arama mesaj atma icinde kalbinde bitir artik. Ne insanlar tanıyorum aski icin sonuna kadar devam eden. Bizi seven bizimle olurdu oyle degil mi. Bn hep ayni bendim iliskinin ilk aylari her seyime katlaniodu ama şimdi cekemiom diyip cekip gitti.Kahroluyorum düşündükçe. Keşke ilk tartışmada bitse idi. Hiç bişeyin anlamı kalmadı. Sen zoru atlatmışsın. 1 ay geçmiş. Benim 1 hafta oldu. En son geçen pazar gece aradım. Açmadı. Sabah da dönmedi. Bide ben bu şehirde talnızım biliyor. Belki de şu an öldüm. Umurunda bile değil. Yok valla bi suçum günahım. Bu zalimlik neden. Allah sorsu. Hesabını ne ettiyse bana benden çeksin inşallah. Oofff. Geride kaldın herşey. Ben de senin gibi haftalar aylar boyunca sabretmek ve unutma istiyorum. Artık ölü gibi davranıcam.
Onları biz bu hale getirdik canım. Biz şımarttık. Popolarını kaldırdık. Şimdi de indirme zamanı. Bak seninkinin inmiş bile.
Aynen oyle canim. Herseyimi yola koydum sesini bile unuttum bakiosun bigün ariyo. Be adam bnmle konusmk rahatlatiosa niye yari yolda birakip gittinböyle de tam onsuzluga alısıyorsun pat bı hareketle yıne hayatında yıne hooop aynı acıları bastan cekmeye basla ,
o mu? onunda yıne umurunda degıl..
Allah kolaylık versınccanım
Canimm benim. Zamanla hersey geçiyo diyorlar ya haklilar sanirim zaman herseyin ilaci. Bundan onceki ayrildimizda deliler gibi aglamistim mesaj attim aynı sen gibi defalarca aradım acmadi geri donmedi sonra ne olduysa 3 ay sonra baristik ve 1 ay once su son ayriligimizi yasadik. Bazen cok üzülüyorum bazen cok ofkeleniyorum ama sunu düşünüyorum hep. Bn bu iliski icin gururumu annemi ezip gecmistim herkes birsey dedi bn ona toz hep o iyiydi bnm icin. Ya o mutlu olsun diye herseyi yaptim ya. Ihanetini hatalarini kabul ettim seviyorum onsuz yapamam dedim. Ama bazen kendi kendime dusundugumde onu gelecegimde goremiyordum kocam olacak insan bu denli hatalar yapamazdi bna el kaldiramazdi. Her kavgada bitsin ya derdi. En sonunda yine öle boktan seye tartistikki bu bn yapamiorum edemiyorum diye msj atmis. Aradim emin misin dedim eminim dedi olmuo abde dedi. O an kalbim carpti deliler gibi ve 15 dk kadar konusurkn agladim sonra kapattik teli. Ve sana anlatamm öküz kalkti sanki üzerimden ya boyle cok uzulmedim o ilki kadar.yoklugunu cok aradim yeri geldi agladim ama ona belli etmedim. Eskiden dayanamaz msj atar aglrdim arardim. Mesela kndi kndime diorum asla bna barisalim diye gelmesin cunku onu cok sevmistim cok hemde nasi bise olduysa icim soguyup gitmis canim cekilmis ondan. Onun ne iyi ne kotu hic bi haberini almk istemiyorum cunku adini duydukca yipranio kalbim. Yasadiklarim tek canimi yakio. Sende sakin arama mesaj atma icinde kalbinde bitir artik. Ne insanlar tanıyorum aski icin sonuna kadar devam eden. Bizi seven bizimle olurdu oyle degil mi. Bn hep ayni bendim iliskinin ilk aylari her seyime katlaniodu ama şimdi cekemiom diyip cekip gitti.
Aynen oyle canim. Herseyimi yola koydum sesini bile unuttum bakiosun bigün ariyo. Be adam bnmle konusmk rahatlatiosa niye yari yolda birakip gittin[/QUOTE
Beyefendilere vazgeçilmez olduklarını hissettirdik ya. Sen vazgeçince egosuna dokunmuştur. Aferin ama aratmışsın adamı. Bir daha ararsa yokmuş gibi davran. Hiç tepki verme. Alsın boyunun ölçüsünü. Allahım bana da onun aradığı günü göstersin.
Yasicak emin ol hemde bizden sonra ilk kime giderlerse her anlarinda bizi hissetckler kizdi bagirdi ama bni seviyodu katlaniodu diyecekler. Iste o zamn inşallah hayatimizda en mukemmel insanlar olurda bir gram gitme hissimiz olmz geriye. Bnde oyle asla istemiyorum. Geccek canim emin ol bir iki uc ay geccek. Okuo musun calisio musun bilmiyorum ama. Ben aileme sarildim onlarla zaman gecirdim okuyorum tatil bitcek yine oraya onun oldugu yere gitcm bir gram gitmk istemiyorum keske memleketimde olsam hep ailemle olsam. Sende dostlarin varsa onlara saril ailene sahip cik çünkü onlar bizim en degerli varliklarmz.Beyefen
Yasicak emin ol hemde bizden sonra ilk kime giderlerse her anlarinda bizi hissetckler kizdi bagirdi ama bni seviyodu katlaniodu diyecekler. Iste o zamn inşallah hayatimizda en mukemmel insanlar olurda bir gram gitme hissimiz olmz geriye. Bnde oyle asla istemiyorum. Geccek canim emin ol bir iki uc ay geccek. Okuo musun calisio musun bilmiyorum ama. Ben aileme sarildim onlarla zaman gecirdim okuyorum tatil bitcek yine oraya onun oldugu yere gitcm bir gram gitmk istemiyorum keske memleketimde olsam hep ailemle olsam. Sende dostlarin varsa onlara saril ailene sahip cik çünkü onlar bizim en degerli varliklarmz.
ben çalışıy
ben çalışıyorum, onun memletinde yalnız. burada yalnız olduğumu da biliyo. 2 sene peşimden koştu istemedim. sonra bir şanş vereyim dedim. olanlar ortada evlerimiz de çok yakın. ama tesadür bu da. yürüyerek 5 dakika. her an karşılaşabiliriz. hatta onun takıldığı bir yer var, genelde arkadaşlarıyla orada oluyor. naptım bilioyo musun. aslında o caddeyi kullanmıyordum ne zamandır. yolumu değiştiriyordum ama bugün kuaförden çıktım kendimi çok güzel hissediyordum. taktım güneş gözlüklerimi, sürdüm kırmızı rujumuözellikle o caddeden geçtim. bi baktım oturuyor orada ben de muttlu mutlu telefonda konuşarak geçtim. sigara yaktı dana. ben ayrılınca hep üzülüp ağlardım biliyo. bu sefer ne zaman mutlu ve güzel hissetsem o caddeden geçicem. ne oldu bu kıza neden üzülmüyor desin. asla üzüldüğümü belli etmicem. bundan sonra böyle canım.....artık onların araması dönmesi önemli değil...bizim ne istediğimiz önemli. küllerimizden yeniden doğacağız. sen de gidince sakın belli etme. o zaman o düşünmeye başlayacak. ama sakın bırakma kendini.
Canım neden ayrıldınız bu arada? Çok özel değilse?ben çalışıy
ben çalışıyorum, onun memletinde yalnız. burada yalnız olduğumu da biliyo. 2 sene peşimden koştu istemedim. sonra bir şanş vereyim dedim. olanlar ortada evlerimiz de çok yakın. ama tesadür bu da. yürüyerek 5 dakika. her an karşılaşabiliriz. hatta onun takıldığı bir yer var, genelde arkadaşlarıyla orada oluyor. naptım bilioyo musun. aslında o caddeyi kullanmıyordum ne zamandır. yolumu değiştiriyordum ama bugün kuaförden çıktım kendimi çok güzel hissediyordum. taktım güneş gözlüklerimi, sürdüm kırmızı rujumuözellikle o caddeden geçtim. bi baktım oturuyor orada ben de muttlu mutlu telefonda konuşarak geçtim. sigara yaktı dana. ben ayrılınca hep üzülüp ağlardım biliyo. bu sefer ne zaman mutlu ve güzel hissetsem o caddeden geçicem. ne oldu bu kıza neden üzülmüyor desin. asla üzüldüğümü belli etmicem. bundan sonra böyle canım.....artık onların araması dönmesi önemli değil...bizim ne istediğimiz önemli. küllerimizden yeniden doğacağız. sen de gidince sakın belli etme. o zaman o düşünmeye başlayacak. ama sakın bırakma kendini.
Canım neden ayrıldınız bu arada? Çok özel değilse?
Ohhhh ohhh canima degsin nasilda catliodur kndim yapmis kadar sevindim valla aferin kuzum daha gorecek onlar ne kaybettim diyecekler. Suan varya adim kadar eminim hirslandi ici icini yiyo birak öyle olsun. Bnmkide bna demisti 1 aydir hic aramadin diye fark ettim bitirmeye çalıştığını diye aradigin da. Bnde evet ole dedm. Twitterda facebook ta asla acikolik şeyler paylasma hep güçlü gozuk agla sizla hic birsey olmamis gibi davran bak gor nasi ise yario bu kiz bni takmio dicek.
Tövbeler olsun yahu 33 yaşında adam. Sorunu mu var dicem sorunu varsa anlatsın. İyi yapmışsın aynı benimki gibi bitmiş. O ne öyle soğukken olacağına olmasın daha iyi.valla sen şimdi bu soruyu sorunca güldüm. neden ayrıldık diye düşündüm de...
eskiden kızınca mesaj atardım sinirli sinirli; tek sorun oydu. ona bile katlanamadı beyefendi. sen de beğenmediğim tek özellik bu derdi. başka hiçbir sorunum yok seninle ilgili derdi. ssanki kendi herşeyi tam yapmış gibi. sonra ben ayrılıp barışma sürecinde son verdim sinirli mesaj atma huyuma. bi barıştığımızda dedim ki bak böyle olmuyo. sen de ben de vazgeçemiyoruz. artık ciddi bir adım atalım çocuk gibi davranmayı bırakalım. ikimşzde 33 yaşında iş güç sahibi insanlarız. bak bir yıl olacak ciddi bir sorunumuzda yok dedim. biz çok küsüp barışıyoruz dedi. eğer bunu bırakmadan ciddi bir adım atarsak çok sorun yaşarız dedi. sonra haklısın dedim. o zaman ikimizde dikkat edelim. ramazan ayı geldi sonra. aramıyo sormuyo. ne oluyo diyorum yok yorgunum, yok hastayım. arayacam diyor aramıyor.ben de aramadım 2 hafta geçti. aradım yemeğe gittik. yaptıklarını anlattım biz seninle ne konuştuk sen neler yaptın dedim. hakllısın, eşşeklik ettim, özür dilerim dedi. olmuyosa bitirelim dedim. ben bir gün üzülürüm 1 ay üzülürüm sonra yoluma bakalım dedim. ayrılalım demedi. bak beni üzmemek için bir şey diyorsa sorun değil dedim. böyle daha çok üzülüyorum, senin de iyi niyetli olmağını düşünmeye başladım artık dedim. sana kızıyorum artık, senden nefret etmek istemiyorum, dostça vedalaşalım dedım. sen ne diyorsun dedi. ben diyeceklermi dedim zaten dedim. sen ne düşünüyorsun dedim. sessiz kaldı. öyle bir iki kere daha görüştük. sonra yine ses seda yok. en son bi gece aradım. kötü bir rüya görmüştüm. 2 kere aradım açmadı. işte buna üzüldüm sabah ne oldu diye bile dönmedi. valla bi suçum günahım yok. ne diyim beni istemiyorsa daha iyisini bulsun öyleyse...o kadar da dedim, olmuyosa adam gibi vedalaşalım birbirimizden nefret etmeden diye. sen derdin dedim ben ayrılmak istersem söylerim, başkası gibi uzaklaşsın dıye beklemem demiştin dedim. ama ne yapmaya çalışıyor anlamadım. anladığım bişey var....artık devam etmeyecek...
senin nasıl bitti canım. ne kadar oldu atyrılalı. hiç görüşmediniz mi sonraTövbeler olsun yahu 33 yaşında adam. Sorunu mu var dicem sorunu varsa anlatsın. İyi yapmışsın aynı benimki gibi bitmiş. O ne öyle soğukken olacağına olmasın daha iyi.
İnsan severse soğuk davranmak yerine bağırır çağırır ama yine de vazgeçmez. Bu bile düzeltmiyosa bu son der gözdağı verir en son ayrılıkta. Ben de beni kaybetmekten korkmayanın kahrını çekmedim.üzüldüm hala da düşündüğüm zamanlar oldu ama o bitirmeye razıydı. O mücadele etmiyorsa ben de etmem.
Yaa ben de smsleri buldum. Aşkm internet çekmiyo diye mesaj atmış whatsaptan geç iletilince. Eski mesajları gördüm whatsapptaki.eskiden hep whatsap ta mesajlaşırdık onunla. o günleri öyle özledim ki...ama artık sildim whatsap hesabını. onu hatırlatan hiçbişeyi istemiyorum...
Canımm son konumsenin nasıl bitti canım. ne kadar oldu atyrılalı. hiç görüşmediniz mi sonra
Canımm son konum
Mobilden giriyorum canım konum aldatıldığınızı nasıl anlarsınız var ya o işte. Mesajlarda falan da yazıyo istersen özelden konuşuruz atayım sana.link atabilir misin canım, konuyu bulamadım.
AslansınBnde ne var ne yok sildim herseyini. Igne ucu kadar birseyi lazim degilll
Mobilden giriyorum canım konum aldatıldığınızı nasıl anlarsınız var ya o işte. Mesajlarda falan da yazıyo istersen özelden konuşuruz atayım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?