aradabn 1 ay gecti aradi

Canimm napiosun nasil oldu durumlar? Nasilsin ?

Canimm napiosun nasil oldu durumlar? Nasilsin ?

Yarın tam 1 hafta olacak. 2 haftayı geçirsem rahatlıcam gibi geliyor. Dün çok kötü oldum. Arayıp hesap sormam istedim. Ben bunları hakedecek ne yaptım demek istedim. Telefonu bile elime aldım. Sonra bu şekilde defalarca barışmamız geldi aklıma ve tabi sonra yine olanlar. Bide bidaha saçma seylerden küsersen daha barışmıcam seninle demiştim. Bıraktım teli aramadım. İyiki de aramamışım. Duygusal durumum çok inişli çıkışlı sen nasılsın.

bende öyleyim sanırım su günler duygularim benimde inisli çıkışlı 1 ayi gecti nerdeyse. Ama bazen cok nefret ediyorum bazende onunla olan güzel seyleri cikaramiyorum aklimdan. Cok ortak arkadaşlarımz var sabah facebook girdim bende ekli degil ama uyanir uyanmaz onla ilgili bise cikti karsima. Offf cildirdim yaaa. Bu hep böyle mi olcak hep onu görecek miyim. Agladim sabah sabah keşke boyle olmasaydi dedim. Ama sonumuz yoktu artik. Onun yaptigi hatalari aklima getirmeye çalışıyorum. Bn cok safim varya kndime cok kiziyorum insanlar bna bir suru hata yapiyo hala kötü hatirlayamiyorum. Bu cok kötü bir özelliğim ve kndimi yipratiorum

Benim bugün 9. Günüm. Senden naber

Benim bugün 9. Günüm. Senden naber
Ayni monoton canim devam ediyorum. Bazen cok boşluğa düşüyorum aklıma geliyo. Ama onun bana yssattiklarni aklima getiriyorum nefret ederknde canimi yakiyo. Bu böyle gitmicek elbet. Sessiz kalmaya çalışıyorum. Bazen arayip senin gibi ne geliyorsa sayasim var ama sessiz kalmak en güzeli sanirim. Canin yansada..

bugünü de kazasız atlattım şükür. aman canım aramayalım. daha önce aradık düzeltmeye çalıştık ne kazandık. hep daha kötü olmadı mı. destek ol bana. ben de senın gıbı sabretmek istiyorum. bugun 9. günde bitti inşallah.

ben de bir nefret ediyorum, bir özlüyorum. bir küsüyorum, bir tekrar aşık oluyorum. ama bitsin istiyorum artık. allah yardımcımız olsun..

hakkedenlerle karşılaştırsın. Amin...

Amin canim inşallah az daha sabret elbette geccek bu gunler bak 10. Gune girdin ben saymıyorum saymak istemiyorum. Insan ister istemez ozluyo. Ama cok gec bazi seyler icin. Bu kadar hasar almisken ikimizde. Hayirlilarınla karsilastirsin allah bizi. Destek çıkalım birbirimize günler geccek inşallah biran once zamana ihtiyacmz var.

12. Gündeyim. Be kızdım kendine. Ben hasretle üzülürken o kuzenleriyle gezmiş tozmuş. Dün bidaha baktım faceden fotolarına. Bowlinge gitmişler. Araba yarışları var oraya gitmişler. Luna parla gitmişler. Hamama gitmişler. Bide kı kuzenlerine canlarım diye yorum yazmış. Cıldırıyorum. Ne hali varsa görsün. Artık ben de ınu düşünüp düşünüp üzülmücem. Bide ben de hala arasın diye bekliyorum.bi ayrılık konuşması bi ayrılık gerekcesi olsa bari. Pişmanlıktan geberir inşallahh.

Düşünsene ayrılık gerekcesini bile soylemiyo sana. Birak canim birak boyle adam simdi birakip gitsin. Böyle adamı ne baba ne koca yapcaksin. Güçlü kadinlara cok imrenirim böyle. Hep öyle olmak istemisimdir. Olamıyorum bazen. Cok olmk istiorum. Sende öyle ol her nolursa olsun dimdik dur.. duralim.. annem babam bu kadar uzmedi bni el kaldirmadi bana. Ama elalemin oğlu herseyi yaşattı.. Kendime kiziyorum cokk.

Sana şiddet mi uyguladı yoksa.

Bogazimi sıktı ben onu ittirdim diye. Gerekcesi bnm onu ittirmem bogazima yapistigi bir oldu. Annem duysa babam duysa öyle üzülür ki. Birde yapmaz dedim adam bunu yaptı. En cok kiran incitende bu.

Cok uzuldum canim insallah hemen unutursun ne cekerse kizlar cekiyo zaten sende benim gibi kadinlar kulubunde avut kendini vakitini burda gecir

3 ay ne ki bosverrr bnde iki bucuk yillik bi iliskimden ayrildim bitirdik. 3 ay cok kisa bi zaman. Canini acitcak cok sey yasamamissinz ne güzel. Bir kere bittiyse bida olmuo canim suan ozlemen normal daha cok yeni cunku

3 ay ne ki bosverrr bnde iki bucuk yillik bi iliskimden ayrildim bitirdik. 3 ay cok kisa bi zaman. Canini acitcak cok sey yasamamissinz ne güzel. Bir kere bittiyse bida olmuo canim suan ozlemen normal daha cok yeni cunku
Ya ben bu erkekleri anlamiyorum insan hic mi ozlemez merak etmez gurursa yaptigi yere batsin gururu askta gurur yspilir mi ben ne haldeyim beyefendi faceden kizlarla arkadas olsun hayat erkeklere guzel baska da bisey demiyorum ya ayy cok sinir bozucu bi sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…