Canimm napiosun nasil oldu durumlar? Nasilsin ?valla sen şimdi bu soruyu sorunca güldüm. neden ayrıldık diye düşündüm de...
eskiden kızınca mesaj atardım sinirli sinirli; tek sorun oydu. ona bile katlanamadı beyefendi. sen de beğenmediğim tek özellik bu derdi. başka hiçbir sorunum yok seninle ilgili derdi. ssanki kendi herşeyi tam yapmış gibi. sonra ben ayrılıp barışma sürecinde son verdim sinirli mesaj atma huyuma. bi barıştığımızda dedim ki bak böyle olmuyo. sen de ben de vazgeçemiyoruz. artık ciddi bir adım atalım çocuk gibi davranmayı bırakalım. ikimşzde 33 yaşında iş güç sahibi insanlarız. bak bir yıl olacak ciddi bir sorunumuzda yok dedim. biz çok küsüp barışıyoruz dedi. eğer bunu bırakmadan ciddi bir adım atarsak çok sorun yaşarız dedi. sonra haklısın dedim. o zaman ikimizde dikkat edelim. ramazan ayı geldi sonra. aramıyo sormuyo. ne oluyo diyorum yok yorgunum, yok hastayım. arayacam diyor aramıyor.ben de aramadım 2 hafta geçti. aradım yemeğe gittik. yaptıklarını anlattım biz seninle ne konuştuk sen neler yaptın dedim. hakllısın, eşşeklik ettim, özür dilerim dedi. olmuyosa bitirelim dedim. ben bir gün üzülürüm 1 ay üzülürüm sonra yoluma bakalım dedim. ayrılalım demedi. bak beni üzmemek için bir şey diyorsa sorun değil dedim. böyle daha çok üzülüyorum, senin de iyi niyetli olmağını düşünmeye başladım artık dedim. sana kızıyorum artık, senden nefret etmek istemiyorum, dostça vedalaşalım dedım. sen ne diyorsun dedi. ben diyeceklermi dedim zaten dedim. sen ne düşünüyorsun dedim. sessiz kaldı. öyle bir iki kere daha görüştük. sonra yine ses seda yok. en son bi gece aradım. kötü bir rüya görmüştüm. 2 kere aradım açmadı. işte buna üzüldüm sabah ne oldu diye bile dönmedi. valla bi suçum günahım yok. ne diyim beni istemiyorsa daha iyisini bulsun öyleyse...o kadar da dedim, olmuyosa adam gibi vedalaşalım birbirimizden nefret etmeden diye. sen derdin dedim ben ayrılmak istersem söylerim, başkası gibi uzaklaşsın dıye beklemem demiştin dedim. ama ne yapmaya çalışıyor anlamadım. anladığım bişey var....artık devam etmeyecek...
Canimm napiosun nasil oldu durumlar? Nasilsin ?
bende öyleyim sanırım su günler duygularim benimde inisli çıkışlıYarın tam 1 hafta olacak. 2 haftayı geçirsem rahatlıcam gibi geliyor. Dün çok kötü oldum. Arayıp hesap sormam istedim. Ben bunları hakedecek ne yaptım demek istedim. Telefonu bile elime aldım. Sonra bu şekilde defalarca barışmamız geldi aklıma ve tabi sonra yine olanlar. Bide bidaha saçma seylerden küsersen daha barışmıcam seninle demiştim. Bıraktım teli aramadım. İyiki de aramamışım. Duygusal durumum çok inişli çıkışlı sen nasılsın.
bende öyleyim sanırım su günler duygularim benimde inisli çıkışlı1 ayi gecti nerdeyse. Ama bazen cok nefret ediyorum bazende onunla olan güzel seyleri cikaramiyorum aklimdan. Cok ortak arkadaşlarımz var sabah facebook girdim bende ekli degil ama uyanir uyanmaz onla ilgili bise cikti karsima. Offf cildirdim yaaa. Bu hep böyle mi olcak hep onu görecek miyim. Agladim sabah sabah keşke boyle olmasaydi dedim. Ama sonumuz yoktu artik. Onun yaptigi hatalari aklima getirmeye çalışıyorum. Bn cok safim varya kndime cok kiziyorum insanlar bna bir suru hata yapiyo hala kötü hatirlayamiyorum. Bu cok kötü bir özelliğim ve kndimi yipratiorum
Ayni monoton canim devam ediyorum. Bazen cok boşluğa düşüyorum aklıma geliyo. Ama onun bana yssattiklarni aklima getiriyorum nefret ederknde canimi yakiyo. Bu böyle gitmicek elbet. Sessiz kalmaya çalışıyorum. Bazen arayip senin gibi ne geliyorsa sayasim var ama sessiz kalmak en güzeli sanirim. Canin yansada..Benim bugün 9. Günüm. Senden naber
Sen nasılsın nasil gidiyorBenim bugün 9. Günüm. Senden naber
Amin canim inşallah az daha sabret elbette geccek bu gunler bak 10. Gune girdin ben saymıyorum saymak istemiyorum. Insan ister istemez ozluyo. Ama cok gec bazi seyler icin. Bu kadar hasar almisken ikimizde. Hayirlilarınla karsilastirsin allah bizi. Destek çıkalım birbirimize günler geccek inşallah biran once zamana ihtiyacmz var.bugünü de kazasız atlattım şükür. aman canım aramayalım. daha önce aradık düzeltmeye çalıştık ne kazandık. hep daha kötü olmadı mı. destek ol bana. ben de senın gıbı sabretmek istiyorum. bugun 9. günde bitti inşallah.
ben de bir nefret ediyorum, bir özlüyorum. bir küsüyorum, bir tekrar aşık oluyorum. ama bitsin istiyorum artık. allah yardımcımız olsun..
hakkedenlerle karşılaştırsın. Amin...
Sen nasılsın nasil gidiyor
Düşünsene ayrılık gerekcesini bile soylemiyo sana. Birak canim birak boyle adam simdi birakip gitsin. Böyle adamı ne baba ne koca yapcaksin. Güçlü kadinlara cok imrenirim böyle. Hep öyle olmak istemisimdir. Olamıyorum bazen. Cok olmk istiorum. Sende öyle ol her nolursa olsun dimdik dur.. duralim.. annem babam bu kadar uzmedi bni el kaldirmadi bana. Ama elalemin oğlu herseyi yaşattı.. Kendime kiziyorum cokk.12. Gündeyim. Be kızdım kendine. Ben hasretle üzülürken o kuzenleriyle gezmiş tozmuş. Dün bidaha baktım faceden fotolarına. Bowlinge gitmişler. Araba yarışları var oraya gitmişler. Luna parla gitmişler. Hamama gitmişler. Bide kı kuzenlerine canlarım diye yorum yazmış. Cıldırıyorum. Ne hali varsa görsün. Artık ben de ınu düşünüp düşünüp üzülmücem. Bide ben de hala arasın diye bekliyorum.bi ayrılık konuşması bi ayrılık gerekcesi olsa bari. Pişmanlıktan geberir inşallahh.
Düşünsene ayrılık gerekcesini bile soylemiyo sana. Birak canim birak boyle adam simdi birakip gitsin. Böyle adamı ne baba ne koca yapcaksin. Güçlü kadinlara cok imrenirim böyle. Hep öyle olmak istemisimdir. Olamıyorum bazen. Cok olmk istiorum. Sende öyle ol her nolursa olsun dimdik dur.. duralim.. annem babam bu kadar uzmedi bni el kaldirmadi bana. Ama elalemin oğlu herseyi yaşattı.. Kendime kiziyorum cokk.
Öyle yapıyorum hep canim gun asiri giriyorum bir suru hikayeler okuyup ders çıkarıyorum kndime ins zamnla gecer hersey.Cok uzuldum canim insallah hemen unutursun ne cekerse kizlar cekiyo zaten sende benim gibi kadinlar kulubunde avut kendini vakitini burda gecir
Insallah ya off zalım erkekler ben onu cok ozledim ama napcazÖyle yapıyorum hep canim gun asiri giriyorum bir suru hikayeler okuyup ders çıkarıyorum kndime ins zamnla gecer hersey.
Ne kadar oldu biteli ve ne kadardı iliskinizInsallah ya off zalım erkekler ben onu cok ozledim ama napcaz
3. Ayimiza girmistik 1 hafta oldu bugun tam gorusmeyeliNe kadar oldu biteli ve ne kadardı iliskiniz
Ya ben bu erkekleri anlamiyorum insan hic mi ozlemez merak etmez gurursa yaptigi yere batsin gururu askta gurur yspilir mi ben ne haldeyim beyefendi faceden kizlarla arkadas olsun hayat erkeklere guzel baska da bisey demiyorum ya ayy cok sinir bozucu bi sey3 ay ne ki bosverrrbnde iki bucuk yillik bi iliskimden ayrildim bitirdik. 3 ay cok kisa bi zaman. Canini acitcak cok sey yasamamissinz ne güzel. Bir kere bittiyse bida olmuo canim suan ozlemen normal daha cok yeni cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?