Aradaki 10 yaş..

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.872
82.491
798
Merhaba birisiyle tanıştım.
Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası çoğunlukla uyumluyuz.güzel muhabbet ediyoruz. Daha önce görüştüğüm insanlardan üstün bir karakteri var. sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz, yaşam tarzımız aynı.ruh ikizi gibiyiz .
Tek sorun aramızdaki yaş farkı. Bu benim için asla sorun olmaz. Sadece ilerde ciddi adımlar atmaya başlarsak aileye bunu nasıl kabullendirebilirim. Bunu ailesine kabullendirmişler var mı aranızda?

Son düzenleme:
Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası herşeyi çok kriterlerimin bile üstünden muazzam. Hayal bile edemediğim üst seviye. Daha önce görüştüğüm insanlardan kat kat üstün bir karakteri var. Çok sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz yaşam tarzım resmen ruh ikizim. Rüya gibi.
Tek sorun aramızdaki yaş farkı. Bu benim için asla sorun olmaz. Sadece ilerde ciddi adımlar atmaya başlarsak aileye bunu nasıl kabullendirebilirim. Bunu ailesine kabullendirmişler var mı aranızda?
Bu kadar mükemmel bir adam neden bekar kalmış peki???

Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası herşeyi çok kriterlerimin bile üstünde muazzam. Hayal bile edemediğim üst seviye. Daha önce görüştüğüm insanlardan kat kat üstün bir karakteri var. Çok sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz, yaşam tarzımız aynı.resmen ruh ikizim. Rüya gibi.
Yaşlar kaç?

Yapma: ben yaptım şimdi ev içinde iki arkadaş gibiyiz. Özellikle baba olduktan sonra çok degisiyorlar. Bunu başka arkadaşım da söylüyor.
Yap: son derece stressiz, standart bir hayat, gereksiz kıskançlıklar yok, çok konforlu bir durum aslında.

Tercih sizin...

Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası herşeyi çok kriterlerimin bile üstünde muazzam. Hayal bile edemediğim üst seviye. Daha önce görüştüğüm insanlardan kat kat üstün bir karakteri var. Çok sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz, yaşam tarzımız aynı.resmen ruh ikizim. Rüya gibi.
13 yaş var eşimle aramızda. 14 senedir de birlikteyiz. Aile mırın kırın etti ilk başta ama tanıyınca sorun kalmadı.

Back
X