- 9 Ocak 2015
- 19.872
- 82.491
- 798
Maşallah nice 14 senelere ne güzel13 yaş var eşimle aramızda. 14 senedir de birlikteyiz. Aile mırın kırın etti ilk başta ama tanıyınca sorun kalmadı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah nice 14 senelere ne güzel13 yaş var eşimle aramızda. 14 senedir de birlikteyiz. Aile mırın kırın etti ilk başta ama tanıyınca sorun kalmadı.
Katılıyorum35’ten önce evlenen erkek de bana sorunlu gelir.
Karar verin 23-24-25 demişsiniz hangisi
Bende geç evlendim ama söz konusu bekar erkek olunca vallahi sorguluyorumÇok ayıp etmişsin panpa ben mükemmelim ve bekarım...bekar insanlar mikemmel olamıyor mu![]()
Ahahah yanlışyazmışım hiç okumadım bile yazdığımı 25Karar verin 23-24-25 demişsiniz hangisi![]()
30-40 yaş arası hic evlenmemiş erkekler bana her zaman sorunlu gelir:) ınce eler sık dokur ve ömür törpüleridir
25ten once erken, 30dan sonra sorunlu o arada kalan 5 yil icinde evlenmek zorunda, evlenmediyse yaşamasin.![]()
Yahu bir klavye hatası olmuş 10 yaş var işte aramızda ben 25 yaşındayımRuh eşinizin yaşı düşüşe geçmiş anlaşılan 25-24-23 derken 18 de karar kılacaksınız diye düşünmedim değil![]()
Ben 25Erkek mi25/24/23???
Kişilikle alakalı o. Benim eşim beni 14 senedir kıskanmaz kısıtlamaz yetersiz hissetmez. Bundan sonra da edeceğini sanmıyorum. Kendini dünyanın en mükemmel adamı olarak görüyor çünküBenim eşimle yaş farkım yok fark olsun isterdim çevremdekilerde yaş farkından çok rahatsız 25-35 gibi evlilikte sakınca yok fakat yıllar geçip siz 45 o 55 oldugunda sıkıntı başlıyor sanırım erkek psikoklojisi eşi daha çok kıskanıp kısıtlıyor yetersiz hissediyormuş çevremdeki örnekler bu şekilde bunları aktardım size fakat bana kalsa sorun olmaz
Şuan problem olmaz ileride belki olabilir emin değilim.Yahu bir klavye hatası olmuş 10 yaş var işte aramızda ben 25 yaşındayım
O zaman normal eğer seviyorsaniz nasıl niye sorun olsun ki?Ben 25
Bende geç evlendim ama söz konusu bekar erkek olunca vallahi sorguluyorum![]()
AhahahahahKişilikle alakalı o. Benim eşim beni 14 senedir kıskanmaz kısıtlamaz yetersiz hissetmez. Bundan sonra da edeceğini sanmıyorum. Kendini dünyanın en mükemmel adamı olarak görüyor çünkü![]()
En azından evliliğe adım atmış denemiş olur. Ama hiç evlenmeyen olduğu zaman kusursuzu arayan, zor beğenen tipler oluyor genelde o yuzden dedim.Boşanmiş daha da sorunlu![]()