Aradaki büyük yaş farkı

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
İş yerimize yeni başlayan bayan 55 yaşında ve yeni öğrendimki sevgilisi 29 yaşında şoka girdim :( kadın bakımlı güzel ama kendi kendime düşündüm neredeyse oğlu yaşında. Beni ilgilendirmez belki ama ne bileyim bugün tuhaf oldum. şu dünyada bilmediğimiz görmediğimiz ve duymadığımız neler oluyordur acaba:26::26:

55 yaşında adamların 29 yaşında sevgilisi olduğunu duyunca da bu kadar şaşırıyor musunuz?

İş yerimize yeni başlayan bayan 55 yaşında ve yeni öğrendimki sevgilisi 29 yaşında şoka girdim :( kadın bakımlı güzel ama kendi kendime düşündüm neredeyse oğlu yaşında. Beni ilgilendirmez belki ama ne bileyim bugün tuhaf oldum. şu dünyada bilmediğimiz görmediğimiz ve duymadığımız neler oluyordur acaba:26::26:

Yapıcak bişey yok hayat onların hayatı ne denirki :26:

bende yakıstırmıyorum ne yalan soyliyim herkes dengi dengine olsa daha iyi olur gibi geliyor tabi yine tercih meselesi saygı duyarım ama 55 yasında bir kadınla 29 yasında bir erkegi elele gorsem hoslanmam:26: tam terside itici gelir:31:

sasırılacak bır durum degıl .kadının parası varsa adam parasını yemek ıcın beraberdır .

Kişinin kendi kararı saygı duymak gerekir tabi bende bu şekilde insanları görünce ters geliyor banada. Bizim şirketde var böyle biri kendisi 23 yaşında çıktıkları kadınlar hep 40 ve üstü sordum kendisine "Abla olgun kadınlar daha iyi oluyor ya cinsel açıdan da tecrübeli oluyorlar " bazı erkekler olgun kadın tercih ediyor çok paralı değilse eğer bu sebepden dolayı beraberlerdir.

Öyle zengin birisi değil. Kimse kusura bakmasın ama bana ters geliyor. Düşünsenize kendi evladınızı 50-55 yaşında bir kadınla.

cok zengın olması gerekmıyor kı !

sevgılısınden maddı durumu cok daha ıyı oldugu bır kesın .

yoksa ne ısı var 29 yasındakı adamın 55 yasındakı kadınla .

sevgılısının maddı ıhtıyaclarını karsılıyordur ,ıs (vs..) gbı .

cocukda belını dogrultunca kadına yol verecegı kesındır .

yazık olacak kadına .bosver sen karısma .

Kişinin kendi kararı saygı duymak gerekir tabi bende bu şekilde insanları görünce ters geliyor banada. Bizim şirketde var böyle biri kendisi 23 yaşında çıktıkları kadınlar hep 40 ve üstü sordum kendisine "Abla olgun kadınlar daha iyi oluyor ya cinsel açıdan da tecrübeli oluyorlar " bazı erkekler olgun kadın tercih ediyor çok paralı değilse eğer bu sebepden dolayı beraberlerdir.

evet olgun kadınları cınsel acıdan tercıh edenler olmuyor degıl evet var .

hem cınsellıkten hem de yasının verdıgı olgunlukla cocukca trıplerı olmuyorlar.

o yuzden erkeklere cazıp gelmıyor degıl ama ,55 yasında kı kadının cınsel

hayatı nasıl olabılır kı:1:

hanı 30-40 olsa anlayacagım da .55 yaa :1: kesın maddıyattır bence

eski iş yerimde vardı bayan 53 yaşında ama demezsin taş gibi hatun :27: çok bakımlı, çok hoş giyinen biri. eşi 40 yaşındaydı, gayet de mutlulardı,ikinci evliliğiydi ikisinin de.ve eşi iş adamıydı, para pul derdinde olduğunu sanmıyorum adamın. tuhaf gelse de kafa uyumu olduktan sonrası boşgaliba.

Bu da sana dert oldu; bir derdim var diye başlık açtın.

Herkes mutlu hayatından sana ne ki?:51:

bu pek de şaşırılacak bir durum değil bence.kk da okuduğum bazı konulardan sonra gayet normal geliyor bana..

evet şaşıracağımız pek çok durumla karşılaşıyoruz.Herkesin hayatı kendine,onlarda öyle mutlu demekki...

Elalemin mutluluğu ne zamandan beri sizin derdiniz oldu?:ssz:

arkadaşlar değinmiş ama ben de dayanamayıp yazacağım

mutlu onlar demek ki
sen niye dertlendin
halla halla
ne işgüzar insanlar var

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bunu yapan bir erkek olsaydı hiç konusu geçer miydi ?
Geçmezdi..
Yok zengindir ondan vs belki sevmiştir,belki sizin anlayamayacağınız bir duygu yakalamışlardır.
Kime ne..
Herkes dönsün kendi hayatına baksın

Her ne kadar size ters gelse de kimselere zararları yoksa bu durum da kimseyi ilgilendirmez.Gelip te "bir derdim var "köşesine yazılacak bir şey de değil bana göre ;)

bu senin iş yerinde olan bir olay, arada bir televizyon veya gazeteyi eline aldığında, ünlülerin yaptıklarını görüp duyunca..
Bunlar pirinç çuvalındaki bir tek taş gibi kalıyor...
herkesin kendi hayatı, kendi tercihleri...

Back
X