Aradaki büyük yaş farkı

Açtığım konuda RAHATSIZLIK DUYDUM diye bir kelime geçmedi. Sadece bana tuhaf geldi, sizlere normal gelebilir, çevrenizde böyle yaşayanlar yada yaşayanlarınız varsa. herkesin kendi hayatı beni hiç ilgilendirmez. İlk kez böyle bir şey gördüm yakınımda, sanatçılarda zaten duyuyoruz, Bana saçma sapan yorum yapanlar, önce kendi açtıkları konulara baksın. Bir derdim var köşesine yanlışlıkla yazdım, sonradan farkettim. Bunu bile suçluymuşum gibi kırıcı kelimelerle dile getirdiniz. Ne kadar kolay değilmi? sizlere göre açılan konulara hemen iğneleyici laf sokmak. Birde kıskandığımdan bahsetmişsiniz, Yazık diyorum. Şimdi kendi kendinize yorum yapıp durun.

dedikten sonra cok kucuk buldugu genc bir uyeye cevabin,

20 yaşında bir GENÇ kızdan başka ne cvp beklenirdiki zaten. mantık dahi aramıyorum senin kelimelerinde + büyüde gel istersen.

Iki atasozuyle bitirmek istiyorum. Artik anlamini cikarirsiniz zaten:

1. Tencere dibin kara, seninki benden kara.
2. Akil yasta degil bastadir (ornekte de goruldugu gibi).

dedikten sonra cok kucuk buldugu genc bir uyeye cevabin,

Iki atasozuyle bitirmek istiyorum. Artik anlamini cikarirsiniz zaten:

1. Tencere dibin kara, seninki benden kara.
2. Akil yasta degil bastadir (ornekte de goruldugu gibi).

İşin gücün yok burada avukatlıkmı verdiler sana ????????? Bende atasözü çok cnm ama parmaklarıma yazık. :1::1::1:

İşin gücün yok burada avukatlıkmı verdiler sana ????????? Bende atasözü çok cnm ama parmaklarıma yazık. :1::1::1:

Oo seni fazla kizdirmislar galiba burda. :D. Patlamaya hazir bomba gibi gezme bence. Git bir soguk dus al, kendine gelirsin. :ssz:

20 yaşında bir GENÇ kızdan başka ne cvp beklenirdiki zaten. mantık dahi aramıyorum senin kelimelerinde + büyüde gel istersen.

Bu benim fikrim kime ne sana ne? Anlam veremiyorum doğru veya yanlış yaptıkları ama neye göre o onların hayatı kimse karışamaz hele de buraya yazılabilecek kadar önemli bir durum değil Anlatmak istediğim bu ama amaç sadece kendini haklı göstermek insanların hayatı hakkında yorum yapmak olunca sizin yaşınız kaç yaşında olursa olunsun verdiğiniz cevaplar bu kadar basit oluyor işte. 20 yaşında olmama rağmen sizden daha olgun düşündüğüme eminim.
NOT: Keşke bu konuyu açarken oraya bir not düşseydiniz '' benim fikrimi savunmayanlar yazmasın yoksa sataşırım ve seviyemi düşürürüm'' diye ki insanlar bilip ona göre yazsaydı belki başkalarının hayatları hakkında kendi fikrinizde olan insanlarla dedikodu yapmak size zevk verirdi böylelikle.

Son düzenleme:
Hanımlar,
sitede ikili tartışmalar, polemik vs. yasak, lütfen tartışmak yerine konunun özüne dönün.

Back
X