Aradaki büyük yaş farkı

Bu durum o kadınla sevgilisi haricinde kimseyi ilgilendirmiyor.

Dünyada her şey çok normal de bir tek bu durum mu çok anormal.

şimdi arkadaşlar yazınca fark ettim gerçekten bu konunun derdim var başlığında işi ne? bence onların arasındaki yaş farkı değil de sizin bu konuyu buraya taşımanız ilginç olan.belli ki onlar hiç de dertli değil,sizde boşuna sıkmayın canınızı:1:

Elalemin derdi bizi neden gerer anlamam...
Onlar kendilerine yakıştırmışlar ki beraberler...
Size ne bize ne? :6:
Ama bu bizim toplumumuzun yanlışı esasen...
Birisi evlenir aaa o ona yakıştı mı deriz.
Birinin sevgilisi olur aaa o o yaşta adamla ne yapar hiç oldu mu deriz.
Biri saçını boyatır, hiç o saç rengi ona yakıştı mı deriz.
Deriz de deriz.
Ölünce de ölüm ona yakışmadı da deriz ki.
O da zurnanın zırt dediği yerdir vesselam... :51:

Bir gün Nasreddin Hoca eve doğru yürüyormuş, bir arkadaşı arkadan seslenmiş "aman hoca gördün mü biraz önce geçen helva kazanı ağzına kadar doluydu". Hoca istifini bozmadan "bana ne" demiş. Arkadaşı, "ama hoca helva kazanı sizin eve gidiyordu, buna ne dersin?" demiş; hoca yine istifini bozmadan "o zaman sana ne?" demiş.

bana sorarsanız böyle bir konunun açılması kadının kendisinden 25 yaş küçük sevgilisinin olmasından daha saçma. şu yada bu nedenle birlikteler bu sizi niye rahatsız ediyor, dert oluyor?

herkes halinden memnun anlaşılan sen boşver :24: toplumumuz ilk başta genç erkek eş,sevgili olayını yadırgıyor erkek 20 yaş büyük olsa umursamıyor...
ama ne oluyor alışıp gidiyor insanlar yadırgadıkları duruma....

bana sorarsanız böyle bir konunun açılması kadının kendisinden 25 yaş küçük sevgilisinin olmasından daha saçma. şu yada bu nedenle birlikteler bu sizi niye rahatsız ediyor, dert oluyor?

dedikodu da son nokta.
belli ki iş yerinde dedikodu yapacak birini bulamamış arkadaş,

İş yerimize yeni başlayan bayan 55 yaşında ve yeni öğrendimki sevgilisi 29 yaşında şoka girdim :( kadın bakımlı güzel ama kendi kendime düşündüm neredeyse oğlu yaşında. Beni ilgilendirmez belki ama ne bileyim bugün tuhaf oldum. şu dünyada bilmediğimiz görmediğimiz ve duymadığımız neler oluyordur acaba:26::26:

Bence de fazlaymış yaş farkı yalnız düşündüm de tersi olsaydı erkek 55 kadın 29 eminim bu konu buraya açılmazdı :44:

amaaaan iyi yapıyo 60 yasında erkekler 20 lik kızlarla oluyo ama.kadınların nesi eksik helal hoş olsun valla iyi yapıyo:52:

neden herkes aynı yorumu yazmış bende buna şaşırdım
herkes buraya her konuyu yazıyor suratımızda sivilce çıksa yetişin diyoruz
konu sahibide uygun görmediği bi konuda fikir sormuş ne varki
şuda bi gerçekki bizi alakadar etmese bile toplumumuz bu tur ilişkilere hem alışkın değil hem de tasvip etmiyor

dert yok, gerilme yok dedikodusal, kadınsal hoş sohbet var :)

anne sevgisinden kadın şefkatinden eksik yetişen erkek çocukların yetişkin olduktan sonra olgun kadın ile birlikte olması, bunu arzulaması
eksik kalan duygusunu tamamlama ihtiyacından geldiğini düşünüyorum. küçük yaşta babasız kalan kızların yaşı büyük erkek de baba sevgisi aradıkları gibi.
yok öyle değil diyenin bile -erkek veya dişi- sevgisinin temelinde bu düşüncenin olduğunu sanıyorum.
maddesel aşklar bu fikrimin dışında tabi.

ay sizene elalemin derdinden ya sizin sanırım hiç derdiniz yok o kadınla o adam sizin yakınınızmı değil eee napalarsa yapsınlar
herkes kendinden sorumludur

1. Kim ne derse desin 55 yasinda erkekle 29 yaşındaki bir kadın, 55 yaşındaki bir kadınla 29 yaşındaki bir erkek kadar rahatsız etmez. Anne gibi olur ama erkek buyuk olunca baba gibi durmaz.
2. Konu açan arkadasa dert olmamış ki sadece garip gelmis söylemiş, bence de cok garip yani. İtici. Dunya ne hale gelmis diye kızın icine dert olmuş olabilir belki de :)

her gün neler duyuyoruz okuyoruz bana hiç garip gelmedi demekki gözüm kulağım alışmış . hoş değil ama tercih meselesi :10:

iki yetiskin insan birbirini seviyorsa yasin önemli oldugunu sanmiyorum. Hayatta olmaz diye bir sey yok. 28 yasimdayim ve bekarim büyük konusmak hic istemem belki evlenecegim kisi benden cok yasli olabilir belki de daha genc. Asik olursam karsi taraftan da ayni duyguyu hissedersem yasin önemli olmadigini düsünüyorum.

Evliliklerde kizdigim -18 yas grubundakilerin evlendirilmesi. Gazetede okumustum 55 yasindaki adam 13 yasindaki kizi senetle almis.sonra hapishanede intahar etmisti. Iste bunlar ters. Aklima mantigima sigmayan sapikca seyler.

Hayatin ne getirecegini bilemeyiz baskalarini kinamayalim. Belki ayni sey sizin ve ya yakinizin basina gelebilir. Benden 8 yas büyük bir arkadasim var ama ablam gibidir. Ilk evliligini genc yapta yapmis (görücü usulü) ve kisa sürede ayrilmis. 2 evliligini kendinden 12 yas büyük biriyle yapti ve kizlari oldu ve ondan bosandi. Kendi ailesi o kadar tutucudur ki anlatamam. Simdide kendinden 19 yas büyük birisine asik oldu ondan 3 aylik hamile. Ben olgun erkeklerden hoslaniyorum dedi ve ilk defa asik oldugunu söyledi. Simdi ona asla cepe alamam ne de olsa onun hayati.

Back
X