Aradaki büyük yaş farkı

Yaş farkı çok olunca ister kadın ister erkek büyük olsun garipsiyorum açıkçası..Ama çok ta üstünde durmuyorum..Onlar mutluysa amannnn bana ne modundayım...:21:

walla ben 1 buçuk yaş büyüğüm sevgilimden... ben bile kendimin büyük olmasını isstemiyorum bazen :)) bence kesinlikle erkek büyük olmalı... bayan büyükse de 2 yaşı geçmemeli... örnekteki gibi arada 26 yaş fark varsa ben o işte erkeğin art niyetini ararım... ( benim fikrim)

Açtığım konuda RAHATSIZLIK DUYDUM diye bir kelime geçmedi. Sadece bana tuhaf geldi, sizlere normal gelebilir, çevrenizde böyle yaşayanlar yada yaşayanlarınız varsa. herkesin kendi hayatı beni hiç ilgilendirmez. İlk kez böyle bir şey gördüm yakınımda, sanatçılarda zaten duyuyoruz, Bana saçma sapan yorum yapanlar, önce kendi açtıkları konulara baksın. Bir derdim var köşesine yanlışlıkla yazdım, sonradan farkettim. Bunu bile suçluymuşum gibi kırıcı kelimelerle dile getirdiniz. Ne kadar kolay değilmi? sizlere göre açılan konulara hemen iğneleyici laf sokmak. Birde kıskandığımdan bahsetmişsiniz, Yazık diyorum. Şimdi kendi kendinize yorum yapıp durun.

burda a desen vay neden a dedinde b demedin denir o hale geldi artık :31: normalde arkadas arasında bile konusulur bu tarz seyler gidipde vay efendim ayrılın bakalım niye birliktesiniz demezsiniz veya rahatsız etmezsiniz insanları ama size gore tuhaf gelen birseyi uygun bir dille burda anlatmanın nesi yanlıs cok abartılıyor hakikatten uzatılmayacak mevzular lastik gibi uzuyor birsey dese gam yemiycem ya

burda a desen vay neden a dedinde b demedin denir o hale geldi artık :31: normalde arkadas arasında bile konusulur bu tarz seyler gidipde vay efendim ayrılın bakalım niye birliktesiniz demezsiniz veya rahatsız etmezsiniz insanları ama size gore tuhaf gelen birseyi uygun bir dille burda anlatmanın nesi yanlıs cok abartılıyor hakikatten uzatılmayacak mevzular lastik gibi uzuyor birsey dese gam yemiycem ya

Evet doğru forumdaki "geyik" muhabbeti kısmına yazılabilirdi. :))

valla çocuğun herhangi bi çıkarı yoksa kadından mutlular demek olur bu...
ben yinede yakıştıramıyorum....

ya arkadas bi konus açmiss ,dogru duzgun yorum yapicaksaniz yazin ,ne diye derdin bumu,elalemin derdinden bize ne diyosunuz ??!!!

arkadasin tuhafina gitmis, bu konuda arkadasi ilgilendirmis demekki yazmis size ne

kullanicinin adini hatirlamiorum ama biride soyle bi yorum yapmis : is yerinde dedikodu yapicak kimseyi bulamadigi için bura yaziyor .. diye laf sokuyo bende ona diyorumki sende normal hayatta laf sokacak adam bulamiosun kizcagiza yorum diye yaziosun iste.... oldumu?

O şekilde mutlularsa ne mutlu onlara.Herkesin kendi tercihi, bana ters gelmiyor.

Çok düz mantık düşünüyorsunuz? Sevemezler mi yani birbirlerini illa ki bir çıkar mı olmalı sonunda kadının parası var yiyodur çoçuk yakışıklı kullanıyodur ne kadar gereksiz yorumlardır bunlar. Hayatlarınızda çok görmüşsünüz demek ki aklınıza ilk gelen şeyler bunlar oluyor. Çok acımasızsınız insanlara karşı ayrıca yorumu yapan arkadaşım olabilir yani bunun neyi garip kınama yarın öbür gün başına gelir Allah korusun tabi ama bence hepiniz bakış açınızı değiştirin biran önce hayat böyle devam etmezz.

büyük bir yaş farkı var gerçekten
kendileri memnun demek ki...
ben ama her zaman herkesin dengi dengine olması kanaatindeyim

Çok düz mantık düşünüyorsunuz? Sevemezler mi yani birbirlerini illa ki bir çıkar mı olmalı sonunda kadının parası var yiyodur çoçuk yakışıklı kullanıyodur ne kadar gereksiz yorumlardır bunlar. Hayatlarınızda çok görmüşsünüz demek ki aklınıza ilk gelen şeyler bunlar oluyor. Çok acımasızsınız insanlara karşı ayrıca yorumu yapan arkadaşım olabilir yani bunun neyi garip kınama yarın öbür gün başına gelir Allah korusun tabi ama bence hepiniz bakış açınızı değiştirin biran önce hayat böyle devam etmezz.

20 yaşında bir GENÇ kızdan başka ne cvp beklenirdiki zaten. mantık dahi aramıyorum senin kelimelerinde + büyüde gel istersen.

son yillarda trend bu:51: biri kendini genc gosterme modasinda biri de para, aslinda zavallilik,bosverelimm mutluluklarr hahaha:)))

Back
X