- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok çok mutlu oluyorum sorma... Allahımmmmm
burda a desen vay neden a dedinde b demedin denir o hale geldi artıknormalde arkadas arasında bile konusulur bu tarz seyler gidipde vay efendim ayrılın bakalım niye birliktesiniz demezsiniz veya rahatsız etmezsiniz insanları ama size gore tuhaf gelen birseyi uygun bir dille burda anlatmanın nesi yanlıs cok abartılıyor hakikatten uzatılmayacak mevzular lastik gibi uzuyor birsey dese gam yemiycem ya
Çok düz mantık düşünüyorsunuz? Sevemezler mi yani birbirlerini illa ki bir çıkar mı olmalı sonunda kadının parası var yiyodur çoçuk yakışıklı kullanıyodur ne kadar gereksiz yorumlardır bunlar. Hayatlarınızda çok görmüşsünüz demek ki aklınıza ilk gelen şeyler bunlar oluyor. Çok acımasızsınız insanlara karşı ayrıca yorumu yapan arkadaşım olabilir yani bunun neyi garip kınama yarın öbür gün başına gelir Allah korusun tabi ama bence hepiniz bakış açınızı değiştirin biran önce hayat böyle devam etmezz.
20 yaşında bir GENÇ kızdan başka ne cvp beklenirdiki zaten. mantık dahi aramıyorum senin kelimelerinde + büyüde gel istersen.