Aradaki Yaş Farkı

edalimedalim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
8
13
3
41
Kızlar herkese selamlar, siteyi uzun zamandir takip ediyorum ama uye olmak simdiye kismetmis. Ayni is yerinde calistigim biri var, kendisi ile 6 ay evvel tanistim ve ilk tanistigimiz gunden bu yana birlikte guzel vakit geciriyoruz is disinda da goruyoruz mesajlasiyoruz telefonda konusmalarimiz oluyor. Bu zaman zarfinda ben kendisine karsi bir takim duygular besleme basladim ve bu durum onunda bana ilgisi ile git gide daha da artti. Simdi bu adam benimle ilgileniyor ve bu zamana kadar en kucuk bir yanlisinida gormedim. Aramizdaki yakinlik sebebi ile onunda benden hoslandigini dusunuyorum.
Esas sorunlar burdan sonra basliyor. Aramizdaki en buyuk sorun yas farkimiz kendisi 29 yasinda ben ise 35 yani aramizda 6 yas var.
Bir diger onemli sorunda ben daha once bir evlilik yasadim, 27 yasinda evlendim ancak 3 yil sonra anlasamadik ve ayrildik. Cocugum yok.
Onun yaninda kendimi cok mutlu hissediyorum ve oda mutlu oluyor ancak bana acilmadi yani duygularini soylemedi acaba ben mi yaniliyorum yoksa benim yasimi ve medeni durumumu mu kafasina takiyor diye dusunuyorum isin acigi ve neti bu durumu bende kafaya takiyorum acaba biz yol alsak ailesi ne der bu aradaki yas farkina ve medeni durumuma aranizda boyle olanlar var mi bana akil verin lutfen

Güncelleme:
Kizlar bugun oglen yemekten sonra is yerinin bahcesinde kendisi bana acildi. Baktim bisey diyecek ama kivranip duruyor. Sonra sana bunlari soylemenin ne yeri ne vakti ama malum virus her yer kapali ve artik icimdekileri tutamiyorum diyip herseyi anlatti. Cok mutlu oldum. Uzun zamandan bu yana benden hoslandigini, beni cok daha yakindan tanimak istedigini niyetinin ciddi oldugunu belirtti. Ayrica bu isi fazla uzatmak istemiyormus. Annesini taniyordum bu adamin bir kac kez yuzyuze gelmistik beni cok sevmislerdi. Hayatimda hic biseyi bu kadar istememistim. Hemen kabul ettim bende. Yorumlarini eksik etmeyen herkese tek tek tesekkur ederim.
Simdi esas sorum acaba aileler bir problem cikarir mi bizimkiler kesin ziplicak eminim. Annesinin bana gostedigi ilgi dolayisiyla sanki bi tepki almicak gibiyiz

Son düzenleme:
Buyuk ihtimalle ailesi sorun cikaracaktir.
Ailesi sorun cikarirsa zehir olur size evlenirseniz eger. Bana gore kadindan kucuk erkekler cocuk gibi oluyor. Yani bu benim dusuncem

Bir erkek 20 yasindaysa siz onu 14 sayin. Geriden takip ediyorlar kisacasi

Sizinki de suan 21 yasinda gibi bisi

Bu arada duygularini acmadi, acaba ben mi yaniliyorum yazmissiniz. O kismi biz nasil bilelim

Son düzenleme:
Daha size karşi açilmamiş bile, siz evliliği ailesini dusunuyorsunuz. Bu konudaki dusuncelerini kendisinden duymadan emin olamazsiniz malesef ayrica boşanmiş ve yaşca buyuk kadinlarla ilgilenen erkeklerin çogunun amaci sadece cinsellik, iyi vakit gecirmek filan oluyor.
Yanlis anlamayin herkes o şekilde yaklaşacak
degil ama adami daha tanimadan evlilik fikrini dusunuyorsunuz, bazi erkeklerin zihniyeti belli. Simdiden bunlari dusunmeyin bence.

6 yaş biraz fazla geliyor kulağa.

Evlenip ayrılmamız da birçok erkek ailesi tarafindan sorun kabul edilir ( ekstra iyi bir aileye rastlamadıysaniz)
Maalesef burası finlandiya değil.

Bir diğer sorun... adam henüz size bi sey dememiş. Bi sey vaad etmemiş.

Adımlarınızı kendi kafanizda kurduklarına göre atmayın.. gerçeklere göre atın.

Adamin niyetini anlamaya çalışın. Sonra çok üzülürsünüz.

Arada ciddi bir yaş farkı yok gayet aklı başında yetişkinlersiniz bunu kendinize yük edinmeyin. Eğer sizden cidden hoşlanıyorsa yaşınız eski evliliğinizi bahane etmez duygularını belli eder diye düşünüyorum. Kalan kısma ondan sonra karar verirsiniz. 10 adım sonrasını düşünmeyin yani yavaş yavaş ilerleyin tadını çıkarın, flört dönemi güzeldir :)

Bana karsi biseyler hissettigini dusunuyorum yoksa bu kadar ilgilenmezdi benimle. en cok hangi cicekleri sevdigimi sormustu, gecenlerde guzel bir siir ile sevdigim ciceklerden almis getirmis cok ince ve hassas davraniyor bana karsi. Baslarda amaci cinsellik mi diye cok denedim hic yaklasmadi o konulara ve evlenmekten bir duzen kurmaktan bahsediyor surekli. Ama butum bunlara karsi da bir turlu acilamadi bana.

Kızlar herkese selamlar, siteyi uzun zamandir takip ediyorum ama uye olmak simdiye kismetmis. Ayni is yerinde calistigim biri var, kendisi ile 6 ay evvel tanistim ve ilk tanistigimiz gunden bu yana birlikte guzel vakit geciriyoruz is disinda da goruyoruz mesajlasiyoruz telefonda konusmalarimiz oluyor. Bu zaman zarfinda ben kendisine karsi bir takim duygular besleme basladim ve bu durum onunda bana ilgisi ile git gide daha da artti. Simdi bu adam benimle ilgileniyor ve bu zamana kadar en kucuk bir yanlisinida gormedim. Aramizdaki yakinlik sebebi ile onunda benden hoslandigini dusunuyorum.
Esas sorunlar burdan sonra basliyor. Aramizdaki en buyuk sorun yas farkimiz kendisi 29 yasinda ben ise 35 yani aramizda 6 yas var.
Bir diger onemli sorunda ben daha once bir evlilik yasadim, 27 yasinda evlendim ancak 3 yil sonra anlasamadik ve ayrildik. Cocugum yok.
Onun yaninda kendimi cok mutlu hissediyorum ve oda mutlu oluyor ancak bana acilmadi yani duygularini soylemedi acaba ben mi yaniliyorum yoksa benim yasimi ve medeni durumumu mu kafasina takiyor diye dusunuyorum isin acigi ve neti bu durumu bende kafaya takiyorum acaba biz yol alsak ailesi ne der bu aradaki yas farkina ve medeni durumuma aranizda boyle olanlar var mi bana akil verin lutfen
Yaş farkı çok yok bence benim annem babamdan iki yaş büyük mesela ama size bu adamın ne niyetle yaklastigina dikkat edin uzmesine izin vermeyin hskkinizda hayırlısı

Kadınların yaş farkına neden bu kadar takıldığını asla anlamayacağım. Sevgilim benden 5 yaş küçük, çok mutluyum. Önceki bir sevgilim benden 5 yaş büyüktü, hiç mutlu olamamıştım onunla.

Hiç evlenmedim, bu yüzde evlenip boşanma durumunuza kendi hayatımdan örnek veremeyeceğim. Ama bence çok normal bir durum.

Bence bu konuda kafanıza takmanız gereken tek bir şey var, o da neden daha flört döneminde bile değilken bu kadar kurdunuz? Biraz boşlukta gibi geldiniz.

Yaş farkınız olmasa bile daha ortada ne olduğu belli değil ki? Asıl cevap bulması gereken şey bu adam sizden gercekren hoşlanıyor mu yoksa arkadaşca vakit mi geçiriyor. Veya hoşlanıyor ama ciddi mi düşünüyor yoksa zaman mı geçiriyor? Bunların cevabı netleşse yaş farklıymış, aile ne dermiş bunlar hepsi teferruat. Tamam çok önemsiz diyemem ama iki kişinin arasında gerçek bir şeyler varsa kimse engel olamaz her şeye rağmen olacak olan olur. Bence biraz kendinizi çekip daha net bir adım atmasını sağlayın

Kadınların yaş farkına neden bu kadar takıldığını asla anlamayacağım. Sevgilim benden 5 yaş küçük, çok mutluyum. Önceki bir sevgilim benden 5 yaş büyüktü, hiç mutlu olamamıştım onunla.

Hiç evlenmedim, bu yüzde evlenip boşanma durumunuza kendi hayatımdan örnek veremeyeceğim. Ama bence çok normal bir durum.

Bence bu konuda kafanıza takmanız gereken tek bir şey var, o da neden daha flört döneminde bile değilken bu kadar kurdunuz? Biraz boşlukta gibi geldiniz.
Ben de hiç anlamıyorum. Erkekler 20 yaş küçük kadınlarla beraber olur, evlenir bu gayet normal kabul edilir. Ama biz kadınlar kendimizden küçük birine aşık olunca alan memnun veren memnun olsa bile etraf ne der diye kaygilaniyoruz.

Benim de eski sevgilim benden 5 yas küçüktü. Hayatımın en büyük aşkıydı. Umrumda değildi onun yaşı, konumu vs. Onun dışındaki hiçbir teferruat umrumda değildi. O da aynı şekilde. Ayrılmamızin da bu yaş farkı ile hiç alakası yok.

Sırf toplumda normal kabul edilsin diye insanlar mantıken denk oldukları insanları arıyorlar. Yaşı yaşıma, boyu boyuma, işi işime, ailesi aileme uysun. E ruhuma, kalbime uymuyor? Burda bile hemen olumsuz yorumlarla vazgeçirmeye çalışmış herkes. Arkadaş ben eve gidince beni eleştiren insanlarla mi yaşıyorum? Sabah beni kınayan insan gece kafamı yastığa koyduğumda yanımda mi? Niye hayatımı buna göre yaşayayım ki?

Gerçi ne desek boş, bu bakış açısı asla değişmeyecek 🤦🏻‍♀️

Karşınızdaki kişinin size karşı net duygularini ve bakış açısını bilmeden net yorum yapmak doğru olmaz ama medeni durumuzunu kendi değilse bile büyük ihtimalle ailesi yapar.
Ben kadinin erkekten büyük olmasını da doğru bulmuyorum. Olgunluk açısından çok fark ediyor. Kadin zaten normal şartlarda erkeklerden 4 yil önce gidiyormuş olgunlukta. Bir çocukla birlikte olmak sizi mutlu etmeyecekir. Çok alışmayın derim

Herkesin fikri kendilerine gore dogrudur ama bu yas fark sorun edenleri hic takmiyorum. Ben esimle 33 yasimda tanistim esim o zaman 29. Cok olgun agir ve zeki birisi cok etkilemistim yasini sonradan ogrendigimde pek problem yapmadim o da benim yasimi hic onemsemedi onemli olan 2 kisi anlasabilmek ve gercekten sevmek. Ikimizde hic evlenmemistik ve ben 37 yasimda evlendim esim 33 yasinda. Hayatimda yaptigim en dogru karariyidi suan kendimi onsuz hic dusunemiyorum bir birimizi fazlasi ile seviyoruz allah nazarlardan saklasin. Kayinvalidem de iyi bir insan pek birsey demedi 4-5 yas pek onemli degil onemli olan erkegin olgun olmak ne istedigini bilmek, gercekten sana deger vermesi onemlidir. Bende esime saygim sonsuz ona icin onemli olan hersey benim icimde gecerlidir. Cocuk konusunda biraz zorlandik evlenir evlenmez hamile kaldim maalesef kotu sonuclandi derken 39 yasima geldim be tup bebekle suan ikizlerime hamileyim. Tedavu surecte o kadar destek ve olgun davrandi ki ben onun yaninda 20li yasindaki kiz gibi kalmistim. Sizim durumunuz daha yeni zamanla hersey belli olur ama yasinizi sorun etmeyin derim.

Benim esimle aramda 15 yas var ama iyi tartın durumu bazi erkekler kendinden buyuk bosanmis kadinlari cjnsel ihtiyac icin kulllaniyor ,denk degiliz egleniyoruz modunda düşünüyor olabilir

niyeti olsaydı çiçek böcekle sündürmeden açılırdı sana. senin yaşının büyük olmasını ve çekincelerini kullanıyor olabilir. sen açılsan "aa siz benden büyüksünüz hiç öyle bişi düşünmedim" diyip rahatça kendini aklayabilir. masum düşünme derim. senden gördüğü ilgi hoşuna gidiyordur. ilgi manyağı erkek de çok, illa hepsi cinsellik odaklı olmuyor. adam açılana kadar mesafeni korumalısın. ben de 35im çok tırsıyorum böyle kapılıp gidicem genç birine karşılıksız kalcak diye :/ aman dikkat

Kizlar bugun oglen yemekten sonra is yerinin bahcesinde kendisi bana acildi. Baktim bisey diyecek ama kivranip duruyor. Sonra sana bunlari soylemenin ne yeri ne vakti ama malum virus her yer kapali ve artik icimdekileri tutamiyorum diyip herseyi anlatti. Cok mutlu oldum. Uzun zamandan bu yana benden hoslandigini, beni cok daha yakindan tanimak istedigini niyetinin ciddi oldugunu belirtti. Ayrica bu isi fazla uzatmak istemiyormus. Annesini taniyordum bu adamin bir kac kez yuzyuze gelmistik beni cok sevmislerdi. Hayatimda hic biseyi bu kadar istememistim. Hemen kabul ettim bende. Yorumlarini eksik etmeyen herkese tek tek tesekkur ederim.
Simdi esas sorum acaba aileler bir problem cikarir mi bizimkiler kesin ziplicak eminim. Annesinin bana gostedigi ilgi dolayisiyla sanki bi tepki almicak gibiyiz

Back
X