Aradaki Yaş Farkı

Sonuçta bunları kendisi biliyor değil mi.
Aranızda da ciddi birşey yok.
Eğer bu durum onu rahatsız etmiyorsa size adım atacaktır zaten.
Siz anlaştıktan sonra ailesinide ikna eder sanırım ( sizi istemezlerse)

Kızlar herkese selamlar, siteyi uzun zamandir takip ediyorum ama uye olmak simdiye kismetmis. Ayni is yerinde calistigim biri var, kendisi ile 6 ay evvel tanistim ve ilk tanistigimiz gunden bu yana birlikte guzel vakit geciriyoruz is disinda da goruyoruz mesajlasiyoruz telefonda konusmalarimiz oluyor. Bu zaman zarfinda ben kendisine karsi bir takim duygular besleme basladim ve bu durum onunda bana ilgisi ile git gide daha da artti. Simdi bu adam benimle ilgileniyor ve bu zamana kadar en kucuk bir yanlisinida gormedim. Aramizdaki yakinlik sebebi ile onunda benden hoslandigini dusunuyorum.
Esas sorunlar burdan sonra basliyor. Aramizdaki en buyuk sorun yas farkimiz kendisi 29 yasinda ben ise 35 yani aramizda 6 yas var.
Bir diger onemli sorunda ben daha once bir evlilik yasadim, 27 yasinda evlendim ancak 3 yil sonra anlasamadik ve ayrildik. Cocugum yok.
Onun yaninda kendimi cok mutlu hissediyorum ve oda mutlu oluyor ancak bana acilmadi yani duygularini soylemedi acaba ben mi yaniliyorum yoksa benim yasimi ve medeni durumumu mu kafasina takiyor diye dusunuyorum isin acigi ve neti bu durumu bende kafaya takiyorum acaba biz yol alsak ailesi ne der bu aradaki yas farkina ve medeni durumuma aranizda boyle olanlar var mi bana akil verin lutfen

Medeni durumunda ne var ki?
Evlenip ayrilmak suc gunah degil ki.
Hepimizin basina gelebilir.
Ama adam neden acilmiyor bilemedim 🤷🏼‍♀️

Kizlar bugun oglen yemekten sonra is yerinin bahcesinde kendisi bana acildi. Baktim bisey diyecek ama kivranip duruyor. Sonra sana bunlari soylemenin ne yeri ne vakti ama malum virus her yer kapali ve artik icimdekileri tutamiyorum diyip herseyi anlatti. Cok mutlu oldum. Uzun zamandan bu yana benden hoslandigini, beni cok daha yakindan tanimak istedigini niyetinin ciddi oldugunu belirtti. Ayrica bu isi fazla uzatmak istemiyormus. Annesini taniyordum bu adamin bir kac kez yuzyuze gelmistik beni cok sevmislerdi. Hayatimda hic biseyi bu kadar istememistim. Hemen kabul ettim bende. Yorumlarini eksik etmeyen herkese tek tek tesekkur ederim.
Simdi esas sorum acaba aileler bir problem cikarir mi bizimkiler kesin ziplicak eminim. Annesinin bana gostedigi ilgi dolayisiyla sanki bi tepki almicak gibiyiz

yaa boşver o kısmını şimdi, adam açılmış bee helaaaall :eğlence::eğlence:
valla bi tane daha hüsrana uğrayan 35lik konusu görseydim atacaktım kendimi bi yerlerden (yanlış anlaşılmasın sandalye, tabure falan :KK53:)
hadi gazan mubarek olsun bacım. bugün şüpheleri kenara bırak sevincini yaşa doya doya.

ya erkekler dilediği gibi takılabiliyoken biz kadınlar neden 3-5 yaş küçük aman ailesi beni ister mi diye korkuyoruz.pardon da sırf bu sebepten ötürü ailesi istemez veyahut birlikte olduğunuz kişi ailesini dinlerse zaten bu insandan hayır gelmez diyerek yolunuza devam edersiniz.kısacası kaybedecek hiçbir şeyiniz yok.valla benim de 5 yaş küçük sevgilim oldu hiçbir insanın yanında yaşamadığım heyecanı onunla yaşadım.yani önemli olan hisler.medeni durummuş yaşmış bunlar gereksiz ayrıntılar.

Genelde aileler yaşı değilde boşanma durumunu sorun ediyor. Annesi sizinle tanışırken bunu biliyormuydu? Şuda var sizinle oğlunun normal arkadaşı gibi düşünerek tanıştı sanırım. O yüzden onların taraftan sorun çıkmaz diye düşünmeyin.

yani yaşınız 22 olsa, 17nizde evlenip 20 nizde boşanmış olsanız ailelerin laf etmesini şeedebilirim de 30 35 yaşında insanlar artık aralarında kararlar alıyorken aileler çok da aktif rol almamalı bu süreçte. ben 35 yaşında kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olacağım, sonra sevgilimin ailesi de diyecek ki 'ama evlenip boşanmış :/'. yek yea? sorun ediyorlarsa da etsinler.

Çok şanslısınız umarım hayırlısı olur sizin için

Zaten evlenip boşanarak bir hayal kırıklığı yaşamışsınız.
Eğer mutlu olacaksanız dilerim olur.
mutlu olmayacaksanız da,daha fazla uzamadan biter.
gönlünüzce olsun 🌷

Ya var ya konu başlığındaki güncellemeyi okuyunca milyonda bir mutlu biten türk filmlerinde yaşanan sevinci yaşadım resmen :) inşallah mutlu olursunuz. Yaşın bi önemi yok. Binlerce çift boşanıyor hiçbirinin sebebi yaş değil uyumsuzluk.

Bilemiyorum demek isterdim ama malesef kesin çıkacak...mesela sizi arkadaşı diye tanıtmış ,sevgilim dememiş ki...annesi kabullenir ,teyze araya girer..babası kabullenir,amca be ne saçmalık der atlar ortaya..dolduruşa gelen türk ailesi olmaz diye komple ayağada kalkabilir...yanlış anlamayın sözlerim sizi en kötüsüne hazırlamak için..
Sen işini kış tutta ,yaz çıkarsa bahtına...

Bilemiyorum insallah cikmaz ailevi bir sorun artik bir problem istemiyorum hayatimda. Bu adam icin cok dua ettim gercekten cok mutluyum yaninda o da sagolsun beni oyle dusunuyor ki

Back
X