Aradaki yaş farkı!!!

Ben kime kib licem..yasli amcalarin karilari bana saldiriyor...ben ban yiyorum...aslinda sizin yerinizde ben olsam bende satasirim insanlara.her gece amcamla yataga girmek kolay degildir tabi...

Kimin hangi yaşta birini kendine eş olarak uygun gördüğü beni bağlamaz ama sizin yerinizde olsam, o hal ve hareketlerinizi bir gözlemliyorsa ben 10 gözlemlerdim. Hoş ve kibarlığına iş ortamında ve sanal olarak tanıksınız, gerçek hayatta da aynı şekilde devam edecekse kendi belirleyeceğiniz süre dahilinde, sanırım o kadar sorun olmazdı yaş farkı, önceden yaş konusunda belirlediğiniz prensipleriniz yoksa tabi.

Kendi adıma var, herkesin kendi hissettiği yaşta olmasına eyvallah ama karakteri yaş sebebiyle daha da oturmuş birinin gelecekte sorun edebileceğim davranışlarının beni normalden daha fazla etkileyebileceğini düşünüyorum, onu değiştirmek daha da zor olacağı için her zaman alttan almaya meyilli olmak pek bana göre değil. Aradaki benle yaşamadığı senelerinin sebebi ben olmadığımdan dolayı, "yaşım sebebiyle...","ben senden yaşça büyük olduğumdan..", "ben bunları senden önce zaten yaşadığımdan.." diyerek başladığı her savunma cümlesi bana zul gelirdi.

Biraz fazla geldi...bi kaçyıl sonra fark gözüne batar... yanına yakısmadığını düsünürsün pisman olarsun..

Hangi bilimsel makaleden bu bilgi? Aşık olamaz falan diye kesin konuşmuşsunuz da.

Konudaki bazı yorumlar aşağılayıcı bana kalırsa.

Evet ben de 23üm eşim de 40 yaşındaydı. Ama zenginliği bırak borçları ödemek için bir taraflarımız tutuşuyordu. Demek ki neymiş. Herkes para için evlenmiyormuş.

Yanlışlandı. Nokta.

Benimde eşim benden 15 yaş büyük benim aylık gelirim bazı ay onu geçer öyle para için olan evliliklerdede gelip buraya konu açmaz dert etmez heralde ben onun parasını yicem o benim gençliğimi der geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…