- 4 Haziran 2014
- 767
- 202
- 83
Ben asla öyle birşey demedimAlinma ustune tamam sen para icin degil asik oldugun icin evlendin.20 yas buyuk adamla. ..tamam sen haklisin sen doğrusun..herkes babasi yasinda adam bulsun. Otursun asagiya okk
Hayır. Ama erkekler kadınlar kadar seçici değil. Özellikle cinsel hayatta kadınlar kadar hiç seçici değil. Kadınlar geneleve mi gidiyor? : )) erkekler kadar gecelik ilişki mi yaşıyor? Bir erkek bir kadından 10 yıl boyunca hoşlanmadıysa, ciddi bir ilişki adımı atmamış diye düşünürüm. Ayrıca kendinden 19 yaş küçük birine yaklaşıyorsa bu yargım daha da güçlenir. Ama tabi genelleme yapıyorum. Burada bahsedilen kişileri iyice tanıma şansımız yok.Şimdi bu adam boşanır boşanmaz evlenip ikinciyle de boşanmış olsa iyi adam m olacaktı.Hem neden hastalıklı olsın ki.Cinsellik yaşayan herkes hastalıklı mı?Hiç aday olmadı belki.Belki adam kimseden hoşlanmadı .Hayret birşeysiniz.
:) bence deneyse sana amcamla mutluluklar umarim parasi bitmex bir gun iyi bayramlarrr
Evet aynen 46 yaşına kadar hiç evlenmemiş erkekler için de aynısını düşünebilirim. o yaşa kadar evlenmeyip düzgün yaşamış yalnızca bir erkek örneği biliyorum. Ama 1 tane işte. Diğerleri zampara. O yüzden ister istemez genelleme yapıyorum.canım durumun burasından bakarsan bekar hiç evlenmemiş erkekler de aynı durumda onlar için de bunu düşünmek gerekiyor.buda insanı tiksindiriyor malesef
Erkeklerin hepsi geneleve gitmiyor bir de nıght stand tarzı denen yani tek gecelik ilişki yaşayan genç kuzların sayısı azımsanmayacak kadar çok ama dışarıdan bakılınca bayanlar geneleve gitmediği için temiz gözüküyor.Hayır. Ama erkekler kadınlar kadar seçici değil. Özellikle cinsel hayatta kadınlar kadar hiç seçici değil. Kadınlar geneleve mi gidiyor? : )) erkekler kadar gecelik ilişki mi yaşıyor? Bir erkek bir kadından 10 yıl boyunca hoşlanmadıysa, ciddi bir ilişki adımı atmamış diye düşünürüm. Ayrıca kendinden 19 yaş küçük birine yaklaşıyorsa bu yargım daha da güçlenir. Ama tabi genelleme yapıyorum. Burada bahsedilen kişileri iyice tanıma şansımız yok.
Arkadaşım bende bunu anlatmak istedim herkez para için evlenmemiş(oyüzden peygamber efendimizi örnek verdim)neden yanlış anladın.şuda var.peygamber efendimiz Hz. Hatiçe annemizle güzel ahlakı için evlenmiş.yani demem o ki herkez farklı bir amaçla evlenir konu illaki paramı olmak zorunda
Yani ben bunu anlatmaya çalıştım diye
Yanlış mı yaptım?
Kızlar da istediği kadar çok olsun, ataerkil bir toplum olduğumuz için erkekler kıyaslanamayacak kadar çok daha rahat.Erkeklerin hepsi geneleve gitmiyor bir de nıght stand tarzı denen yani tek gecelik ilişki yaşayan genç kuzların sayısı azımsanmayacak kadar çok ama dışarıdan bakılınca bayanlar geneleve gitmediği için temiz gözüküyor.
sanatçıların bizden farkı yok.Sadece paraları daha fazla belki.Mahalle baskısı onlarda da var.Ufak bir yanlışlarında manşetlere düşüyorlar bunalıma giriyorlar bizden hiç bir farkları yok.haklısınız kendinizce... ben sadece bu zamanda yaşanan konuların içerisine geçmişte yaşanılanları örnek vermemek gerektiğini söyledim.yani size karşı değil genel olarak bazen konun içeriği farklıyken öyle bir şey oluyor ve konu dine peygambere geliyor buda pek hoş olmuyor onu demek istedim.size yorumunuzdan dolayı saygım var evet parayla gelen herşey sahte ve yalan oluyor yalanda bir yerde patlak veriyor heleki insan duygularına yalan söylüyemiyor.ilişkiler uzunsa evlilik varsa bu aşk değil de paraysa o zaten bambaşka bir durum oluyor.
bide şu var peygamber efendimiz örnek verildiği gibi sanatçılarda örnek veriliyor bunada ben kendimce karşıyım çünkü hiç birimiz sanatçı gibi yaşamıyoruz.sanatçılar halk içinde mahalle içinde o baskıda aile baskısında yaşamıyorlar bu baskılarda ilişkinin gidişatına yön veriyor.o yüzden bu tarz ilişkilerde iki kere düşünmek gerekiyor...
Bİlemeyiz kimin ne olduğunu.Bayann yaşın gençolması cazip gelmiş olabilir.Belki gerçekten sevmiş olabilir.Onlarca ihtimal sıralanabilirKızlar da istediği kadar çok olsun, ataerkil bir toplum olduğumuz için erkekler kıyaslanamayacak kadar çok daha rahat.
Ama beni ilgilendirmez tabi, ben sadece böyle bir adamı hayatına sokma konusunda fikir ve düşüncelerimi söylüyorum.
Bana kalırsa bu adam için dış güzelliğin, cinselliğin, gençliğin, para kazanan kadının en önemli şeyler olduğu %95 ihtimal. %5 te ise ancak şans vererek bilebilir.
Sizde Haklısınız ama Sanatçıları pek tanımam o yüzden örnek verdim yoksahaklısınız kendinizce... ben sadece bu zamanda yaşanan konuların içerisine geçmişte yaşanılanları örnek vermemek gerektiğini söyledim.yani size karşı değil genel olarak bazen konun içeriği farklıyken öyle bir şey oluyor ve konu dine peygambere geliyor buda pek hoş olmuyor onu demek istedim.size yorumunuzdan dolayı saygım var evet parayla gelen herşey sahte ve yalan oluyor yalanda bir yerde patlak veriyor heleki insan duygularına yalan söylüyemiyor.ilişkiler uzunsa evlilik varsa bu aşk değil de paraysa o zaten bambaşka bir durum oluyor.
bide şu var peygamber efendimiz örnek verildiği gibi sanatçılarda örnek veriliyor bunada ben kendimce karşıyım çünkü hiç birimiz sanatçı gibi yaşamıyoruz.sanatçılar halk içinde mahalle içinde o baskıda aile baskısında yaşamıyorlar bu baskılarda ilişkinin gidişatına yön veriyor.o yüzden bu tarz ilişkilerde iki kere düşünmek gerekiyor...
sanatçıların bizden farkı yok.Sadece paraları daha fazla belki.Mahalle baskısı onlarda da var.Ufak bir yanlışlarında manşetlere düşüyorlar bunalıma giriyorlar bizden hiç bir farkları yok.
Biz de onu diyoruz aslında.Her kesimde her toplumda her çeşit yaşantı var.Genellememek lazım.Herkes para için menfaat için evlenmiyor .Aşk için evlenen de var ama başarı oranları düşük .İnsanlar tecrübe etmeden anlayamayabiliyorlar.canım benim evet onların da kendilerince baskı altın da oldukları durumlar var yok değil ama daha boşanmadan biriyle olabiliyorlar kendinden çok küçük birileriyle yada küçük yada evli iş adamlarıyla olabiliyorlar bunları kınıyoruz ama alkış ta tutuyoruz.ama mahallede ayşe abla Fatma teyze aynılarını yapsa adı başka türlü oluyor.bunu demek istedim.ha kendini bilen insan sanatçıda olsa mahallede de yaşasa her yeri parada olsa olması gerektiği gibi davranan örnek alınacak kişilerde var onlara lafım yok sadece herkes kendi hayatını yaşar kendi kararı kendi özgür iradesiyle karar verir pişmalıgını yada mutlulgunu ona göre yaşar
Biz de onu diyoruz aslında.Her kesimde her toplumda her çeşit yaşantı var.Genellememek lazım.Herkes para için menfaat için evlenmiyor .Aşk için evlenen de var ama başarı oranları düşük .İnsanlar tecrübe etmeden anlayamayabiliyorlar.
İnsanlar çocuklarına dahi söz geçiremiyorlar maaleseftabiki her çeşit insan ve bir düya hikayeleri var doğru diyorsunuz galiba doğruları görmek için yanlışları seçmek gerekiyor ki tecrübe olsun...bu konuda bazı arkadaşlar da tecrübelerini yazmışlar illa kendileri yaşamak zorunda değiller etrafta gördüklerimiz bile tecrübedir bence ama bunu görmezden gelip kendi yaşamak istiyenlere de lafım yok saygı duymaktan başka ...
İnsanlar çocuklarına dahi söz geçiremiyorlar maalesef
Herkese merhaba;
Bi konu hakkında güzel fikirlerinizi almak istiyorum.Benim göremediğim veya sizin farklı pencerelerden bakış açılarınızdan yararlanarak bi değerlendirme yapmak istiyorum.Bi evlilik yaşadım 3,5 sene.Boşanalı 1 seneyi geçti.Daha yeni yeni alıştım yeni hayatıma.Elbette zorluklar oluyo,dul bi kadın olmak hiç kolay değil bu hayatta.O bunu demiş bu bunu demiş duymuyorum artık.Bir yol çizdim ve bu yok üzerinde emin adımlarla ilerlemek istiyorum.Ben muhasebe işi yapıyorum.Çalıştığım yer büyük bi tekstil firması.Müşteriler sık sık gelir.Çalıştığımız bi firmanın imalat takip sorumlusu bi bey var.Gayet hoş ve kibar bi adam.Bir saygısızlığını görmedim.Belli zaman sonrasında iş yeri telefonundan aradı ürününün durumu hakkında bilgi almak için (santralede ben bakıyorum) telefonu bağlarken face kullanıp kullanmadığımı sordu,kullanıyorum dedim.Beni eklermisin dedi bende bilmiyorum dedim.aradan 1 hafta geçti ismini soyismini söylemişti.Bende ekledim.Konuşmaya başladık.Oda benim gibi evlenip ayrılmış.neredeyse 10 sene olmuş boşanalı.Bi süredir beni gözlemliyomuş hal ve hareketlerimi.Çok saygılı ve hanımefendi oldumu söyledi.Şimdilik herşey güzel gidiyo.Tek sorun aradaki yaş farkı ben 27, o da 46 yaşında.Acaba bu ilerde çok sorun olurmu? Ne yapmalıyım,bilemedim.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?