Aradaki yaş farkı!!!

Hayır. Ama erkekler kadınlar kadar seçici değil. Özellikle cinsel hayatta kadınlar kadar hiç seçici değil. Kadınlar geneleve mi gidiyor? : )) erkekler kadar gecelik ilişki mi yaşıyor? Bir erkek bir kadından 10 yıl boyunca hoşlanmadıysa, ciddi bir ilişki adımı atmamış diye düşünürüm. Ayrıca kendinden 19 yaş küçük birine yaklaşıyorsa bu yargım daha da güçlenir. Ama tabi genelleme yapıyorum. Burada bahsedilen kişileri iyice tanıma şansımız yok.

canım durumun burasından bakarsan bekar hiç evlenmemiş erkekler de aynı durumda onlar için de bunu düşünmek gerekiyor.buda insanı tiksindiriyor malesef
Evet aynen 46 yaşına kadar hiç evlenmemiş erkekler için de aynısını düşünebilirim. o yaşa kadar evlenmeyip düzgün yaşamış yalnızca bir erkek örneği biliyorum. Ama 1 tane işte. Diğerleri zampara. O yüzden ister istemez genelleme yapıyorum.

Benim çoğu devlet memuru arkadaşım kendi kurumlarından kişilerle evlenmedi. HEp dışardan znginlerle evlendi. ilk yıldan sonra hepsi mutsuz oldular.

Erkeklerin hepsi geneleve gitmiyor bir de nıght stand tarzı denen yani tek gecelik ilişki yaşayan genç kuzların sayısı azımsanmayacak kadar çok ama dışarıdan bakılınca bayanlar geneleve gitmediği için temiz gözüküyor.

haklısınız kendinizce... ben sadece bu zamanda yaşanan konuların içerisine geçmişte yaşanılanları örnek vermemek gerektiğini söyledim.yani size karşı değil genel olarak bazen konun içeriği farklıyken öyle bir şey oluyor ve konu dine peygambere geliyor buda pek hoş olmuyor onu demek istedim.size yorumunuzdan dolayı saygım var evet parayla gelen herşey sahte ve yalan oluyor yalanda bir yerde patlak veriyor heleki insan duygularına yalan söylüyemiyor.ilişkiler uzunsa evlilik varsa bu aşk değil de paraysa o zaten bambaşka bir durum oluyor.

bide şu var peygamber efendimiz örnek verildiği gibi sanatçılarda örnek veriliyor bunada ben kendimce karşıyım çünkü hiç birimiz sanatçı gibi yaşamıyoruz.sanatçılar halk içinde mahalle içinde o baskıda aile baskısında yaşamıyorlar bu baskılarda ilişkinin gidişatına yön veriyor.o yüzden bu tarz ilişkilerde iki kere düşünmek gerekiyor...

Kızlar da istediği kadar çok olsun, ataerkil bir toplum olduğumuz için erkekler kıyaslanamayacak kadar çok daha rahat.
Ama beni ilgilendirmez tabi, ben sadece böyle bir adamı hayatına sokma konusunda fikir ve düşüncelerimi söylüyorum.
Bana kalırsa bu adam için dış güzelliğin, cinselliğin, gençliğin, para kazanan kadının en önemli şeyler olduğu %95 ihtimal. %5 te ise ancak şans vererek bilebilir.

sanatçıların bizden farkı yok.Sadece paraları daha fazla belki.Mahalle baskısı onlarda da var.Ufak bir yanlışlarında manşetlere düşüyorlar bunalıma giriyorlar bizden hiç bir farkları yok.

Bİlemeyiz kimin ne olduğunu.Bayann yaşın gençolması cazip gelmiş olabilir.Belki gerçekten sevmiş olabilir.Onlarca ihtimal sıralanabilir

Sizde Haklısınız ama Sanatçıları pek tanımam o yüzden örnek verdim yoksa
Dini karıştırmayı sevmem.insanlarıda kırmak istemem ama bazı insanlar saygı
Göstermiyor.

sanatçıların bizden farkı yok.Sadece paraları daha fazla belki.Mahalle baskısı onlarda da var.Ufak bir yanlışlarında manşetlere düşüyorlar bunalıma giriyorlar bizden hiç bir farkları yok.

canım benim evet onların da kendilerince baskı altın da oldukları durumlar var yok değil ama daha boşanmadan biriyle olabiliyorlar kendinden çok büyük birileriyle yada küçük yada evli iş adamlarıyla olabiliyorlar bunları kınıyoruz ama alkış ta tutuyoruz.ama mahallede ayşe abla Fatma teyze aynılarını yapsa adı başka türlü oluyor.bunu demek istedim.ha kendini bilen insan sanatçıda olsa mahallede de yaşasa her yeri parada olsa olması gerektiği gibi davranan örnek alınacak kişilerde var onlara lafım yok sadece herkes kendi hayatını yaşar kendi kararı kendi özgür iradesiyle karar verir pişmalıgını yada mutlulgunu ona göre yaşar

sizi hanım hanımcık bir kız gibi değil de hanımefendi eş adayı olarak görebilmiş.. bu onun yapısı.. siz nasıl bakıyorsunuz bu duruma o önemli..
belki de çoook mutlu olursunuz.. ama..
aşırı yaş farkı çok garip bir konu ne olacağı kestirilemese de bana çok doğru gelmiyor..
babaannemle dedemin arası da 20 yaştı.. dedem 90ında vefat etti babaannem 70inden sonra bi 10 yıl yalnızdı..
o kuşakta sık rastlanan bir durum da olsa babaannem "ne işim vardı babam yaşında adamla" derdi..
demekki 50 yıl aynı yastığı da paylaşabilseler bişeyler olmuyor ters gidiyor..
iyi düşünmek lazım..
yaşlı olması her zaman gün görmüş edepli olgun hayatı bilen değer veren demek değil.. bazen sadece sizden çok yaşamış demek..

Biz de onu diyoruz aslında.Her kesimde her toplumda her çeşit yaşantı var.Genellememek lazım.Herkes para için menfaat için evlenmiyor .Aşk için evlenen de var ama başarı oranları düşük .İnsanlar tecrübe etmeden anlayamayabiliyorlar.

tabiki her çeşit insan ve bir düya hikayeleri var doğru diyorsunuz galiba doğruları görmek için yanlışları seçmek gerekiyor ki tecrübe olsun...bu konuda bazı arkadaşlar da tecrübelerini yazmışlar illa kendileri yaşamak zorunda değiller etrafta gördüklerimiz bile tecrübedir bence ama bunu görmezden gelip kendi yaşamak istiyenlere de lafım yok saygı duymaktan başka ...

Bu soru tamamen seninle ve kişiliğinle alakalı, ben 6 sene yaşıtım biriyle beraberdim o kadar sinir oldum ki bazı çocukça hareketlerine artık bir süre sonra kaldıramadım ayrıldım ha herkes böyle olucak diye birşey yok sonra kendimden 15 yaş büyük olan sevgili eşim ike evlendim çok memnunum anlaşıyoruz öyle sabahtan akşama kadar uyumaz :) benden daha enerjik ha bir de para mevzusu var gelirimiz hemen hemen eşit ve evet asla parası ve kariyeri olmayan bir adamla evlenmezdim sayfalarca tartışılmış bu konu yaşıtım parası işsiz bir adamla evleneceğime benden büyük işini düzenini kurmuş maddi olarak düzeni olan biriyle evlenmeyi tercih ederim

İnsanlar çocuklarına dahi söz geçiremiyorlar maalesef

İnsanlar çocuklarına dahi söz geçiremiyorlar maalesef

nette görmüştüm yaş dönemleriyle ilgili anne baba ve kendini karşılaştırması vardı.belli yaşa kadar neden annem babam böyle ben haklıyım benim dediğim benim doğrularım olurmuş çocuklarda ama yaş ilerledikçe ve deneyim yani tecrübe kazandıkça:) bu seferde ah annem ah babam keşke sizi dinleseydim olurmuş..bunu hepmiz bir şekilde yaptık anneye babaya diklendik ama doğruları yaşadıkça öğrendik halen ögreniyoruz ögrencek o kadar çok şey var ki...allah kötü olanlarda korusun

Konu sahibi arkadaşım. İnsanların ne dediği senin için önemli olmamalı ya da çevre baskısı bu senin hayatın ve senin tercihlerin bana kimler neler diyor..
Aramızda 30 yaş var 3 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuz ..
Ne parasına puluna tav oldum ne geri kafalıyım ne de midesiz bir insanım gayet karizmatik sportif espritüel ve zeki biri ona baktıkça hala tüylerim ürperir ona hayranım hatta aşktan öte tapıyorum bilmem anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…