Aradaki yaş farkı!!!

Bir kere daha 27 yaşındasın , adam aklı başında bir birey olsa kendinden yaşça küçük çıtır bir bayanı gözüne kestirmezdi... hep aynı ortamda olup belli bi sohbet gecmisiniz olsa paylaşımlarınız olsa da birbirinizi yakın hissetseniz hmm olabilir denilir... Ya da belli bir yasa gelseniz 40 kusur olup yas farkı çok mu derseniz birbirinizin hayatına adapte oluyorsanız olabilir derim...
Ama şu durumda sen daha çok gençsin yahu

Bu adamla mutlu olurum diyorsan çok yanılıyorsun
Aradaki 2-3 istisnaya bakıp başını yakma
Gözünü seveyim gençliğin ya
Sevmesi sevme, ilgisi ilgi değil ki..
Gittikçe çökücek
Sana batmaya başlıcak
Ruhu yaşlanıyor hadi dışını geçtim
Ruhu pasifleştikçe çıldırıcak gibi oluyorsun
Biri klavyeyi elimden alsın, çok doluyum

bence yaş farkı anlaştığına emin olduğun da mutlu olucağına emin olduğun da sevdiğine ve sevildiğine saygınızdan emin olduğunda sorun olmaz. ama bunlarda baya zaman alır.

tanımadan ve yaşamadan bilemezsiniz..her şey mükemmel de olabilir, bazı arkadaşların dediği gibi uyum sorunu da yaşanabilir. tamamen kişiliklerle alakalı olduğunu düşünüyorum..
görüntüsü de önemli biraz da. yani yanınızda sizden çok yaşlı mı duruyor?

Hayat tecrübeme kulak verirseniz bu beyefendiyle evlenmek bir kenara, beraberlik yaşamanızı bile tavsiye etmem.
Çok iyi biri olabilir, belki mükemmeldir lakin yaş farkı aşamayacağınız kadar çok, bir yakınım kendinden 18 yaş büyük biriyle evli, evlenmeye niyetlendiği zaman söylediklerim bir kulağından girdi, diğerinden çıktı, seviyorum dedi, seviyordu ama o sevgi artık mazide kaldı.
20 yıllık evliler kadın 39, adam 57 yaşında, adam sabahtan akşama kadar yalnızca uyur, çocukları ve kadın başlarındaki erkeği uyuyan bir adam olarak biliyorlar, kadın evliliğini tek başına yaşıyor, çocuklarıyla adamı yanyana görenler aman ne mutlu size torunlarınızla zaman geçiriyorsunuz diyor, kadınla aralarındaki kuşak farkı bir yana çocuklarıyla kuşak değil uçurum farkı var.

Aşıksanız şimdi bu söylenenler bir kulağınızdan girer diğerinden çıkar, evlendikten birkaç yıl sonra anlarsınız acı gerçekleri. Yaşayacağınız tek sıkıntı uykudaki adam sorunu da değil, yaş farkı ne kadar büyürse kadını kontrol etme, kıskançlık krizleri de o kadar büyük oluyor.

Ay evet çok büyük sorun olur.
Ben 23 yaşındayım, 40 yaşındaki hımbıl, hıyar, pasif, kaprisli, nazlı eski eşimden çok çektim.
Bak ESKİ oldu.
Niye mutlu olamazsın
Yetemez sana
Just sırf meraktan soruyorum, evlenmeden de anlattığın gibi miydi?
Çok kızarmış vs mis falan diye yazılmıştı.
Ne bileyim bir yaştan sonra insan değişmez sanki.

Olabilitesi yok bu işin,ilerde pişmanlıklar yaşayabilirsiniz,bence hiç başlamayın bu işe derim ben..

27 küçük bir yaş değil . Evliliği tecrübe etmiş iki yetişkin insan için , ideal bir evlilik olur . Tabi boşanma sebebini iyi öğrenin istişare edin . Evlilik yaşla değil karakterle yürüyen bir kurum . Önemli olan fikirbirliği ... Sevgi , saygı ! Bunlar olmadıktan sonra yaşıtınız olsa ne olur ? Yaşıt evlilikler çokmu sorunsuz ? Evlilik aile olmaktır . Zannersiniz tüm evliler sabaha kadar sokaklarda geziyor şimdi sana ezberden yok sen gezecen o yatmak ister bir sürü farazi laf . Ki evliler çk çk iyi bilir evlilik her dakika cinselliğin düşünüldüğü bir kurum değildir ! Olumsuz diyecekleri bundan .7 yıllık evliyim . Eşimle yaş farkıda var , yaşıt evliliklerde yaşanılan sorunların hiç birini görmedim . Sıfır sorun . Herkesten fazla gezdik tozduk .. Dünyaya tekrar gelsem yine aynı evliliği yapardım . Burada evlilikle açılan sorunlara cevap yazamıyorum çünkü anlamıyorum .

Just sırf meraktan soruyorum, evlenmeden de anlattığın gibi miydi?
Çok kızarmış vs mis falan diye yazılmıştı.
Ne bileyim bir yaştan sonra insan değişmez sanki.

değildi.
hataları olurdu ama böyle değildi
böyle cüretkar değildi.
şimdi kendini sahibim sanıyor.
hatta ben evet diyene kadar neler yaptı
Beni bulutların üstüne çıkardı diyebilirim
Yani aklım bi karış havaya uçmuştu gerçekten
Sürekli ilgiye sevgiye boğuyordu, evet demek gafletinde bulundum...
Maske düştü tabi..

konudan uzaklaşacağım ama just, senin yazdıklarını okuyunca evlilikten çok korkuyorum sen kurtarmışsın gerçi kendini, dilerim bundan sonra sorunsuz ve çok mutlu bir hayatın olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…