Bu şahsi fikrimdir.
Yaş farkı çok fazla,benim midem kaldırmaz açıkcası..
5-10 yaşı anlarım da,19-20-25 yaş ne yahu?
Benden 20 yaş büyük biri ancak amcam olur..
Sorun olur. Artı o çok beğendiğiniz, kibar bulduğunuz adam yüksek ihtimal bir öküze dönüşecektir.
Bu durumun başka adı varda neyse..yaş çok faz<la. bu 46 yaşındaki adamlar nedense kendi yaşıtlarına bakmazlar,gider çıtır ararlar. bir kadın bunu yapsa tersi olsayani kadın 46 erkek 27, tefeye konurdu şurada. ilginç gerçekten.
Just sırf meraktan soruyorum, evlenmeden de anlattığın gibi miydi?Ay evet çok büyük sorun olur.
Ben 23 yaşındayım, 40 yaşındaki hımbıl, hıyar, pasif, kaprisli, nazlı eski eşimden çok çektim.
Bak ESKİ oldu.
Niye mutlu olamazsın
Yetemez sana
27 küçük bir yaş değil . Evliliği tecrübe etmiş iki yetişkin insan için , ideal bir evlilik olur . Tabi boşanma sebebini iyi öğrenin istişare edin . Evlilik yaşla değil karakterle yürüyen bir kurum . Önemli olan fikirbirliği ... Sevgi , saygı ! Bunlar olmadıktan sonra yaşıtınız olsa ne olur ? Yaşıt evlilikler çokmu sorunsuz ? Evlilik aile olmaktır . Zannersiniz tüm evliler sabaha kadar sokaklarda geziyor şimdi sana ezberden yok sen gezecen o yatmak ister bir sürü farazi laf . Ki evliler çk çk iyi bilir evlilik her dakika cinselliğin düşünüldüğü bir kurum değildir ! Olumsuz diyecekleri bundan .7 yıllık evliyim . Eşimle yaş farkıda var , yaşıt evliliklerde yaşanılan sorunların hiç birini görmedim . Sıfır sorun . Herkesten fazla gezdik tozduk .. Dünyaya tekrar gelsem yine aynı evliliği yapardım . Burada evlilikle açılan sorunlara cevap yazamıyorum çünkü anlamıyorum .Herkese merhaba;
Bi konu hakkında güzel fikirlerinizi almak istiyorum.Benim göremediğim veya sizin farklı pencerelerden bakış açılarınızdan yararlanarak bi değerlendirme yapmak istiyorum.Bi evlilik yaşadım 3,5 sene.Boşanalı 1 seneyi geçti.Daha yeni yeni alıştım yeni hayatıma.Elbette zorluklar oluyo,dul bi kadın olmak hiç kolay değil bu hayatta.O bunu demiş bu bunu demiş duymuyorum artık.Bir yol çizdim ve bu yok üzerinde emin adımlarla ilerlemek istiyorum.Ben muhasebe işi yapıyorum.Çalıştığım yer büyük bi tekstil firması.Müşteriler sık sık gelir.Çalıştığımız bi firmanın imalat takip sorumlusu bi bey var.Gayet hoş ve kibar bi adam.Bir saygısızlığını görmedim.Belli zaman sonrasında iş yeri telefonundan aradı ürününün durumu hakkında bilgi almak için (santralede ben bakıyorum) telefonu bağlarken face kullanıp kullanmadığımı sordu,kullanıyorum dedim.Beni eklermisin dedi bende bilmiyorum dedim.aradan 1 hafta geçti ismini soyismini söylemişti.Bende ekledim.Konuşmaya başladık.Oda benim gibi evlenip ayrılmış.neredeyse 10 sene olmuş boşanalı.Bi süredir beni gözlemliyomuş hal ve hareketlerimi.Çok saygılı ve hanımefendi oldumu söyledi.Şimdilik herşey güzel gidiyo.Tek sorun aradaki yaş farkı ben 27, o da 46 yaşında.Acaba bu ilerde çok sorun olurmu? Ne yapmalıyım,bilemedim.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Bence uzak durun, kizi yasindaki birini tavlamaya calisan bi adamdan ne hayir gelir ki....
Just sırf meraktan soruyorum, evlenmeden de anlattığın gibi miydi?
Çok kızarmış vs mis falan diye yazılmıştı.
Ne bileyim bir yaştan sonra insan değişmez sanki.
konudan uzaklaşacağım ama just, senin yazdıklarını okuyunca evlilikten çok korkuyorumdeğildi.
hataları olurdu ama böyle değildi
böyle cüretkar değildi.
şimdi kendini sahibim sanıyor.
hatta ben evet diyene kadar neler yaptı
Beni bulutların üstüne çıkardı diyebilirim
Yani aklım bi karış havaya uçmuştu gerçekten
Sürekli ilgiye sevgiye boğuyordu, evet demek gafletinde bulundum...
Maske düştü tabi..
konudan uzaklaşacağım ama just, senin yazdıklarını okuyunca evlilikten çok korkuyorumsen kurtarmışsın gerçi kendini, dilerim bundan sonra sorunsuz ve çok mutlu bir hayatın olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?