Aradaki yaş farkı!!!

Hayat sizin hayatınız buradaki yorumlara aldanmayın babanız hatta dedeniz yaşında bir adamla olabilirsiniz herkes kardeşi ya da akranı ile birlikte olmak zorunda değil

19 çok tabiki
bizde 9 var ,bazen daha az olsa daha iyi olurdu sanki diyorum ..

Cnm sen en istekli zamanlarindasin bu yas farki cok fazla

40 li yaslar cok genç. 50 ye gelsin beni anlarsin..pisman olucaksin yuzde yuz.neyse banane mutluyum diyorsan mutlu ol.benim dusuncem normal.hadi 10 yas olsa normal.19 ne ya.herseye dine baglamayin lutfen.bu cehaletten kurtulun artik.basklarina yanlis ornek vermeyin.benim annem anlasamadi degil aradığı herseyi bu evlilikte bulamadi..yoksa anlastilar ..bu benim fikrim ayrica ne demek yanlis düşünüyorsun. Yasin cok genc ayrica su an .tecrubelerin yok belli yillar gectikce anlicaksin bazi seyleri..

Ne mide var mübarek deden yasindakilerle olabilirsin ne var diyorlar..ben bu konudan kaciyorum artik.o yastaki adami opemem bile ...para sen nelere kadirsin diyorum..yasli amcayla bile yataga sokuyorsun kadinlari....

Kızı olabilecek yaşta bir hanıma kendini layık görmüş bir bey...Acaba boşanmış olmasaydınız size talip olma cesareti gösterebilir miydi? Söz konusu boşanmış bir hanım olunca ben kötü düşünüyorum erkekler hakkında. Daha yaşına uygun birini düşünebilirdi. 10 yaşa kadar olabilir ama 19 yaş çok fazla bence...Boşandım diye kendinizi 46 yaşındaki amcaya layık görmeyin....boşanmış olup, güzel evlilikler yapan birçok arkadaşım ve akrabam var.
Ayrıca o yaşta face falan kullanıyor bu adam, yazışmalar falan...ilginç.

Benim de babam 45 yasinda 30 gosteriyor ki o kadar bakımlı. Yanyana yururken cicekci yengeye gül alirmisin dedi (yenge de ben oluyorum) anlıycagın yasini bellı etmiyorsa ve cocuk ruhluysa neden olmasin

27-46 yok yok olmaz vazgeçin bence siz...

Heeşeyi dine bağlamıyorum.ben pişman olmayacağıma eminim.ayrıca büyük konuşma kınamada kimse kınadığını
Yaşamadan Ölmez.bana göre yanlış düşünüyorsun.benim babam 60 Yaşında
Gayet gezmeyi seven canlı biri herkez o yaşlarda aynı olacak diye birşey yok.tecrübe yaşla olmuyor gayette
Tecrübeliyim.din bizi cehaletten kurtarır
Korkma.(tabi dini doğru bilmek gerek.anlamak gerek)

Ne mide var mübarek deden yasindakilerle olabilirsin ne var diyorlar..ben bu konudan kaciyorum artik.o yastaki adami opemem bile ...para sen nelere kadirsin diyorum..yasli amcayla bile yataga sokuyorsun kadinlari....
Bu söyledikleriniz çok ayıp biraz
Ağzınızı toplayın.insanlara saygı
Gösterin.anlaşılan bu konuyla
Alakalı yaranız var

Siz Seda Sayan değilsiniz,karşınızdaki de Haydar Dümen değil.Yaş farkınız fazla gibi sanki.Hayat görüşünüz çok uyabilir çok beyefendi bir insan olabilir ama siz belki 2 çocuk isteyeceksiniz adam istemeyecek.Bu konularda anlaşmanız gerekir öncelikle.Yoksa çok sıkıntı yaşarsınız .

Bu söyledikleriniz çok ayıp biraz
Ağzınızı toplayın.insanlara saygı
Gösterin.anlaşılan bu konuyla
Alakalı yaranız var
Ay evet var.bir amca dadanmisti bana zamaninda..ya seni ilgilendirmez yorumlarim..benim midem almaz.normal bir kadinda babasi yasindaki adama dokunamaz bile degil evlenmek.sen mutluysan sorun ne ya..madem mutlusun neden aliniyorsun.amcayla mutluluklar..

Belki ben de tercih etmem böyle bir durumu ama bu karşıdaki insanı kınama hakkı vermiyor kardeş. Sakın ha sakın kınamayın

Ayy haklisin buyuk konusmayayim..allah korusun aman aman..

Belki ben de tercih etmem böyle bir durumu ama bu karşıdaki insanı kınama hakkı vermiyor kardeş. Sakın ha sakın kınamayın
Ben fikrimi soyledim..ne var.benim midem almaz.herkesin kendi tercihi.10 falan normal ama 19 20 ne ya .yok artik.baba mi koca mi aliyoruz dedim.konu sahibini uyardim suc mu.bazilari kendi hata yapti diye diger insanlarinda yapmasini istiyor...yada mutlularsa sorun ne alınmasınlar ustlerine..

Çünkü herkezi itham ediyorsun banada
Söz hakkı düştü.anladığım kadarıyla
Insanlara karşı saygılı Olmayı beceremiyorsun.o zaman genelleme yapmadan Konuş.ayrıca ağzını topla
Sizin gibi insanlar Yüzünden buranında
TADI kaçtı...ama söz medeniyete saygıya çağdaşlığa gelince saygılı Çağdaş oluyorsunuz dimi.seninle vaktimi harcayamam kusura bakma.seni Allah'a
Havale ediyorum.

Ben de tercih etmem ama işte dokunuyor insanlara.Ben de peygamberimiz de böyle yaptı diyenlere de ayrıca sinir oluyorum.Peygamberimizin her davranışını uygulyor musn sanki .İşinize hangisi gelirse işte .. :)

Z zerrinsakli fikrini söyledin anladık ama üslubun çok çirkin..

Bilip bilmeden parasi için yapıyorlar diye insanlara bir sifat yukluyorsun ve kimse de buna göz yummak zorunda değil.

Sen nasil öyle olduğunu söylüyorsan onlar da öyle olmadigini söylüyor sen neden celalleniyorsun?

Ben de tercih etmem ama işte dokunuyor insanlara.Ben de peygamberimiz de böyle yaptı diyenlere de ayrıca sinir oluyorum.Peygamberimizin her davranışını uygulyor musn sanki .İşinize hangisi gelirse işte .. :)
En azından uygulamaya çalışıyorum
Arkadaşım arkadaşın söyledikleri malesef
Üzücü ben ona şunu anlatmaya çalıştım
Herkez ona göre para için evleniyor onun
İçin örnek verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…