Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

geçmiş olsun gözleri çıksın onların ben yeni geldim ama ölüden farksızım fırtına öncesi bi sessizlik var evde canım sıkkııın miydem yanıyo çığlıklar atasım var :)))

tatlimm sanada gecmis olsun emin ol midendeki problem sinirseldir insanin dengesini bozar bunlarrr iyi bilirim Takma dicemde takilmiycak gibi dgl:112:

ah benim yengemde 4 senedir anneme anne demedi çok dertliyim Ablamda kaynanasına teyze diyordu heheh şaka tabii ki söylemek gelmiyorsa içinizden söylemeyiin canıım ben söylerdim ama kesin

zor bi durum bende anne diyemiyorum..çoğu kezde bundan dolayı eşimle tartıştım ama elimde değil tam diycek gibi oluyorum diyemiyorum sadece gezmeye falan gittiğimzde tlf oda utana sıkıla diyebiliyorum.

Eşim tepki göstermiyor. Yani bu konu aramızda hiç konuşulmadı, dediğim gibi "siz" le çözdük sorunu gibi, başka birşey de demiyorum yani, teyze vs gibi.

Bende hicbirzaman anne demedim asla dememde... Teyze diyiyorum... Kendisi beni kizi gibi goruyormiki anne diyim... Sirf yaomaciklik olsun diyede en basta kendimi kandiramam... Hersey karsilikli...

Bende hicbirzaman anne demedim asla dememde... Teyze diyiyorum... Kendisi beni kizi gibi goruyormiki anne diyim... Sirf yaomaciklik olsun diyede en basta kendimi kandiramam... Hersey karsilikli...

Sorunda bu zaten kızı gibi görse belkide anne diyebileciği bende aynı herzaman kusur bulmaya çalışır zaten ben ne derem tesini savunur

böylede olunca inasna diyemiyor işte aynen dediğin gibi yapmacıkta olamıyosun

Vallahi 8 aydır diyodum, artık demiycem.
Çok yanlış yapmışım demekte, çok.
Zaten eşim de benim anneme demiyor demedi hiç.
Ben niye demişsem, saf mıyım neyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…