- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
YOK yasayamaz sen kv nin nefesi gibisin hahahahahahaSensiz soluk alamiyo
bugün soyledim biraz.alinganlik yapiyorsun askim.oyle dusunme dedi.her seferinde boyle yapiyor deyince de kotu taraflarini gorme cnm sadece iyi taraflarini da gor diyo.ben de dedim ki benim ailemin yasiyor olsak,sana oyle yapsalar sen durmazsin bile dedim,ses yok...annesi yasli diye,böyle müsamaa gosteriyor.ne yapacagim bilmiyorum kizlar.pes yani ! senden onceki gelinin neden kaçtigi anlasildi !!! benimki bana boyle yapsa esim 1dk durmaz orda, esin nasil farkinda degil, sen "simdiki kv ler boyle desen" genel konussan der ama anneme laf sokuyosun diye, al sana firsat, tek tek soyle kocana boyle boyle diye, neden sesini çikarmiyosun ana kuzusu musun sen? eger oyleyse ben gideyim otur annenin eteginin dibinde ! boyle bisey yok ya...
o tutmaz cenesini,oglumla evliysen benle gecinmek zorundasin kafasi var onda. miksere cok guldum yaaAynen cnmm yaaa...KADINA bak yaa bir gelinin gitmis kimbilir bunun yüzünderdirki % 1500 Kv Yüzündendir..Bari 2. GELINDE kes ceneni otur be kadin
AMA yookkkk mikseri icat edenler kesin kv ve görümcelerden ilham almislardir:111:
aman bosver onlar arasin dursun,sonra birakirlar aramayi siz aramayinca.benimkiler de sinirlerimi bozdu yine biz aramiyoruz uzak durmaya çalisiyoruz, iki gun sonra gecenin bi saati pat telefon çaliyo ! nedir ya bir hafta sadece bir hafta biz olmadan yasayamiyo musun
kvzedeler cetesihosgeldin tatlim... biz artik çete olduk... strateji falan gelistiriyoruz burda :111:
kv zedeler cetesi huuuuuuuuuuuuuu
yarin misafir gelecekmis,geldigimden beri nefes alamadim beee.ne merakli bu insanlar gelin gormeyesimdiden hazirligimi yapayim dedim,mutfaga atiyorum kendimi.opuyorum sizleri canlar...kv beni misafirlige goturmye calisir.ben de gitmem...ona da bozulur...
slm kizlar nasilsiniz?
Beni yine yine yineee sinirlendirmeyi basardilar esimi hallettim ama sorunu yine tamamen çozemedim
En son esimi ikna etmistim ya esim son 1 haftadir saolsun birakin aramayi isimlerini bile anmiyodu (hiç yoklarmis gibi ne guzelll) dun gecenin bi saati aradilar ama sadece o da deil, dun annemleri de aramislar, oylesine guya esimin x gundur onlari aramadigini sIkIstirmislar araya ! gu sayiyorlar ya..
annem de esime annenler aramadigini soyledi nede aramiyosun demis...
bu ne yaaaaa bu neeeeeeeeeeeee gece saat 11 gibi annemi aramamak için zor tuttum kendimi, arariz aramayiz anneme ne? biliyor zaten bir rahat vermediklerini anlatmistim, bunun uzerine sen niye hala esime boyle diyosun ki? ask olsun anne yaaa senin bu iyi niyetin beni oldurecek !
kv falan da yine pes dedirtti hatta ohaaa ya zorla zorla bizi arayin diyorlar ya offf ne baskici insanlar, birde neye kiziyorum, kasinizin ustunde gosunuz var desem alinirlar çocuk gibi bir ton olay yaparlar, bana karsi asiri bir alinganlik hep mevcut ama biz aramayinca hiç "belki bizimle gorusmek istemiyorlar hadi yine alinalim, gurur yapalim, kuselim" demiyorlar, neden? islerine gelmiyor da ondan !
bugün soyledim biraz.alinganlik yapiyorsun askim.oyle dusunme dedi.her seferinde boyle yapiyor deyince de kotu taraflarini gorme cnm sadece iyi taraflarini da gor diyo.ben de dedim ki benim ailemin yasiyor olsak,sana oyle yapsalar sen durmazsin bile dedim,ses yok...annesi yasli diye,böyle müsamaa gosteriyor.ne yapacagim bilmiyorum kizlar.
o tutmaz cenesini,oglumla evliysen benle gecinmek zorundasin kafasi var onda. miksere cok guldum yaa
aman bosver onlar arasin dursun,sonra birakirlar aramayi siz aramayinca.
kvzedeler cetesi
ben de sart kostum giderim diye,ya yapma askim oyle sey mi olur,sen beni sevmiyorsun o zaman falan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?