- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
Annecinde nie öyle yaptikiama dogru kiz anneleri hep böledir iyi niyetlidir benim annemde öyleydi
hep damadini dünürlerini savunurdu bana..Hatta kizardim bazen benmi o mu senin evladin die
kv zedeler cetesi huuuuuuuuuuuuuu
canim ben anlayamadim erkek annelerini,aklim almiyor.oyle yapsan olmaz,boyle yapsan olmazz,aaaaaaaaaah ahslm kizlar nasilsiniz?
Beni yine yine yineee sinirlendirmeyi basardilar esimi hallettim ama sorunu yine tamamen çozemedim
En son esimi ikna etmistim ya esim son 1 haftadir saolsun birakin aramayi isimlerini bile anmiyodu (hiç yoklarmis gibi ne guzelll) dun gecenin bi saati aradilar ama sadece o da deil, dun annemleri de aramislar, oylesine guya esimin x gundur onlari aramadigini sIkIstirmislar araya ! gu sayiyorlar ya..
annem de esime annenler aramadigini soyledi nede aramiyosun demis...
bu ne yaaaaa bu neeeeeeeeeeeee gece saat 11 gibi annemi aramamak için zor tuttum kendimi, arariz aramayiz anneme ne? biliyor zaten bir rahat vermediklerini anlatmistim, bunun uzerine sen niye hala esime boyle diyosun ki? ask olsun anne yaaa senin bu iyi niyetin beni oldurecek !
kv falan da yine pes dedirtti hatta ohaaa ya zorla zorla bizi arayin diyorlar ya offf ne baskici insanlar, birde neye kiziyorum, kasinizin ustunde gosunuz var desem alinirlar çocuk gibi bir ton olay yaparlar, bana karsi asiri bir alinganlik hep mevcut ama biz aramayinca hiç "belki bizimle gorusmek istemiyorlar hadi yine alinalim, gurur yapalim, kuselim" demiyorlar, neden? islerine gelmiyor da ondan !
esin seni sabir tasi zannediyor galiba ! annesine bisey diyemedigi için surekli seni kandiriyo, "biraz alinganlik yapiyosun" ne demek ya?
benim kv bi kere bi arkadasina benim için sadece "iyi" elti adayi için "çok iyi, melek, hanim hanim" diye siraya dizdi diye esime bir ton laf ettim, ben bir kere bile saygisizlik yapmadim, hep iyi davrandim ama belli ki beni sevmiyo ve bunu da insalarin yaninda hissettiriyo, bana hem haksizlik yapiyo hem ayip ediyo diye...
ben bunu bile kaldirmiyorum, benim esim bana haklisin diyor birini ovmesi gerkiyorsa o da yillardir gelini olan sen olmaliydin diyor (her ne kadar sorun olduysada hep haksiz olan oydu ve ben onlara tek bir laf etmedim bugune kadar hep esime doktum içimi)...
senin kayinvalide milletin yaninda resmen karaliyor esin de alinganlik yapiyorsun diyor !
neyse bakalim zaman ne gosterecek biran once ayri eve çiksaniz çok sey degisir zaten
yogun gecen bir gunun ardindan hepinize hayirli geceler.gunduz ayri misafir geldi.12 yillik evli bir bayan ve kayinvalidesi.kiz alismis saydim 7-8 defa anne dedi bugun bizim yanimizda.e haliyle benim de demem sart oldu konusurken.aksam yemegine de misafirimiz vardi.cok yoruldum.nasilsiniz kizlar.sesiniz cikmiyor.kimse yok mu
yazık ya gelen misafir geline üzüldüm bi dürtseydin millete çaktırmadan napıyosun sen diye :))))))))
bu konuda en saf kalanlardan biride benim düğüne az zaman kala ağzımdan anne yerine nasılsın teyze gibi bi laf çıkmıştı
canlarım az biraz sayfaları okudum ortak yönlerimiz var benim sorunuma da fikirlerinizi söyleyin lütfennn
ben de eşimin memleketine gitmek istemiyorum çünkü kültürlerimiz çok farklı , lavaboları falan dışarıda duş alamıyorum bir de en önemlisi aynı dili konuşmuyoruz üç günlüğüne gidiyordum eşim isteyince ama çok bunalıyorum,psikolojim bozuluyor,eşime anlatıyorum durumu kabul etmiyor evlenmeden önce görmüştüm evlerini fakat eşime çok aşık olduğum için sağlıklı düşünemedim şimdi de bir haftalığına gidelim diyor of kızlar çok stres yaptım keşeke sadece kendi gitse de on gün kalsa :18:
benim durumumda olan var mı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen eleştirmeyin moralim zaten bozuk
slmmm kizlarrr...Hafta sonu yoktum bizim dizüstü ariza cikardi kv gözü degdi dermisim:90:
Bu gün hallettim cok sükürr..Özledim sizii ama yoksunuz
slmmm kizlarrr...Hafta sonu yoktum bizim dizüstü ariza cikardi kv gözü degdi dermisim:90:
Bu gün hallettim cok sükürr..Özledim sizii ama yoksunuz
geçmiş olsun gözleri çıksın onların ben yeni geldim ama ölüden farksızım fırtına öncesi bi sessizlik var evde canım sıkkııın miydem yanıyo çığlıklar atasım var :)))
hayra yor canim.insallah huzurun yerine gelir bir an once
kaynanayı hayra yoran kimse görmedim ben şimdiye kadar sen gördünmü dnizgülcin :) içimden ne bedualar kopuyo ne lanetler okuyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?