Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

Annecinde nie öyle yaptiki ama dogru kiz anneleri hep böledir iyi niyetlidir benim annemde öyleydi

hep damadini dünürlerini savunurdu bana..Hatta kizardim bazen benmi o mu senin evladin die

ya annem hem bana hak veriyo hem de kv yi oldugu gibi kabul et yine iyi ne kv ler var falan diyo.. birde annem esime çok duskun oldugu için onu uzmeyim diye bir çok seye eyvallah dememi istiyo...
annemin atladigi bir nokta var o da ben bu insanlari sevmiyorum bazi yaptiklarindan dolayi affetmiyorum onlari ! sinir oluyorum ya sesleini duyunca, nesem kaçiyo hemen..

nıye anne baba denır bılemıcemde

amca teyze demek bana cok komık geldı 1.sayfada okudumda

canim ben anlayamadim erkek annelerini,aklim almiyor.oyle yapsan olmaz,boyle yapsan olmazz,aaaaaaaaaah ah

şuanda da gayet resmiyim gerçi oğluyla evleneceğimi sanmıorum ama seyhan hanım diyorum olurda şuurumu yitirip evlenirsem yine seyhan hanım diyeceğim bir tane validem var zaten :)

yogun gecen bir gunun ardindan hepinize hayirli geceler.gunduz ayri misafir geldi.12 yillik evli bir bayan ve kayinvalidesi.kiz alismis saydim 7-8 defa anne dedi bugun bizim yanimizda.e haliyle benim de demem sart oldu konusurken.aksam yemegine de misafirimiz vardi.cok yoruldum.nasilsiniz kizlar.sesiniz cikmiyor.kimse yok mu

yazık ya gelen misafir geline üzüldüm bi dürtseydin millete çaktırmadan napıyosun sen diye :))))))))

canlarım az biraz sayfaları okudum ortak yönlerimiz var benim sorunuma da fikirlerinizi söyleyin lütfennn
ben de eşimin memleketine gitmek istemiyorum çünkü kültürlerimiz çok farklı , lavaboları falan dışarıda duş alamıyorum bir de en önemlisi aynı dili konuşmuyoruz üç günlüğüne gidiyordum eşim isteyince ama çok bunalıyorum,psikolojim bozuluyor,eşime anlatıyorum durumu kabul etmiyor evlenmeden önce görmüştüm evlerini fakat eşime çok aşık olduğum için sağlıklı düşünemedim şimdi de bir haftalığına gidelim diyor of kızlar çok stres yaptım keşeke sadece kendi gitse de on gün kalsa :18:
benim durumumda olan var mı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen eleştirmeyin moralim zaten bozuk

simdi gitmesen canim,esinle aran acilacak...erkek milleti iste,mecbur birakiyorlar bazi seyleri yapmaya...uzgunum ama ille de birlikte gidelim diyorsa,gitmezsen sorun cikarirbence...

slmmm kizlarrr...Hafta sonu yoktum bizim dizüstü ariza cikardi kv gözü degdi dermisim:90:

Bu gün hallettim cok sükürr..Özledim sizii ama yoksunuz

slmmm kizlarrr...Hafta sonu yoktum bizim dizüstü ariza cikardi kv gözü degdi dermisim:90:

Bu gün hallettim cok sükürr..Özledim sizii ama yoksunuz

geçmiş olsun gözleri çıksın onların ben yeni geldim ama ölüden farksızım fırtına öncesi bi sessizlik var evde canım sıkkııın miydem yanıyo çığlıklar atasım var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…