Sevdiğiniz adam nasıldı, neye dönüştü?
Özetle ; Eskiden 'bizdik'... Artık hep 'ben' diyen bir adam.Sevdiğiniz adam nasıldı, neye dönüştü?
Olabilir tabi ki fakat önce abartının eşiğini belirlemek lazım sanırım bu analizi yapabilmek için.Olayları biraz abartmış olabilir misn???
cok şiirsel bir anlatıma yorumum :Yaşadığım hayatın kime ait olduğunu söylemek zor.
Güzel bir sıfat, iyi bir aile ve başarılı bir iş hayatı...
Çocukluk aşkı olarak başlayan ve 5 ay sonra mutlu sona kavuşacak bir sevgili...
Nişanladık fakat yine de sevgili sıfatı daha candan geliyor kulağıma.
O presedürler, olması gerekenler, yapılması gerekenler, söylenmesi gerekenler....
hep bir gereklilik. Ne yana dönsem koca koca fay hatları peydah oluyor. Büyük depremin ayak seslerini duyuyorum fakat ayaklarımda prangalar. Bir adım bile atamıyorum.
Sıkıştım bir insan kalabalığının içine ve her durumda herkes dilinin bir kenarında 'a hayır böyle olması gerekir' li bir adet hayal kırıklığı şıkıştırıyor cebime.
Nefes alamıyorum artık.
Sevdiğim adam çoktan bir başkasına dönüşmüşken, bunca yıl ne zorluklarla geldiğim bu noktada geri dönmesi de zor geliyor.
Sıkıştım Kaldım arafta ve cennet ne tarafta cehennem ne tarafta onu bile ayrıt edemiyorum.
Derdim Tam olarak Arafta kalmak...Derdinizi tam olarak söylemeden anket açmanız ne kadar faydalı olur size?
Ne diyelim ki şimdi?
Konuya bakış açınız muhteşem gerçekten. İlk cümlenizde betimlediğiniz detaylar kesinlikle doğru, can sıkıcı mevzular...Nisanlaninca degismis sevgili varmis herkes bohca yapilmali takilan bilezik az yatak odasini kiz tarafi alir gibi herseye karismaya baslamis.
Konuda yazdiginiz gibi suslu dolambacli yazinca yasadiginiz seyler degismiyor klasik kaynana elalem degisen nisanli sorununuz var.
Onu başlıktan anlamıştım zaten de somut örnekti kastım.Derdim Tam olarak Arafta kalmak...
Henüz ayrılmadık. İnsanların ifade biçimleri kendine hastır, bunun doğrusu yanlışı olması gerekeni olmaz, ki bu noktada insanlar kendilerine en yakın buldukları kişiyle yol alırlar. Problemim neyi nasıl anlattığım değil, yaşam tarzıma değerlerime ciddi bir saldırı var ve artık göğüsleyemiyorum.cok şiirsel bir anlatıma yorumum :
sanırım ayrılmışsınız. ama emin olamadım.
ayrıca sen sorunlarını hep bu dilde anlatıyorsan kimse bundan birşey anlamaz. beni anlamıyorlar diyip durursun.
bence daha net olmasın!
eger ayrılma sebebeiniz de örf ve adetler geregi nişanda bu olur bu denir nikahta şu olur diyip beklentilere yanıt vermeyen koca adayı ise, uzlaşamadıgınız için hepiniz bu iilişkinin sonlanmasından sorumlusunuz gibi düşünüyorum...
yanlış anladıysam üzgünüm....
Yaşam tarzımı bundan 2 yıl önce değiştirdim ve buna şiddetli olarak saldırıyorlar...Şiir gibi okuması güzel yazdıklarınızın da yorum yapıp fikir verebilmek için biraz daha açık olmanız lazım.
Cevre her zaman konusur ve iliskiniz devam edecekse omur boyu susmuyorlar benden soylemesi simdi basladiklari bohcaya ne alindi ne zaman evleneceksiniz konulari ileride ne zaman cocuk kayinvalidenle aran iyimi esin ne kadar maas aliyor gibi gereksiz mevzulara gidiyor bunlara alisip dalgaya alip kisa net cevaplar vermeyi ogrenmen gerekiyor.Derdim Tam olarak Arafta kalmak...
Konuya bakış açınız muhteşem gerçekten. İlk cümlenizde betimlediğiniz detaylar kesinlikle doğru, can sıkıcı mevzular...
Süslü püslü dolambaçlı dediğiniz şey de içsel betimleme şeklim. Fakat maddeye takılmayanbir insanım yani maddesel problemlerim yok. Maneviyatımı sarsan olaylar içindeyim. Madem bu kadar net sorunumu analiz ettiniz, bu kadar netlikte de bir çözümünüz vardır umarım.
mesela ? neyi değiştirdiniz ? ayrılmamışsanız nasıl ne şekilde değişiklik oldu ? kapandınız mı acıldınız mı ? iş mi buldıunuz ? işten mı çıktınız ?Yaşam tarzımı bundan 2 yıl önce değiştirdim ve buna şiddetli olarak saldırıyorlar...
ya cok akıllısın cok güzel şiirsel ve anlam yüklü derin cümleler yazıyorsun ama olayı net bir şekilde dile getirmedigin için cok kişi seni anlamaz. buda senin ve karşındakilerin gereksiz yere cabaladıgı hissini verir. karşındakine karşı sinir bozucu hissini yaratırsın.Henüz ayrılmadık. İnsanların ifade biçimleri kendine hastır, bunun doğrusu yanlışı olması gerekeni olmaz, ki bu noktada insanlar kendilerine en yakın buldukları kişiyle yol alırlar. Problemim neyi nasıl anlattığım değil, yaşam tarzıma değerlerime ciddi bir saldırı var ve artık göğüsleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?