Araftayım yardım edin:(

Ben sen çok araftayım bana yardım edin lütfen ...Eşimin tel de geçen bi msj gördüm abi 6 buçuğa kadar yokuz takılırsın evde ev boş gibi bi msj gördüm deliye döndüm eşime bu msj ne diye sordum hiç ikiletmeden ağzı dolanmadan o msj bana değil sakın üsteleme dedi tabi ben ağladım baya kavga büyüdü eşim yapma güvensizliğin artık beni çok yaralıyor bunun farkına var artık deyip durdu ... İşten eve evden işe gelen ,birisi ,dışarı hayatı yok , ilgisini hiç eksik etmez , sürekli çok sevdiğini söyler beni şarkılar söyler vs vs tel şifresi asla değişmez tel hep ortalardadır ... Ama benim içim içimi yiyor yardım edin bana ne olabilir ne düşünmeliyim..

Bir konu açabilir misiniz? Bu başlık altında fazla verim alamazsınız. Mesajınızı düzenle diyeceksiniz sonra başlık açıp oraya yapıştıracaksınız- kes yapıştır şeklinde. Geçmiş olsun.

Bşr derdim var başlığını yukarıda solda tıklayın. Orada konu aç kısmı var, aşağısında BDV kuralları vs yazıyor. Oraya açıyorsunuz.

O mesaj bana değil derken? Onun telefonuna gelmiş kime olabilir? 6ya kadar hangi evde takılabilir, arkadaşı kimdir, iletişime geçin ve madem öyle birşey yok sana ispatlaması gerek, biz bilemeyiz ki, o taraklarda bezi var mı demek ki var

Size bir aciklama yapmasi sart. Bu sekilde ne o kacabilir nede siz iyi olursunuz. Herne ise size dogruyu anlatmasini isteyin. Kavga gürültü kopmasina izin vermeyin. Aciklamasini duymak istediginizi söyleyin.

Ya aile yapısı düzgün kendisi de öyle , bi kadınla beni aldatsa illa ki anlarım üstünden başından ama şüpheleneceğim hiç bi şey olmuyor ,, açıklamaya gelince gençliğimin hayrını görmeyeyim ki bana ait değil falan dedi bilmiyorum çok canım sıkkın 3 gündür karma karışık oldum açıklaması arkadaşı başka da binler demiyor

Açıklama yapmıyor hep aynı şeyleri söyleyip duruyo hamileyim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı bundada riskli durumdayım şaştım kaldım şuan tek bi şey ufacık bi şey bekliyorum açıklamasına bile izin vermeden çekip çıkıcam.

O kadar yoruldum ki diyorum söyle ne yaptıysan hazırım dinlemeye bi açıklama yap ama yok hep aynı laf nasıl dilini çözebilirim bilmiyorum ne dediysem kar etmedi hep aynı laflar

Hiçbir erkek kabul etmez ki hepsi inkar eder. Cok net mesaj eşine gelmiş. Demek ki arkadaşının evi boş olunca takıldığı biri var. Eski eşim mesajlarını gördüğümde bana ait değil arkadaşım Osman a ait msjlar demişti. Hepsi aynı hepsi.

Açıklama yapmıyor aynı şeyleri söyleyip duruyor 3 gündür perişan oldum halimi de görüyor yüzüm kan ağlıyor daha nasıl dilini çözebilirim ne dediysem kar etmedi hep aynı laf

Gizlice numarasını alıp arıycam ama ya o çocuğu tembihlediyse arayacağımı tahmin etmiştir zaten ve ilk msj gördüğümde güldü ben salakmıyım öyle bi halt yiycem msj bekletincem mi dedi

Hangimizin telefonuna başkası adına mesaj geliyor? Şu zamanda herkesin telefonu var. Hadi başkası adına gelecek olsa, X'e söyle, Y'ye haber ver şeklinde gelmez mi mesaj mantıken?

Eşiniz olayı açıklamak yerine sizi bastırıyor. Şüphe duymanızın ilişkinize zarar verdiğini söylüyor da, asıl zararı şüphe duyulacak şeyler yaparak o veriyor. Hedef şaşırtmasın.

Ben sen çok araftayım bana yardım edin lütfen ...Eşimin tel de geçen bi msj gördüm abi 6 buçuğa kadar yokuz takılırsın evde ev boş gibi bi msj gördüm deliye döndüm eşime bu msj ne diye sordum hiç ikiletmeden ağzı dolanmadan o msj bana değil sakın üsteleme dedi tabi ben ağladım baya kavga büyüdü eşim yapma güvensizliğin artık beni çok yaralıyor bunun farkına var artık deyip durdu ... İşten eve evden işe gelen ,birisi ,dışarı hayatı yok , ilgisini hiç eksik etmez , sürekli çok sevdiğini söyler beni şarkılar söyler vs vs tel şifresi asla değişmez tel hep ortalardadır ... Ama benim içim içimi yiyor yardım edin bana ne olabilir ne düşünmeliyim..
bir watsap grubuna filan mı yazmışlar yoksa direk eşinize mi ? eşinizese kendine gelen mesaj nasıl "o mesaj bana değil" oluyor çok enteresan şüphelerinde haklısın..

O msjın geldiği saatte evde değil arabayı tamirciye götürmüştü bi yarım saat durdu durmadı geldi hemen bu yarım saat içindede aradım ben onun korna sesleri falan duydum evde falan olsa hiç ses falan gelmeZdi bilmiyorum deliricem

Back
X