- 31 Aralık 2019
- 47
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi Kbra_aknsu
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sen çok araftayım bana yardım edin lütfen ...Eşimin tel de geçen bi msj gördüm abi 6 buçuğa kadar yokuz takılırsın evde ev boş gibi bi msj gördüm deliye döndüm eşime bu msj ne diye sordum hiç ikiletmeden ağzı dolanmadan o msj bana değil sakın üsteleme dedi tabi ben ağladım baya kavga büyüdü eşim yapma güvensizliğin artık beni çok yaralıyor bunun farkına var artık deyip durdu ... İşten eve evden işe gelen ,birisi ,dışarı hayatı yok , ilgisini hiç eksik etmez , sürekli çok sevdiğini söyler beni şarkılar söyler vs vs tel şifresi asla değişmez tel hep ortalardadır ... Ama benim içim içimi yiyor yardım edin bana ne olabilir ne düşünmeliyim..
Müne’den yardım isteyin. Mesaj atın.Yapamadım beceremiyorum o yüzden bi msj altına yazdım
bir watsap grubuna filan mı yazmışlar yoksa direk eşinize mi ? eşinizese kendine gelen mesaj nasıl "o mesaj bana değil" oluyor çok enteresan şüphelerinde haklısın..Ben sen çok araftayım bana yardım edin lütfen ...Eşimin tel de geçen bi msj gördüm abi 6 buçuğa kadar yokuz takılırsın evde ev boş gibi bi msj gördüm deliye döndüm eşime bu msj ne diye sordum hiç ikiletmeden ağzı dolanmadan o msj bana değil sakın üsteleme dedi tabi ben ağladım baya kavga büyüdü eşim yapma güvensizliğin artık beni çok yaralıyor bunun farkına var artık deyip durdu ... İşten eve evden işe gelen ,birisi ,dışarı hayatı yok , ilgisini hiç eksik etmez , sürekli çok sevdiğini söyler beni şarkılar söyler vs vs tel şifresi asla değişmez tel hep ortalardadır ... Ama benim içim içimi yiyor yardım edin bana ne olabilir ne düşünmeliyim..