Araftayım yaş farkı :(

Benim benzer durumda evli arkadaşlarım var.2 çift var etrafımızda bu şekilde. Aralarında 4 yaş var bayanlar büyük. Soylemeseler farketmezdim herhalde. Gayet uyumlular.

merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır yoktun forumda bi ilişkim var 3 ay oldu tanışalı lakin aramızda bi sorun var ben 31 yaşında o 26 aramızda beş yaş var ikimiz de memuruz kendimden küçük biriyle evlilik olur mu yolda bile yürürken herkes bize bakıyor gibi ablası gibi mi duruyorum acaba düşüncesi hep şimdilik herşey tozpembe ilerde yA sorunlar çıkarsa ben çok ağır bi kızım o biraz da konuşkan bazen hareketleri çocuksu geliyor bi de hiç kıskanç değil bana karşı o sorun etmiyor yaş farkını annesine anlatmış iyi tanıyın birbirinizi demiş ama ben inanmıyorum anlattığına güven sorunu da var bir de baştan yaşını bana 27 demişti meğerse 92 liymiş kafam çok karışık acaba öylesine mi takılıyor düşünceleri bu zamanda erkekler çok güzel rol yapıyor benimde yaşım gereği çok flört edecek vaktim Yok

92'liyse 25 yasinda bu cocuk. Aranizda 6 yas var bu durumda. Yas farki fazla gibi duruyor, bir de cocuksu oldugunu zaten soyluyorsunuz. Guven sorunu da varsa tamamen zaman kaybi.

Erkekler geç olgunlaşıyor malesef. Ileride sıkıntı olacagı ortada =/

merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır yoktun forumda bi ilişkim var 3 ay oldu tanışalı lakin aramızda bi sorun var ben 31 yaşında o 26 aramızda beş yaş var ikimiz de memuruz kendimden küçük biriyle evlilik olur mu yolda bile yürürken herkes bize bakıyor gibi ablası gibi mi duruyorum acaba düşüncesi hep şimdilik herşey tozpembe ilerde yA sorunlar çıkarsa ben çok ağır bi kızım o biraz da konuşkan bazen hareketleri çocuksu geliyor bi de hiç kıskanç değil bana karşı o sorun etmiyor yaş farkını annesine anlatmış iyi tanıyın birbirinizi demiş ama ben inanmıyorum anlattığına güven sorunu da var bir de baştan yaşını bana 27 demişti meğerse 92 liymiş kafam çok karışık acaba öylesine mi takılıyor düşünceleri bu zamanda erkekler çok güzel rol yapıyor benimde yaşım gereği çok flört edecek vaktim Yok
Sayilarin ne onemi var diyenler olacaktir ama kadin buyukse var bence soyleki gercekten kadinlar nekdar bakimli olirsa olsunlar daha erken yaslaniyorlar.yercekimi etkisini daha cok gosteriyor.Ha bir de cocuk olursa yipranma iki katina cikiyor.Sizde de surekli bu endiseler olusacak yasli mi gosteeiyorum vs misal kendisi 35 yaslarda felan olsa asla 40 yas kadinlara bakmazdi emin ol 30 yas ve altina bakardi bir de oyle dusun

Kaynanam 71 kayinbabam 65 yasinda. Olabilir tabi ki. Onemli olan onun kişiliği nasil? Olgun mu ? Guven vermiyor diyorsun bu buyuk bir sorun. Yastsn ziyade bunları düşün derim.

92 li adam 26 degil 25 yasindadir.

Cocuksu geliyormus, yaninda kendinizi ablasi gibi hissediyormussunuz. Ayrica o size evlenmek maksatli mi yaklasiyor yoksa oylesine cikmak maksatli mi? Bence hayatiniz biyunca kendinizi yasli hissedip, komplekse girmek istemiyorsaniz, bu isi bi daha dusunun

Annesi demişki kadınların belli yaş sonra cinsel isteği azalıyor tek sorun bu olabilir bu demiş aranızda ilerde
Bacim bundan kaçarak uzaklaş hangi anne evladina bunu der adam sana zarf atmis yok azalmaz vs.desen uc gune yataga atar ya memursa memur olgunluk sıfır zaman kaybi derim

Merhaba; benim bir arkadaşım(kadın) kendinden 8 yaş küçük biriyle evlendi. İlk duyduğumda ben de çok şaşırmıştım. Hatta hala yan yana görünce biraz garibime gidiyor. Fakat onlar çok mutlular. Açıkçası bu arkadaşım olmasa çok fark var derdim. Fakat her ilişki kendi içinde özeldir ve tercihler farklıdır.

92liler buyumus mu :110:
Eski esim benden 1 yas küçüktu simdikide kucuk.
Yas sorun degil.guven sorununu aş

Back
X