Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır yoktun forumda bi ilişkim var 3 ay oldu tanışalı lakin aramızda bi sorun var ben 31 yaşında o 26 aramızda beş yaş var ikimiz de memuruz kendimden küçük biriyle evlilik olur mu yolda bile yürürken herkes bize bakıyor gibi ablası gibi mi duruyorum acaba düşüncesi hep şimdilik herşey tozpembe ilerde yA sorunlar çıkarsa ben çok ağır bi kızım o biraz da konuşkan bazen hareketleri çocuksu geliyor bi de hiç kıskanç değil bana karşı o sorun etmiyor yaş farkını annesine anlatmış iyi tanıyın birbirinizi demiş ama ben inanmıyorum anlattığına güven sorunu da var bir de baştan yaşını bana 27 demişti meğerse 92 liymiş kafam çok karışık acaba öylesine mi takılıyor düşünceleri bu zamanda erkekler çok güzel rol yapıyor benimde yaşım gereği çok flört edecek vaktim Yok
Sayilarin ne onemi var diyenler olacaktir ama kadin buyukse var bence soyleki gercekten kadinlar nekdar bakimli olirsa olsunlar daha erken yaslaniyorlar.yercekimi etkisini daha cok gosteriyor.Ha bir de cocuk olursa yipranma iki katina cikiyor.Sizde de surekli bu endiseler olusacak yasli mi gosteeiyorum vs misal kendisi 35 yaslarda felan olsa asla 40 yas kadinlara bakmazdi emin ol 30 yas ve altina bakardi bir de oyle dusunmerhaba arkadaşlar ben uzun zamandır yoktun forumda bi ilişkim var 3 ay oldu tanışalı lakin aramızda bi sorun var ben 31 yaşında o 26 aramızda beş yaş var ikimiz de memuruz kendimden küçük biriyle evlilik olur mu yolda bile yürürken herkes bize bakıyor gibi ablası gibi mi duruyorum acaba düşüncesi hep şimdilik herşey tozpembe ilerde yA sorunlar çıkarsa ben çok ağır bi kızım o biraz da konuşkan bazen hareketleri çocuksu geliyor bi de hiç kıskanç değil bana karşı o sorun etmiyor yaş farkını annesine anlatmış iyi tanıyın birbirinizi demiş ama ben inanmıyorum anlattığına güven sorunu da var bir de baştan yaşını bana 27 demişti meğerse 92 liymiş kafam çok karışık acaba öylesine mi takılıyor düşünceleri bu zamanda erkekler çok güzel rol yapıyor benimde yaşım gereği çok flört edecek vaktim Yok
Bacim bundan kaçarak uzaklaş hangi anne evladina bunu der adam sana zarf atmis yok azalmaz vs.desen uc gune yataga atar ya memursa memur olgunluk sıfır zaman kaybi derimAnnesi demişki kadınların belli yaş sonra cinsel isteği azalıyor tek sorun bu olabilir bu demiş aranızda ilerde
92 liler 25 yasinda yalniz. Ama hepsi 26 der. Yas problem degil ama guven problemi var demissiniz. Bosverin.
Gecen aya kadar bende 24 diyordum ama artik 25 oldumben 92liyim ama hep 24 diyorum![]()
Gecen aya kadar bende 24 diyordum ama artik 25 oldumsen de dikkat ettin mi a cogunlugu kendini 26 yasinda zannediyor. Oysa 26 ya ocaktan sonra dogum gunlerimizde girecez.