Araftayım

valla benim kızkardeşim de boğa burcu pek güzel bir kız da sayılmaz oooo evlendi boşandı sayamadığım kadar çok sevgilisi oldu yani hayatta bi erkeği kafasına taktığını görmedim benim 3 sevgilim oldu ilki lise aşkıydı pek sayılmaz 30 yaşındayım bu arada boğa burcunun libidosu yüksek olur yalnız kalmayı sevmez yani
anladım ben öyle kolay kolay kimseyi alamam hayatıma çoğu zaman da yanlızımdır .

Nefret ediyorum bu tür erkeklerden madem evleneceği kadının ilki olmak istiyor o zaman kendiside yerinde dursaydı. Belli ki çok bencil bir adam hayat enerjinizi sömürür böyleleri yerinizde olsam olmayacağını kabullenirim bunu sindiririm gerekirse acıda çekerim belli bi süre alıştıktan sonra zihnimde uygun olmadığımızı kabullendikten sonra hayatıma devam ederim

Nefret ediyorum bu tür erkeklerden madem evleneceği kadının ilki olmak istiyor o zaman kendiside yerinde dursaydı. Belli ki çok bencil bir adam hayat enerjinizi sömürür böyleleri yerinizde olsam olmayacağını kabullenirim bunu sindiririm gerekirse acıda çekerim belli bi süre alıştıktan sonra zihnimde uygun olmadığımızı kabullendikten sonra hayatıma devam ederim
evet üç aydır hazırlıyordum kendimi zaten mesafede olunca arada kendimi çok mutsuz hissettim ve gerekeni yapmaya çalışıyorum

Merhaba kızlar... Nasıl anlatsam ne desem bilmiyorum bir çıkmazın içerisindeyim 26 yaşında bekar mesleğini eline almış bir bayanım. Çok şükür ayaklarımın üstünde duruyorum sağlığım da yerinde fakat bir şey var ki çözüm bulamadığım kendime hakim olamadığım.Bir ilişkim var yani vardı üç aydır falan bitti ama uzatmaları oynuyoruz galiba akıla kendime gelmeye ihtiyacım var. İki buçuk yıldır tanıdığım karakter olarak hiç yakın olmayan bana fakat bu zıtlığı için sevdiğim aşık olduğum biri (zıtlıktan kastım çocuk ruhlu deli dolu neşeli ağzı güzel laf yapan sevdiğini hissettiren biri)fakat en başından benim belli başlı durumlarımdan ötürü benimle evlenmeyeceğini ama beni bir ömür seveceğini söyleyen böyle devam etmek isteyen bir yıldır benimle ilgili her detayı umursamayan ama kafasına göre yazan sevdiğini dile getiren aşırı kıskanç bir insan yaşlarımız aynı sayılır benden bir yaş büyük . Karşılıklı hatalarımız kırgınlıklarımız oldu. Ben ona hiç ihanet etmedim ama o defalarca etti kendince ihanet olmayan hallermiş vs. Ben bu insanı her şeyine rağmen kabul ettim sevdim hala da ne yazıkki çok seviyorum sonumuz yok biliyorum artık sevmediğini de düşünüyorum ama bir türlü çizgi çekip hayatıma koyulamıyorum Ondan vazgeçemiyorum . Devam edersem birkaç yıl sonra pişmanlıklarla kalıcam o her zaman gününü gün eden mutlu olan biri o kimseye bağlanmaz mantığıyla hayır derse biter . Ben gerçekten olmamız için çok çaba harcadım ama artık gücüm yok hayatımı askıya almış gibiyim .Düşüncelerinizle belki aklımdaki bulanıklık bir nebze olsun gider ayrıca benden çok uzakta ve bir yıldır hiç görüşmedik yüz yüze . Çok uzun oldu kusura bakmayın Şimdiden çok teşekkür ederim

Belirli özelliklerinizden dolayı sizinle evlemeyeceğini söylemiş adam daha ne desin ... Yani ondan ayrılmanız için başka ne yapması lazım ?

Yeni birini bulun civi civiyi söker..suan takilıp kalmissiniz..sizi gercekten seven biriyle oldugunuzda bu adamla bosa zaman gecirip uzüldugünüz icin pisman olacaksiniz.

Back
X