Arkadaşlar mrb.
Demin tv de bi kanalda arakanlı müslümanların dramını izledim ve çok kötü oldum... Giriş ve çıkışların yasak olduğu bi ülkede açlıkla mücadele ediyorlar, budistler tarafından yakılıyorlar, sürgün ediliyorlar... O müslüman kardeşlerimzn dinleri uğruna yaşadıkları soykırım,zulüm çok zoruma gitti... Çok duygulandım... Bizler gibi ne huzurlu ve mutlu yaşayabilecekleri bi evleri ne de özgürlükleri var... Gündüz sokağa çıkamıyorlar,camileri yakılıp yıkılıyor,kadınlara tecavüzediyorlar,bebekleri,insanları canlı canlı yakıyorlar...
Her an tetikteler her an ölüm korkusuyla açlıkla mücadele içindeler... Biz rahat klimalı evlerde rahat rahat yaşarken onlar orda sürekli korku içindeler... İçim çok acıdı arkadaşlar... Kendimi çok suçlu hissettim
İnşallah devlet büyükleri onlara gereken yardımları ulaştırır, onları o zor durumdan kurtarrlar.. Onlara lütfen dua edelim arkadaşlar... Benim elimden ancak dua etmek geliyor... maddi yardımda ufak da olsa tv de duyduğum banka hesabından onlara yardı etmek istyorum inş. herkes küçük büyük elinden geldğince maddi destekte bulunarak onlara yardımcı olur... Arkadaşlar onların duaya da çok ihtyacı var... Lütfen sizde onlara bolbol dua edin rabbim onları bu zulümden kurtarsın... Onlar için ne yapablrm diye düşündüm aklıma burdan dua edebilecek arkadaşlara sesimi duyurmak geldi. lütfen kızlar bu mübarek günde onlardan dualrımızı esirgemeyelim... Rabbim onların yardımcısı olsun...
Arakan'da Müslümanları Canlı Canlı Yakıyorlar __PAYLAŞ - YouTube
Demin tv de bi kanalda arakanlı müslümanların dramını izledim ve çok kötü oldum... Giriş ve çıkışların yasak olduğu bi ülkede açlıkla mücadele ediyorlar, budistler tarafından yakılıyorlar, sürgün ediliyorlar... O müslüman kardeşlerimzn dinleri uğruna yaşadıkları soykırım,zulüm çok zoruma gitti... Çok duygulandım... Bizler gibi ne huzurlu ve mutlu yaşayabilecekleri bi evleri ne de özgürlükleri var... Gündüz sokağa çıkamıyorlar,camileri yakılıp yıkılıyor,kadınlara tecavüzediyorlar,bebekleri,insanları canlı canlı yakıyorlar...

Arakan'da Müslümanları Canlı Canlı Yakıyorlar __PAYLAŞ - YouTube