selam kizlar kizim 9 aralikta dogacak demis,sizin son adet tarihleriniz ne?benim 1 mart.sizinkiler ne?
günaydınlar aralık anneleri
umarım hepimiz için bu hafta çok güzel geçer.ama benim biraz ateşim var gibi bide gözlerim kapanıyor sanki.inşallah hasta olmam ama kendimi çok halsiz hissediorum kızlar.sizler nasılsınız.
aynen canım bir halsizlik çöktü ki bana hiç sorma okulun ilk günü diye herhalde, mevsim değişikliklerinin yaşandığı bugunlerde dikkat etmek gerekiyor biraz umarım hastalanmayız
inşallah hülyacım ama hiç böyle olmamıştım gözlerimi açık tutamıyorum bu gün bide ateşim var.seninde okul dönemi başladı Allah kolaylık versin canım.öğrencilerle uğraşmak zor gerçekten.kendine dikkat et Şeniz
hülyacım valla allah kolaylık versin dinlenmen gereken zamanda işe başladın canım oğluşun nasıl bakim
Semacim Büyümüşün Sendeeeeeee
kızlar kilolar ne alemdeee ben 6-7 arasında gidiyorum şimdilik, hedefim 12-15 kg almak ama biraz zoorr gibi, daha üç ay var umarım son aylar sapıtıp çok kilo almamm bu arda göbişimi ölçtüm 90 olmuşş kalçaları ölçmek hiçç içimden gelmedii
kızlar ben de 3 -4 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum..bugün evimize yakın bi yerde tıp merkezine gittim..Allah a şükür bebeğim iyiymiş ama rahmimde plesentaya yakın bi yerde damar kalınlaşması varmış..bu da erken doğum riskiymiş.. çok korkuyorum böyle bişey duyan oldu mu hiç..bana dua edin bişey olmasın bebeğime..bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?