Aralık 2007 Anneleri

kızlar size dedim ama ben ölçmemiştim şimdi ilkel yollarla ölçtim tam tamına 87 cm çıktı küşük mü yaaaa sizce doğumum 23 aralık

bu arda mesajımı klasik bi cümle ile bitirmek istiyorum karnımdaki canlı umarım erkeksindir eğer kızsan seni yine severim ama erkek olmanı çookkk ama çokk istiyorum annen seni çok seviyor

selam kizlar kizim 9 aralikta dogacak demis,sizin son adet tarihleriniz ne?benim 1 mart.sizinkiler ne?

günaydınlar aralık anneleri
umarım hepimiz için bu hafta çok güzel geçer.ama benim biraz ateşim var gibi bide gözlerim kapanıyor sanki.inşallah hasta olmam ama kendimi çok halsiz hissediorum kızlar.sizler nasılsınız.

aynen canım bir halsizlik çöktü ki bana hiç sorma okulun ilk günü diye herhalde, mevsim değişikliklerinin yaşandığı bugunlerde dikkat etmek gerekiyor biraz umarım hastalanmayız

aynen canım bir halsizlik çöktü ki bana hiç sorma okulun ilk günü diye herhalde, mevsim değişikliklerinin yaşandığı bugunlerde dikkat etmek gerekiyor biraz umarım hastalanmayız

inşallah hülyacım ama hiç böyle olmamıştım gözlerimi açık tutamıyorum bu gün bide ateşim var.seninde okul dönemi başladı Allah kolaylık versin canım.öğrencilerle uğraşmak zor gerçekten.kendine dikkat et Şeniz

selam annişler.bugün bende ayakta zor duruyorum.sabah gözümün önünü göremiyordum.inşalah hasta olmayız.evde hayat durur yoksa...acayip uykum var.eve gitsemde yatsam biraz

tatil bitti iş yaşamına adapte olmak zorrr, kızlar sizi daha iy anlıyorum bugun çoook yoruldumm, öğrencilerle uğraşmak ne kadar yorucuymuş, allah yardımcımız olsun kafamçokkarıştı

hülyacım valla allah kolaylık versin dinlenmen gereken zamanda işe başladın canım oğluşun nasıl bakim

hülyacım valla allah kolaylık versin dinlenmen gereken zamanda işe başladın canım oğluşun nasıl bakim

çok şükür ikimiz de iyiyiz ama yoğun günler yaşıyoruz okulun açılmasıyla aslında iyi oldu günlerin nasıl geçtiğini anlamıyor insan hergün biraz daha azalıyor kalan gün sayısı, sen nasılsın canım çalışıyor musun, pek nette karşılaşmıyoruz, kendine ve oğlişine iyi bak özletme kendiniiiii arada bir uğraaa

gülden senin meleğinde kocaman oldu bizde büyüyoruz bak...benim karnım her geçen gün daha çok büyüyo...

Semacim Büyümüşün Sendeeeeeee

EVET GÜLDENCİM BÜYÜDÜK TEYZESİ.BİZDE İNŞALLAH SENİN GİBİ KOLLARIMIZA SAĞLIKLA ALIR FOTOLARINI KOYARIZ.MAŞALLAH YAĞMURA ÇOK TATLI ANNESİ ALLAH KÖTÜ GÖZLERDEN KORUSUN.

kızlar kilolar ne alemdeee ben 6-7 arasında gidiyorum şimdilik, hedefim 12-15 kg almak ama biraz zoorr gibi, daha üç ay var umarım son aylar sapıtıp çok kilo almamm bu arda göbişimi ölçtüm 90 olmuşş kalçaları ölçmek hiçç içimden gelmedii

kızlar ben de 3 -4 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum..bugün evimize yakın bi yerde tıp merkezine gittim..Allah a şükür bebeğim iyiymiş ama rahmimde plesentaya yakın bi yerde damar kalınlaşması varmış..bu da erken doğum riskiymiş.. çok korkuyorum böyle bişey duyan oldu mu hiç..bana dua edin bişey olmasın bebeğime..bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşın..

Arkadaşlar Mükemmel ölçülerdeyim Cemil Ipekçi Randevu Için Yalvariyor Ama Ben şimdilik Düşünmüyorum! Belim 84cm. Kalçam 93 Cm ! çok Yakinda Mukemmel Bir Kütük Olma Yolunda Emin Adimlarla Ilerliyorum. Kendimi Ve Beni Bu Hallere Sokan Bebeğimi Tebrik Ederim

canım ya bende 10 kg birden aldım 544 tüm 64 oldum daha 3 ay var işim çok zor..

eğer fazla ayakta kaldıysan o yüzden olabilir bence erken doğum riskine fazla üzülme dr. abartmış olabilir benimde arkadaşımın bebeği çok ters duruyordu 1 ay yattı o senden çok daha kötü durumdaydı şimdi çok sağlıklı bi bebeği var bence sende dinlen günün çoğu zamanını dinlenerek geçir eminim çok sağlıklı bi bebeğin olacak dinlenen annelerin bebeği daha sağlıklı oluyor buna emin olll bazen dr. lar abartıyor bebeğinin aşağıda olma konusuna gelince bence gayet normal çünkü bebek senin karnında çok rahat ettiği anlamına gelir benim dr. fazla abartma dior bana devamlı çünkü şuna emin ol bebeğinin en rahat olduğu yer senin karnın o şimdi orda doyasıya hakimiyetini sürdürüyor ve karnının her yerini keşfe çıkmış die düşün bazen rahmine kadar iner bazende taa yemek boruna kadar gelir YETERKİ SEN ÜZÜLME ::)))))))) ben tüm anne adaylarını çok seviyorum onlara kıyamam tabii sanada biz çok şanslıyız karnımızda bi canlı var şu anda ve ona hayat veriyoruz bunu düşün ve kafana fazla takma canım muck Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…